Fenix 3 Opublikowano 24 maja 2009 Autor Opublikowano 24 maja 2009 wysylaj swoje dane na adres ep6@psxextreme.pl Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 A jak ktoś nie zrobi rezerwacji to może wbić na EP, czy rezerwacja jest konieczna ? Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 (edytowane) Fenix jak to jest ? A jeśli rezerwacja konieczna to do kiedy ją prowadzicie ? Edytowane 24 maja 2009 przez al fazeer Cytuj
BilkaPL 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Jakas eipa z Katowic sie zbiera ?? Ja sie wybieram może już w piątek pojade Cytuj
azbest 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Ja sie wybieram może już w piątek pojade A dasz radę sama, czy znowu będę musiał po Ciebie jechać? Cytuj
strzelba44 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Co się porobiło z Extreme Party? Dawniej ta impreza miała swój klimat. A teraz co, mamy przyjechać w garniakach i pod krawatem? Osobiście wolę luźną atmosferę. "Zg-redy" zmienili się w zgredów. Zaczyna mi to pachnieć wapnem. Cytuj
szark 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Witam. Ja tez sie pisze na te extreme party Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Jak to jest z tą rezerwacją? Bez rezerwacji nie da się wejść? Cytuj
BilkaPL 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Ja sie wybieram może już w piątek pojade A dasz radę sama, czy znowu będę musiał po Ciebie jechać? I tak wiem ze przyjedziesz Cytuj
kubamiki 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Witam Fenix! Witam Redakcjo PSX Extreme! Planujemy wraz ekipą pierwszy raz pojawic się na Waszej imprezie:) poznać nowych zapaleńców...no i Was poznać..zGredzoli..i pograc z Wami. Dlatego mam kilka pytań: - chcemy wziąć ze sobą kilka konsol( xbox360, ps2)...i gierek (GH,Rock band,Forza,Tekken,ProEvo), zestaw GH:WT (2 gitary,perka,mic) i czy moglibysmy liczyc na jakąś dużą loże?ewentualnie 2 mniejsze? - i czy bedziecie w stanie zapewnic jakes TV? przyjedziemy ze sprzętem spod bydgoszczy (Osielsko) i tiwików raczej juz nie zmieścimy:) - czy do ewentualnego "kącika GH" znalazłoby się jakies nagłośnienie? czy trza wziąć ze sobą? - no i czy mozemy liczyc na Zgredzioli w spólnym zacinaniu na wiosłach? serdzeczni pozdrawiam!i proszę o odpowiedz! kubamiki@o2.pl Cytuj
milo121 0 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 O.o :o nie wiedziałem że będą zgredziole . Będę na tej imprezie po raz pierwszy...wiec biorę psx-y żeby mi się zgredziole podpisali xD :lol3: Cytuj
szark 0 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 kurcze czy w koncu jak napisalem na forum ze bede to juz zapewnilem sobie rezerwacje??? a jak bede wchodzil na to extreme party to co spytaja sie mnie jaki mam nick na psxextreme.info??? Cytuj
pol_litra 0 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Witam Fenix! Witam Redakcjo PSX Extreme! Planujemy wraz ekipą pierwszy raz pojawic się na Waszej imprezie:) poznać nowych zapaleńców...no i Was poznać..zGredzoli..i pograc z Wami. Dlatego mam kilka pytań: - chcemy wziąć ze sobą kilka konsol( xbox360, ps2)...i gierek (GH,Rock band,Forza,Tekken,ProEvo), zestaw GH:WT (2 gitary,perka,mic) i czy moglibysmy liczyc na jakąś dużą loże?ewentualnie 2 mniejsze? - i czy bedziecie w stanie zapewnic jakes TV? przyjedziemy ze sprzętem spod bydgoszczy (Osielsko) i tiwików raczej juz nie zmieścimy:) - czy do ewentualnego "kącika GH" znalazłoby się jakies nagłośnienie? czy trza wziąć ze sobą? - no i czy mozemy liczyc na Zgredzioli w spólnym zacinaniu na wiosłach? serdzeczni pozdrawiam!i proszę o odpowiedz! kubamiki@o2.pl Na pewno Was mama puści, jak zobaczy, że wszystkie zabawki z domu wynosicie? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 pozniej bedzie placz i zgrzytanie zebami, ze wam plastikowe gitary pokradli Cytuj
kubamiki 0 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 ..no tak..polska mentalność..gratulacje wygadanych gęb panowie.. ktos odpowie na moje pytania? Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 nie polska mentalność i wygadane gęby, tylko byś ogarnął relacje z poprzednich EP, biszkopcie, to byś wiedział, że co EP to jakieś konsole ginęły... Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 31 maja 2009 Autor Opublikowano 31 maja 2009 kubamiki, przygotujemy stanowiska (tv) jesli uda sie zalatwic sprzet. Postaram sie aby mozna bylo wczesniej rezerwowac w miare zamkniete loze na terenie klubu. Naglosnienia odrebnego dla kazdego nie przewidujemy. Bedzie tylko jedno, ogolnoklubowe. szrak, napisz jeszcze rezerwacje mailem z podaniem swoich danych. nikt nie bedzie sprawdzal jaki masz nick na forum. Dark Serge, Shats, byliscie choc na jednym EP ze sie wymadrzasz i obrazasz? A moze nawalony lezales gdzies w kacie z padem podczas gdy ktos zwijal twoja konsole do plecaka? Co sie porobnilo, ze kilka osob z dluzszym stazem na forum uwaza sie za kogs lepszego i wazniejszego od innych? Kreci was to, ze mozecie dopisac swoje gornolotne mysli? Chcecie mi odpowiedziec, to piszcie na PW. Cytuj
Di 839 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Fenix, kiedy mogę liczyć na odpowiedź na moją PM-kę? (wysłałem ok. miesiąc temu) Cytuj
milo121 0 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 kurcze czy w koncu jak napisalem na forum ze bede to juz zapewnilem sobie rezerwacje??? a jak bede wchodzil na to extreme party to co spytaja sie mnie jaki mam nick na psxextreme.info??? nieeee...na stronie ósmej pytałem się o rezerwacje i fenix napisał że należy wysyłać swoje dane na adres e-mail p6@psxextreme.pl Cytuj
gamer 1 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Jak będzie jakiś Street fighter & Tekken to wpadne akurat nie mam aż tak daleko z ŁDZ Cytuj
szark 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 a jakie dane dokladniej bo ja wyslalem imie, nazwisko i wiek nic wiecej Cytuj
kubamiki 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Dzięki Fenix za odpowiedz! odezwe sie mailowo. I dzieki za selekcje poważnych od buractwa na forum... jak takie guwniarsko-dentencyjne towarzycho (pol_litra, lucek, dark serge) bedzie na EP to rzeczywiście kupa... ale gdybysmy mieli sie tym przejmować musielibysmy zrzucic 10 krzyzyków z karku i zamontować pryszcze na twarzach, nie (lucek, dark serge, pol_litra)? wiec lepiej jak guwniarstwo zostanie w domku z mamciami, a dorosli wpadną ze swoimi plastikowymi instrumentami i dobrze sie pobawią z dojrzalymi graczami nie złodziejami! Dzieki! pozdrawiam! i do zobaczenia EP! kubamiki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi