Skocz do zawartości

Extreme Party 6 (29/30 sierpien 2009)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Fajna miejscówka i przy okazji dobrze usytuowana :) Mam autobus spod domu, więc na pewno będę.

@Krakers

Benq z 2006 roku nie przypomina Ci się? ;]

Jasna cholera, to jest to samo miejsce? O w mordę, nie jadę, znowu będę miał koszmary :P

Opublikowano

ktoś z pomorza jedzie? z Tczewa prawdopodobnie tylko ja ale spróbuje kumpli namówić, śmieszne są pytania o picie ostatnio było ale tylko z dowodem (ja się scfaniłem i dostałem bez) ale i tak większość kupowała w monopolowym (był jakieś 200 metrów dalej) jak tam można dojechać z dworca PKP? i jak daleko jest oddalony sklep z wodą ognistą? (cało dobowy z normalnymi cenami)

Opublikowano

Nie jadę bo:

- nie mam kolegów na forum

- legion mi podpie.doli spod nosa wszystkie konsolomaniaczki

- fragi nie jedzie

bawcie się dobrze ;(

Gość _Be_
Opublikowano

Kończe, z osobą, która ma postaci z fajnal fanastasy w sygnaturce określającego jego osobowość raczej nie dojde do konsensusu.

Opublikowano (edytowane)

Do konsensusu raczej nie dojdziemy ale... :-D MOŻE do konsens-u na pewno nie do konsensusu

W sub-forum DS-a jest ankieta chcesz to się wypowiedz :-)

Edytowane przez KiNiO_64
Opublikowano

?? Cos jeszcze rownie blyskotliwego?

Jak ktos nie jedzie albo ma inne problemy gastryczne to malo mnie to obchodzi. Albo masz cos ciekawego do napisania albo sie wyloguj z tego tematu.

KiNiO_64 - napisz do mnie na PW. Zebralo sie tam kilka propozycji.. najpierw musze pare spraw ustalic z kierownictwem klubu a pozniej bedziemy planowac dalej.

Opublikowano
ile w końcu można pić i oglądać striptizerki? :)

Non stop ?

No ja tam grać nie jadę (no chyba , że odbędzie się jakiś turniej w PES2009 o browary we wczesnych godzinach, bo wieczorem to ciężko będzie).