misika 8 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 (edytowane) niewazne juz. pieniadze ktore mam nie wystarcza wiec zostaje w jeleniej pozdro Edytowane 16 lipca 2009 przez misika Cytuj
FiL4 27 Opublikowano 17 lipca 2009 Autor Opublikowano 17 lipca 2009 http://www.onlinecenter.pl/4941/Aktualnosc...009-agenda.html Sobota, 25 lipca 2009 r. 10:00-16:00 Turniej „Halo 3” Sup? Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Yo jakby ktoś potrzebował 1 osoby do drużyny to mój brat będzie na fun day i jest wolny (gra całkiem dobrze, lepiej mu idzie celowanie od myslenia ale na polskie warunki jest jak najbardziej dobry) Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Stolica zjawi się w składzie: ja, Bieniu i Krzystof Bieniek. Flaszka, jesteś na czarnej liście wszystkich trzech tych panów Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Mam pytanie: czy ja muszę jechać do Giżycka? (jadę pociągiem) Czy do Wilkas (jest w ogóle taka stacja?)? Czy z Giżycka będzie kursować jak rok temu jakiś bezpłatny bus na dworzec, żebym mógł się dostać na funday? Cytuj
FiL4 27 Opublikowano 22 lipca 2009 Autor Opublikowano 22 lipca 2009 Nie wiem czy to pomoze, ale: http://www.psxextreme.info/index.php?showt...t&p=1891680 Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Dzięki Filip Pytanie do TroniCa lub Bartha: czy będzie można polanować przed/po turnieju? W sumie to może być przyjemniejsze niż sam turniej, a nigdy w historii PGL nie było okazji pograć 4v4 for fun na takim setupie Czy wiadomo coś o nagrodach? Czy jest szansa na ponowne wsparcie przez allegro? Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Właściwie do Bartha - on działa na FD. Mnie nie będzie niestety. Lan? - Nie wiem... Allegro? - Nie "Taki setup"? - Heh... 2 monitory są w naprawie/niedostępne. Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Właściwie do Bartha - on działa na FD. Mnie nie będzie niestety. Lan? - Nie wiem... Allegro? - Nie "Taki setup"? - Heh... 2 monitory są w naprawie/niedostępne. 1. 2. 3. 4. Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 1. PDT (świetny turniej zagrali 2. F4 3. Nie T-Baguj (Kanad, groobenz, pcheł, złoty) Nagrody: tylko 1 miejsce. Puchar, słoik korniszonow, plakat z autografami bungie, koszulka. Cytuj
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 microsoft ssie xbox funday 2009: żałosna imitacja tego, co powinno być promocją grania, graczy, świata konsolowego, zła organizacja eventu, pokazywanie starych gier... kompletny brak wizjonerstwa, zrobione kompletnie na od(pipi). poza tym: ktoś kradnie po drodze pieniądze, bo te nagrody to jakiś żart; ja rozumiem, że dow(pipi)nie dać komuś ogórek... tylko dla kogo? Ludzie z microsoftu to łgarze. Na: http://www.xfd2009.pl/informacje.html ; zupełnie na dole da się zauważyć stwierdzenie: "Gwarantujemy atrakcyjne nagrody dla zwycięzców!". Gdzie one? Nie znoszę ściemy. Sorry guyz, ale ja nie jestem jakimś frajerem, który bierze z uśmiechem taką zniewagę. Wiadomo, że gra się dla respektu innych graczy, ale podejście szarych eminencji jest po prostu obrażające dla całego naszego środowiska. Zagraj ze mną Mirski 1v1 a dostaniesz rejpa jak stąd do tego nic nieznaczącego pucharka, który zostawiłem gdzieś tam na chodniku. Może skumasz wtedy, że gry to nie tylko te dzieciaki, co przychodzą na turniej postrzelać w produkcje twojej firmy, ale też ludzie, którzy chcą się w tym kierunku doskonalić. Daj ludziom narzędzia i odrobinę szacunku, zainwestuj w nich trochę więcej, niż są warte twoje buty, a przekonasz się jak ta scena, która od lat propaguje konsole twojej firmy, może zrobić wiele dobrego. Co do samego turnieju - wypas. Barth, Tronic, Razgriz (i ktoś jeszcze, jeśli był wmieszany): za(pipi)ista robota! Dzięki za niezdyskwalifikowanie mnie, gdy straciłem poczucie czasu. Fajnie się z Wami wszystkimi gra, mimo rywalizacji (i miejscowego rąbania sobie dup), wszystko odbywa się w sferze zdrowego współzawodnictwa. Możecie się spodziewać za jakiś czas turnieju organizowanego przez Frontline Studios, który będzie miał trochę lepsze zaplecze, niż ten z 'najbogatszej firmy świata'... rotfl@them Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Poprosil bym o podanie skladow i napisanie czegos wiecej o meczach (czy wyrownana walka byla itd) i prosze z teamu T-Bagow (tuz to mega pedofilska nazwa) o wykreslenie Złotego. Wcale mnie tam nie bylo bo dopiero z Tokyo wrocilem Cytuj
KILa 4 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 i prosze z teamu T-Bagow (tuz to mega pedofilska nazwa) o wykreslenie Złotego. Wcale mnie tam nie bylo bo dopiero z Tokyo wrocilem Wyobraz sobie ze nie jestes juz jedynym zlotym Cytuj
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 (edytowane) PDT grało w składzie: - Bobek - Boczek - Fil4 - Zielony Przegraliśmy w trakcie turnieju tylko jeden mecz (w finale z Failtastic4 Narrows CTF) po tym, jak przyszła dziewczyna i powiedziała, że jesteśmy za głośno i zamykamy imprezę. Po chwili rozgoryczenia i mędzenia rozegraliśmy mecz ponownie (z tą różnicą, że na koncie mieliśmy już jednego capa), ale niestety wszyscy byliśmy mocno zmieszani. W efekcie Failtastic4 ogarnęli się szybciej i stanęli na wysokości zadania. Przyłożyli dwie flagi, podczas gdy my pozostaliśmy do końca meczu z jednym punktem. Edytowane 27 lipca 2009 przez Bukkake Na Resach^Zielony Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Turniej, turniejem, ale imprezy to były pierwsza klasa Pozdrowienia dla wesołej ekipy która pierwszego dnia szukała mnie po Fundayu, a drugiego tańczyła ze mną pół-nago po stołach xD Rozmowy były na poziomie, Zielony o 5 nad ranem j@#$ął nam taki wykład, że do dziś jestem pod wrażeniem :o Funday 2009 > Funday 2008 !!! Gratuluje dla PDT, tym razem oni górą. Do zobaczenia na PGA Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 A może i wcześniej... Fri itanz plax (?). Prosimy o informacje na biezaco :> Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 To już zależy od "znienawidzonego" Kuby który walczy (tak, tak - dobrze czytacie) żeby nas (PGL) wkręcić w jedna imprezę... Ale ja nic nie wiem... No i jest jeszcze LanForFun u Mola do którego sprzęt już jedzie - szykuj się Zimolku - odbije sobie FunDay... Cytuj
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 To już zależy od "znienawidzonego" Kuby który walczy (tak, tak - dobrze czytacie) żeby nas (PGL) wkręcić w jedna imprezę... Nie o nienawiść chodzi, tylko o to, żeby sobie zdał sprawę czym jest wiocha a czym 'ameryka'. Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Tronic ta tajemnicza impreza to OSTATECZNA ROZGRYWKA w Łodzi. Na razie jest ustawiony mecz pokazowy DELTY GOW2, a czy da radę jakieś turnieje zrobić to nie wiem. Niech Kuba działa Zdjęcia z turniejów H3 oraz GoW2: http://consolespro.pl/?page_id=24 Cytuj
barth 70 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Jakby kogoś to interententen to barth i Raz (a kto to jest ten Raz?) dotarli bez większych przygód do domu. Dzięki wszystkim jak zwykle, ja się ubawilem przednie, pomimo spędzenia dwóch dni na sali . Zwyciezcy: sorry za nagrody, niestety nie mieliśmy pojęcia. Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Tronic ta tajemnicza impreza to OSTATECZNA ROZGRYWKA w Łodzi. Na razie jest ustawiony mecz pokazowy DELTY GOW2, a czy da radę jakieś turnieje zrobić to nie wiem. Niech Kuba działa Zdjęcia z turniejów H3 oraz GoW2: http://consolespro.pl/?page_id=24 Dabyljutief :o a halo to co? Pies? Dawać tam PDT, niech promują h3 w Polsce. Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Nie o nienawiść chodzi, tylko o to, żeby sobie zdał sprawę czym jest wiocha a czym 'ameryka'. Zielony nie bierz tego personalnie - chodzi mi raczej o to jaka ogólnie panuje opinia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi