Opublikowano 20 października 200915 l "Abbey Road" niedługo jako DLC "MAXWELL SILVER HAMMER" I CHU.J!!!
Opublikowano 20 października 200915 l Już jest 1360 za wszystko. http://www.youtube.com/watch?v=cLyECUY9hAk OOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHH DARLING ale się jaram xd. ale na razie nie mam punkcików ( Edytowane 20 października 200915 l przez ragus
Opublikowano 7 listopada 200915 l Znajdą się osoby chętne do gry na multi? Szukając na Live to nikogo nie znajduje... No, może jedną osobę ;| Moglibyśmy jakieś acziwy porobić, o ile można.
Opublikowano 7 listopada 200915 l No to na razie są 2 osoby... Jarken i qb3k mogliby ruszyć dupska ;f
Opublikowano 7 listopada 200915 l Jakie achievy chcesz zrobić? Ja mogę na perkę wskoczyć, ew. pośpiewać, bo niektóre kawałki jadę na >95% na Expercie ;>
Opublikowano 7 listopada 200915 l Ty, a umiałbyś zaśpiewać na 100% Dig A Pony albo Lucy in the Sky...? Bo ja to na 100% zagram na perce, więc jeszcze gitara i bas - bo też łatwe. Może byśmy mieli acziwa za band 100% - o ile jest taki xd
Opublikowano 7 listopada 200915 l Ty, no nie ma xD A skumaj, bo jest lista piosenek, które trzeba zrobić na GS i wtedy wpadną 2 acziwmenty. Można te kawałki zrobić online? Edytowane 7 listopada 200915 l przez Bojan_Zaw
Opublikowano 7 listopada 200915 l Mi zostały I Feel Fine, Helter Skelter, I Me Mine i I Wanna Be Your Man. Wszystko można łatwo zrobić we 4, używając razem star powera.
Opublikowano 7 listopada 200915 l A jeszcze łatwiej samemu I Me Mine na basie, a reszta na gitarze. Na 99% i idealnie dobrane star powery.
Opublikowano 14 listopada 200915 l Jako wielki fan zespołu zamówiłem wreszcie niniejszą grę razem z kompletem instrumentów do RB, które można teraz wyrwać za okazjonalną kasę.. Here Comes the Sun
Opublikowano 14 listopada 200915 l Wiecie, że we wtorek pojawi się do ściągnięcia album "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" ;] Matko i córko, ten album skopie łby, odwodni i zamiecie podłogę każdym ! Szczególną uwagę zalecam poświęcić piosenkom "Sgt...(Reprise)" i "A Day In The Life". NAPIE'RDALAĆ !!!
Opublikowano 22 listopada 200915 l Czy ktoś miał fizyczny kontakt z którymś z instrumentów wydanych przy okazji TB:RB ?
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Autor Dzisiaj dostałem gre i pogralem troche z kumplem. Sam klimacik jest swietny, kawalkow jest dosc duzo srednich + kilka perelek. Szkoda ze duzo tych srednich kawalkow jest bardzo powtarzalnych i do bolu nudnych. Na pierwszy rzut oka to nawet niektore pucharki ( zrobienie 100% na jakiestam piosence expert drum ) sa dosc trudne. Zobaczymy jak to pozniej wyjdzie w praniu. Ogolnie to spodziewalem sie troszke lepszej gry, nie daje tyle samo frajdy co granie w RB2 Edytowane 30 grudnia 200915 l przez Redmitsu
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Red ma rację. Trochę nudne to to jest. Chociaż granie całym bandem (włącznie z 3 mikrofonami) sprawia niezłą frajdę
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Jest dobre fhói. Dzięki temu szpilowi poznałem i zakochałem się w bitelsach, teraz jeszcze bardziej chce mi się grać.