Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Wiesz... nie można mu zabrać tego, że partycypuje w organizowaniu turniejów. Dow(pipi) był niesmaczny. Ja stary nic personalnie nie biorę, troche mam na to 'bufor wy(pipi)ania' za duży, ale opinie moge wyrazić, c'nie? Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 (edytowane) Z wyjazdu jestem bardzo zadowolony. Ci ktorzy zjawili sie tylko na turniej niech zaluja, ze nie skorzystali z innych atrakcji . Chcialbym jeszcze tylko podziekowac Barthowi, Kasi (nie wiem czy dobrze zapamietalem imie, w kazdym badz razie-dziewczynie Bartha) i Razowi za ogarniecie tego wszystkiego . Najwazniejszym faktem bylo to, ze dogralismy to jeszcze tego samego dnia mimo tego, ze musielismy komunikowac sie szeptem. Miejscówka z klimą była bardzo dobrym pomyslem . GOOD JOB ! Podziekowania dla wszystkich ktorzy sie zjawili, za atmosfere, ktora tworzylismy. Mam nadzieje, ze pomimo failu z nagrodami zjawicie sie na nastepnym evencie. BIG tehaiks takze dla moich timejtow, dziekuje Wam za wspaniala gre 8) . ps. Zielony wytrzymales presje nawet w sobote po turnieju hahah Edytowane 28 lipca 2009 przez _Bobek_ Cytuj
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 (edytowane) moja relacja z XBF2009 na: consolespro.pl Edytowane 28 lipca 2009 przez Bukkake Na Resach^Zielony Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Ja to chciałem podziękować Barthowi i jego dziewczynie za organizacje... był tam też taki jeden co nosił jakieś pudła, Marian czy Czesław, jemu też dziekujemy Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 (edytowane) XFD 09 udało się znakomicie. Niesamowita impreza, chyba jedna z lepszych jakie miały miejsce. Bawiliśmy się przednio każdego dnia, pogoda dopisała, mnóstwo ludzi (trudno uwierzyć ale dziewczyn było sporo ) fajne imprezy w stodołce, na dworze też można było potańczyć (pozdro DJ Pepe), ogólnie niszczenie. Ale to i tak wszystko byłoby niczym bez ludzi tworzących atmosferę. No więc podziękowania lecą do: Barth'a, kobiety Bartha i jego młodszego murzyna (chyba barth junior ?) za ogarnięcie tematu Bienia, Bogdana, Boczka, Bobka, Flahy, Połówki, Kasi, Ali, Dżordża, Jędrka, Gosię, Barana, Bryka, Zielonego, Kerla, Insa, Gosię - za klimat Bienia, Mopsa, Momenta - za to ze sa za(pipi)isci xD Kanada, Zlotego i Grobbensa (?) za team NIE POZDRAWIAM: WEJLOSA i UZNEGO! Edytowane 28 lipca 2009 przez Pchela Cytuj
Raz 19 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Bartha i Kasię tam widziałem, ale z tym trzecim to nie wiem o kogo wam chodzi. Cytuj
barth 70 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 Nocny telefon od Microsoftu zarządził na całej linii - kto był ten wie o co chodzi. Kasia i Barth dziękują za podziękowania, a i słychać nawet jakieś dźwięki z piwnicy w której trzymany jest mój niewolnik od noszenia pudeł. Chyba też dziękuje . Foty niedługo (jak tylko Kasia wyśle mi je na maila). Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 Zielony ... a k ktoś powiedział z tłumu Bieniu, a Ty co tak na boso :?: Widać kto pił RB, a kto Pepsi ... pewnie dlatego PDT wygrało Bobek co Ty taki stary :?: Żeby OT nie było ... Gratz dla PDT .... omg, ale ja zacofany jestem ... PDT reaktywacja była :censored2: :censored2: PS: Boczek sciagaj na iPhone Paper Toss i pobij KarCzoH'a Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 Bo w paru meczach zagrałem takiego balasa, że aż mi klapki spadły... Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 Jaki stary?;P Brzuszek mi troche urosł ostatnimi czasy, to chyba tyle ;P Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 A tam, tego nie musiales mowic ;P Cytuj
barth 70 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 Etam, ten brzuch, łysina i zmarszczki to mu tylko powagi dodają. Teraz naprawdę widać, że Bobek jest hardcore'owym dinozaurem Halo sceny . Jakby jeszcze tylko troche siwizną przypruszyć to już wogóle byłoby miodzio . Cytuj
Raz 19 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 Do wszystkich tych, którzy znają moje taktyki Cytuj
barth 70 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 Bajka pod tytułem 'Xbox FunDay 2009 w czterech obrazkach' Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 Tajemnica ogorkow rozwiazana! Wielkie gratz dla wygranych, przydaly sie ogorki? Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 Bajka pod tytułem 'Xbox FunDay 2009 w czterech obrazkach' iksde Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 korwa nie wierze ze to jest tomasz Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 (edytowane) To nie jest Tomasz, to jest ck_tom i nalezy mu sie od Ciebie szacun. Aha - zapomnialem podziekowac ekipie Halo z fajne imprezki i klimat, a Gosia dziekuje za mozliwosc skorzystania z waszego pryszniaca. Fajnie, ze u Was mozna bylo sie kapac bez kartek, lol. Pozdrawiam pchelke i Stefcia (bumy sa za(pipi)iste) no i Boczka i Bobka. Edytowane 1 sierpnia 2009 przez Jędrek Cytuj
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 (edytowane) hahahahahahahahaha omg sweet nothing but a good joke :') Edytowane 3 sierpnia 2009 przez Bukkake Na Resach^Zielony Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 hahahahahahahahaha omg sweet nothing but a good joke :') widzę, że nie tylko ja jak sie odurzę to gadam po angielsku <3 pozdro Kerlo, Ins i Gosia xD Cytuj
nelson 4 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 pokazcie tego bobka bo musze zobaczyc xD Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 pokazcie tego bobka bo musze zobaczyc xD Nie. Trzeba było przyjechać a nie z wielbłądami wódke pić. ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi