Opublikowano 28 lipca 200915 l Wiesz... nie można mu zabrać tego, że partycypuje w organizowaniu turniejów. Dow(pipi) był niesmaczny. Ja stary nic personalnie nie biorę, troche mam na to 'bufor wy(pipi)ania' za duży, ale opinie moge wyrazić, c'nie?
Opublikowano 28 lipca 200915 l Z wyjazdu jestem bardzo zadowolony. Ci ktorzy zjawili sie tylko na turniej niech zaluja, ze nie skorzystali z innych atrakcji . Chcialbym jeszcze tylko podziekowac Barthowi, Kasi (nie wiem czy dobrze zapamietalem imie, w kazdym badz razie-dziewczynie Bartha) i Razowi za ogarniecie tego wszystkiego . Najwazniejszym faktem bylo to, ze dogralismy to jeszcze tego samego dnia mimo tego, ze musielismy komunikowac sie szeptem. Miejscówka z klimą była bardzo dobrym pomyslem . GOOD JOB ! Podziekowania dla wszystkich ktorzy sie zjawili, za atmosfere, ktora tworzylismy. Mam nadzieje, ze pomimo failu z nagrodami zjawicie sie na nastepnym evencie. BIG tehaiks takze dla moich timejtow, dziekuje Wam za wspaniala gre 8) . ps. Zielony wytrzymales presje nawet w sobote po turnieju hahah Edytowane 28 lipca 200915 l przez _Bobek_
Opublikowano 28 lipca 200915 l moja relacja z XBF2009 na: consolespro.pl Edytowane 28 lipca 200915 l przez Bukkake Na Resach^Zielony
Opublikowano 28 lipca 200915 l Ja to chciałem podziękować Barthowi i jego dziewczynie za organizacje... był tam też taki jeden co nosił jakieś pudła, Marian czy Czesław, jemu też dziekujemy
Opublikowano 28 lipca 200915 l XFD 09 udało się znakomicie. Niesamowita impreza, chyba jedna z lepszych jakie miały miejsce. Bawiliśmy się przednio każdego dnia, pogoda dopisała, mnóstwo ludzi (trudno uwierzyć ale dziewczyn było sporo ) fajne imprezy w stodołce, na dworze też można było potańczyć (pozdro DJ Pepe), ogólnie niszczenie. Ale to i tak wszystko byłoby niczym bez ludzi tworzących atmosferę. No więc podziękowania lecą do: Barth'a, kobiety Bartha i jego młodszego murzyna (chyba barth junior ?) za ogarnięcie tematu Bienia, Bogdana, Boczka, Bobka, Flahy, Połówki, Kasi, Ali, Dżordża, Jędrka, Gosię, Barana, Bryka, Zielonego, Kerla, Insa, Gosię - za klimat Bienia, Mopsa, Momenta - za to ze sa za(pipi)isci xD Kanada, Zlotego i Grobbensa (?) za team NIE POZDRAWIAM: WEJLOSA i UZNEGO! Edytowane 28 lipca 200915 l przez Pchela
Opublikowano 28 lipca 200915 l Bartha i Kasię tam widziałem, ale z tym trzecim to nie wiem o kogo wam chodzi.
Opublikowano 29 lipca 200915 l Nocny telefon od Microsoftu zarządził na całej linii - kto był ten wie o co chodzi. Kasia i Barth dziękują za podziękowania, a i słychać nawet jakieś dźwięki z piwnicy w której trzymany jest mój niewolnik od noszenia pudeł. Chyba też dziękuje . Foty niedługo (jak tylko Kasia wyśle mi je na maila).
Opublikowano 29 lipca 200915 l Zielony ... a k ktoś powiedział z tłumu Bieniu, a Ty co tak na boso :?: Widać kto pił RB, a kto Pepsi ... pewnie dlatego PDT wygrało Bobek co Ty taki stary :?: Żeby OT nie było ... Gratz dla PDT .... omg, ale ja zacofany jestem ... PDT reaktywacja była :censored2: :censored2: PS: Boczek sciagaj na iPhone Paper Toss i pobij KarCzoH'a
Opublikowano 29 lipca 200915 l Jaki stary?;P Brzuszek mi troche urosł ostatnimi czasy, to chyba tyle ;P
Opublikowano 29 lipca 200915 l Etam, ten brzuch, łysina i zmarszczki to mu tylko powagi dodają. Teraz naprawdę widać, że Bobek jest hardcore'owym dinozaurem Halo sceny . Jakby jeszcze tylko troche siwizną przypruszyć to już wogóle byłoby miodzio .
Opublikowano 31 lipca 200915 l Tajemnica ogorkow rozwiazana! Wielkie gratz dla wygranych, przydaly sie ogorki?
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l To nie jest Tomasz, to jest ck_tom i nalezy mu sie od Ciebie szacun. Aha - zapomnialem podziekowac ekipie Halo z fajne imprezki i klimat, a Gosia dziekuje za mozliwosc skorzystania z waszego pryszniaca. Fajnie, ze u Was mozna bylo sie kapac bez kartek, lol. Pozdrawiam pchelke i Stefcia (bumy sa za(pipi)iste) no i Boczka i Bobka. Edytowane 1 sierpnia 200915 l przez Jędrek
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l hahahahahahahahaha omg sweet nothing but a good joke :') Edytowane 3 sierpnia 200915 l przez Bukkake Na Resach^Zielony
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l hahahahahahahahaha omg sweet nothing but a good joke :') widzę, że nie tylko ja jak sie odurzę to gadam po angielsku <3 pozdro Kerlo, Ins i Gosia xD
Opublikowano 6 sierpnia 200915 l pokazcie tego bobka bo musze zobaczyc xD Nie. Trzeba było przyjechać a nie z wielbłądami wódke pić. ;]