Skocz do zawartości

Rock Band : The Beatles

Redmitsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wie ktoś jak to jest z mikrofonami z LIPS? Pożyczyłem od kumpla mikrofon, ale to to jakieś dziwne, w ogóle mi nie widzi go w grze. A i nie wiem czy konsola go widzi, bo non stop miga.

A są dwa aczciwy za śpiewanie we 2 i 3 osoby i myślę jak je zrobić. :<

Headsety nie działają.

Opublikowano

To powie ktoś jak je podłączać? :F

Mam biały mikrofon, wkłądam baterie i od razu te zielone światełka migają. Klikam przycisk synchronizacji, trzymam i dalej nic. Non stop migają jak migały bez żadnego znaku podłączenia i w grze ich nie widać?

Jakieś rady? Z góry dzięki!

Opublikowano (edytowane)

Ta konsola przejdzie do historii. Widzieli aukcję...

SIEDEMŚCIE TYSI CZYSTA ZYLI !!!! LOLWUT (sziping darmowy)

Posiadanie tej konsoli to JE.BANY AWANS społeczny !!!

Dobra inwestycja. Idę o zakład, że za jakieś 20-30 lat konsola ta będzie warta jeszcze więcej.

Edytowane przez Keymaker
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kur.wa, da radę zrobić GS w "I feel fine" na basie ? 3 razy zrobiłem 100%, a dalej nie mam :(.

I to samo mam w Revolution.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Perkusja w GH5 serio tak słabo wypada? Co tak skopali? Zacząłem się jarać perką i chcę kupić tylko, że mam GH3 (na którym nią nie pogram) i GH5 :C

Jeszcze jedno: którą perkusje kupić żeby była najbardziej kompatybilna i wytrzymała (do grania w rokbandy i gitarhiro)?

Opublikowano (edytowane)

Pomarańczowy jest nie aktywny.

Ogólnie do samej perkusji nic nie mam, ale pedał już mnie zaczyna mocno wkur,wiać.

Edytowane przez ragus