Voytec 2 761 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Two Worlds: The Temptation jest sequelem gry polskiej produkcji - Two Worlds. Two Worlds: The Temptation - Pre-alpha build gameplay demonstration no zobaczymy jak gra sie rozwinie Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Mimo świetnemu motion-capture walki wyglądały karykaturalnie. Gra zebrała chyba nie najlepsze noty. W czasie premiery był już dostępny znacznie lepszy Oblivion. Cytuj
Szarku 0 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Ludzie strasznie jechali po pierwszej części a jedyne co bym w niej zmienił to lepszy multiplayer bo lagi były cały czas i poruszanie się postaci bo to jest tragiczne jak ona chodzi.Wczoraj narobiłem sobie chęci na gre i dziś jade po mieście poszukać może pierwsza część się gdzieś znajdzie ;D Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Jedyne? No to masz fajny gust stary jak nic w takim shicie nad shity nic byś nie zmieinł. Oceny na poziomie 49% mówią wszystko o tym "dziele" Grałem w to i mogę z pełna premedytacją potwierdzić, że 49% to idealna ocena dla tego gó.wna. Dwójkę można olać kompletnie. Każdy szanujący się fan erpegów nie powinien tykać takich kaszan. Uważam, że lepiej nie grać w nic niż gać w takie coś. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Chyba 1 raz muszę zgodzić się z czystym sumieniem z Góralkiem . Gra była karykaturalna, nieporównywalna do Obliviona pod ŻADNYM względem (nawet grafikę miała gorszą), nieudolnie dupkowaty i arogancki bohater kojarzyl mi się z 1 lepszym frajerem który zginie w najbliższym momencie w wyjątkowo głupi sposób. Głupi świat gry (totalnie mi nie przypasił), glupi ludzie a już o gameplay'u ...... O gameplay'u ?! - ja (pipi)ęęęęę !!. Nie wiem dlaczego ale jeżeli mówimy o dwójce wciąz mam jakąś cichą nadzieje że to może być dobra gra, koleś nadal biega jakby miał lagi, a skacze jak żul po trawniku pełnego g(pipi)a, niemniej jestem cierpliwy i dobrej myśli. Cytuj
Szarku 0 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Może za dużo od niej oczekiwaliście ;D mi się gra podoba.Oblivion to napewno nie jest ale gra i tak dla mnie świetna Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Osobiście podszedłem chłodno do tej gry, od jednych słyszałem że jest nawet nie - do (_)_), ale z (_)_), inni że jest całkiem fajna. Postanowiłem więc na własne oczy zobaczyć jak to z Two Worlds jest, zapowiadany tytuł jako mix Obka i Gothica oblał mnie naprawde arktycznym prysznicem . Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Hmm, to jeszcze chce im się robić sequel tego syfu TW? Za te pieniądze, które będą zmarnowane na ten tytuł lepiej by było wysłać twórców jedynki na jakiś kursu/studia związane z tworzeniem gier... dobrych gier. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi