Wiolku 1 592 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Oczywiście postaram się być, tym bardziej że na EP jeszcze nigdy nie byłem Ktoś z Kielc i okolic się wybiera ? Cytuj
Baraba 0 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 (edytowane) Bardzo dobrze dobrany termin zlotu. Również postaram się zawitać z jakąś ekipą z pomorza Edytowane 18 kwietnia 2009 przez Baraba Cytuj
Sunderland 2 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 No nareszcie! Of coz będę na 100%. Teraz tylko jakoś doczekać trza do tego sierpnia. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Jak Wawa, to na bank będę. Cytuj
CrazyGoSu 1 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Bede ! dla mnie bosko bo jestem z Wawy Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Nie ma co się spinać. Chociaż nie ukrywam, że Fenix mógłby nam wcześniej o tym napisać, bo bądź co bądź - nasze starania poszły na marne. Wiadomo, że ludzie bardziej ufają redaktorom - a szczególnie Ci, którzy już byli na jakimkolwiek EP i wybiorą oficjalny zlot. W sumie sama nie wiem co teraz robić, dalej angażować się w organizowanie EP czytelników czy też pojechać na Fun Day'a, a potem na EP do Warszawy i mieć wszystko gdzieś. ; o robione było: ankieta pytania kiedy i gdzie, dzwonione jeżdzenie do miejsc i pytanie jak z wynajeciem. w tej chwili myślę że osoby ktore w wiekszy lub mnijszym stopniu zorganizowały cokolwiek na forum w sprawie EP 6 czyli lain lucek i genetyk@ zostały potraktowane ciepłym moczem. wiec panowie organizatorzy, czy nasze małe może i duże staranie miały wam uswiadomic dać popowiez że my z forum ptrafimy wziąsć się w garść cokolwiek zrobic popytac w tym temacie? bez urazy ale szkoda naszego siedzienia przed kompem i obserwowania kto jak co. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Mam nadzieję, że nie będzie problemu z opuszczaniem i wchodzeniem do lokalu i że będzie się można w grupach wzajemnej adoracji swobodnie porozbijać po tym centrum. Jakoś nie wyobrażam sobie spędzenia nastu godzin w tańcbudzie. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Nie ma co się spinać. Chociaż nie ukrywam, że Fenix mógłby nam wcześniej o tym napisać, bo bądź co bądź - nasze starania poszły na marne. Wiadomo, że ludzie bardziej ufają redaktorom - a szczególnie Ci, którzy już byli na jakimkolwiek EP i wybiorą oficjalny zlot. W sumie sama nie wiem co teraz robić, dalej angażować się w organizowanie EP czytelników czy też pojechać na Fun Day'a, a potem na EP do Warszawy i mieć wszystko gdzieś. ; o robione było: ankieta pytania kiedy i gdzie, dzwonione jeżdzenie do miejsc i pytanie jak z wynajeciem. w tej chwili myślę że osoby ktore w wiekszy lub mnijszym stopniu zorganizowały cokolwiek na forum w sprawie EP 6 czyli lain lucek i genetyk@ zostały potraktowane ciepłym moczem. wiec panowie organizatorzy, czy nasze małe może i duże staranie miały wam uswiadomic dać popowiez że my z forum ptrafimy wziąsć się w garść cokolwiek zrobic popytac w tym temacie? bez urazy ale szkoda naszego siedzienia przed kompem i obserwowania kto jak co. Ta, bo TY najwięcej zrobiłeś. Sprawę sobie wyjaśniliśmy z Feniem i nawet Butcherem. Odbędą się 2 EP - jeden coś w stylu - śpiwory, wódka, ognisko , a drugie - elegancki klub, drinki i muzyka. ; ] Tyle. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 no to ja predzej bym sie na ta wodke pisal niz na drinki cnie Cytuj
orion50 632 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 IDEALNIE. Do Warszawy mam tylko 130 KM nocować mogę i cioci. Będę na pewno. Na Ep organizowane przez Lain i ekipę też pewnie zawitam. Pozdrojoł Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 W końcu jakieś konkrety! Licze na większą reprezentacje Bielska. Cytuj
Canis 58 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 No i wychodzi że w tym roku dwa razy będę gnać przez pół Polski... Sczerze mówiąc od wczoraj mam w związku z tym tematem małego zgryza. Nastawiałem się na jeden wypad. No ale cóż-być na jednym zlocie a na drugim nie to jak mysz w piżdzie-bez sensu. Zgłaszam swoją obecność. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Będę na 99%. Moje pierwsze EP Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Jeśli w tym czasie nie będę harował za granicą to może wpadnę Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 (edytowane) Obecność obowiązkowa Z buta mam jakies 15 minut spacerkiem Edytowane 19 kwietnia 2009 przez Master_Lukas Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Wreszcie w Warszawie.......z Konstancina to już nie daleko......pierwszy raz na Extreme Party-muszę tam być !!!!!!!!!!!!! Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Jakas eipa z Katowic sie zbiera ?? Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 (edytowane) Jakas eipa z Katowic sie zbiera ?? Ja to może jeszcze nie cała ekipa ale jak co to przypomnij mi za jakiś czas na pm i się zgadamy. Imo jeszcze teraz za wcześnie na konkretne plany. Edytowane 20 kwietnia 2009 przez Smiti Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Jak ktoś z krakowa niech da znać Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Jakas eipa z Katowic sie zbiera ?? Ja I oprócz mnie jeszcze może z 3 osoby by się uzbierało. Cytuj
nero 2 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Oczywiście postaram się być, tym bardziej że na EP jeszcze nigdy nie byłem Ktoś z Kielc i okolic się wybiera ? Ja, ja! ^_^ (no póki co to tak na 80%) I niejaka wi3wiorqa też, może ktoś ją kojarzy Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Kojarzy. A ja sam nie wiem, wybrałbym się na oba ale trochę z du.py bo daleko wszędzie mam ;] Trzeba zacząć odkładać gruby hajs żeby wystarczyło na podróże ;p Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Kto z Gliwic i okolic?? niech da znać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi