.... 2 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Dzisiaj dostałem gre i pogralem troche z kumplem. Sam klimacik jest swietny, kawalkow jest dosc duzo srednich + kilka perelek. Szkoda ze duzo tych srednich kawalkow jest bardzo powtarzalnych i do bolu nudnych. Na pierwszy rzut oka to nawet niektore pucharki ( zrobienie 100% na jakiestam piosence expert drum ) sa dosc trudne. Zobaczymy jak to pozniej wyjdzie w praniu. Ogolnie to spodziewalem sie troszke lepszej gry, nie daje tyle samo frajdy co granie w RB2 ogolnie wpis do tego wy.(pipi).alem sie, bo bo skoro to pierwszy rock band oficjalnie sprzedawany w Polsce no to kupie se w Polsce co nie? i zeby dokupic jakies kawalki bede musial angielskie konto zakladac ale na razie mam pozyczone gh5 i przy tym siedze, bo mimo ze do rb i tak nie ma startu to duzo lepsze od czworki sie wydaje (po jednym dniu niby, ale gh4 w kat poleciala po ok 3-4 dniach) Cytuj
Spooky Monkey 0 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Mam takie pytanko: da się grać w The Beatles na padzie... Zamiast gitarki i bębnów? Cytuj
Spooky Monkey 0 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 A instrumenty z guitar hero (warriors of rock) zostaną obsłużone przez gre czy tylko te z rock band? Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Zestaw z warriors of rock (gitara i perkusja) działa. Dokładna lista kompatybilnych instrumentów tutaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi