Skocz do zawartości

Extreme Party 6 (29/30 sierpien 2009)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co się porobiło z Extreme Party? Dawniej ta impreza miała swój klimat. A teraz co, mamy przyjechać w garniakach i pod krawatem?

Osobiście wolę luźną atmosferę. "Zg-redy" zmienili się w zgredów. Zaczyna mi to pachnieć wapnem.

Opublikowano

Witam Fenix! Witam Redakcjo PSX Extreme!

Planujemy wraz ekipą pierwszy raz pojawic się na Waszej imprezie:) poznać nowych zapaleńców...no i Was poznać..zGredzoli..i pograc z Wami. Dlatego mam kilka pytań:

- chcemy wziąć ze sobą kilka konsol( xbox360, ps2)...i gierek (GH,Rock band,Forza,Tekken,ProEvo), zestaw GH:WT (2 gitary,perka,mic) i czy moglibysmy liczyc na jakąś dużą loże?ewentualnie 2 mniejsze?

- i czy bedziecie w stanie zapewnic jakes TV? przyjedziemy ze sprzętem spod bydgoszczy (Osielsko) i tiwików raczej juz nie zmieścimy:)

- czy do ewentualnego "kącika GH" znalazłoby się jakies nagłośnienie? czy trza wziąć ze sobą?

- no i czy mozemy liczyc na Zgredzioli w spólnym zacinaniu na wiosłach?

serdzeczni pozdrawiam!i proszę o odpowiedz!

kubamiki@o2.pl

Opublikowano

kurcze czy w koncu jak napisalem na forum ze bede to juz zapewnilem sobie rezerwacje??? a jak bede wchodzil na to extreme party to co spytaja sie mnie jaki mam nick na psxextreme.info???

Opublikowano
Witam Fenix! Witam Redakcjo PSX Extreme!

Planujemy wraz ekipą pierwszy raz pojawic się na Waszej imprezie:) poznać nowych zapaleńców...no i Was poznać..zGredzoli..i pograc z Wami. Dlatego mam kilka pytań:

- chcemy wziąć ze sobą kilka konsol( xbox360, ps2)...i gierek (GH,Rock band,Forza,Tekken,ProEvo), zestaw GH:WT (2 gitary,perka,mic) i czy moglibysmy liczyc na jakąś dużą loże?ewentualnie 2 mniejsze?

- i czy bedziecie w stanie zapewnic jakes TV? przyjedziemy ze sprzętem spod bydgoszczy (Osielsko) i tiwików raczej juz nie zmieścimy:)

- czy do ewentualnego "kącika GH" znalazłoby się jakies nagłośnienie? czy trza wziąć ze sobą?

- no i czy mozemy liczyc na Zgredzioli w spólnym zacinaniu na wiosłach?

serdzeczni pozdrawiam!i proszę o odpowiedz!

kubamiki@o2.pl

Na pewno Was mama puści, jak zobaczy, że wszystkie zabawki z domu wynosicie? ;)

Opublikowano

kubamiki, przygotujemy stanowiska (tv) jesli uda sie zalatwic sprzet. Postaram sie aby mozna bylo wczesniej rezerwowac w miare zamkniete loze na terenie klubu. Naglosnienia odrebnego dla kazdego nie przewidujemy. Bedzie tylko jedno, ogolnoklubowe.

szrak, napisz jeszcze rezerwacje mailem z podaniem swoich danych. nikt nie bedzie sprawdzal jaki masz nick na forum.

Dark Serge, Shats, byliscie choc na jednym EP ze sie wymadrzasz i obrazasz? A moze nawalony lezales gdzies w kacie z padem podczas gdy ktos zwijal twoja konsole do plecaka?

Co sie porobnilo, ze kilka osob z dluzszym stazem na forum uwaza sie za kogs lepszego i wazniejszego od innych? Kreci was to, ze mozecie dopisac swoje gornolotne mysli? Chcecie mi odpowiedziec, to piszcie na PW.

Opublikowano
kurcze czy w koncu jak napisalem na forum ze bede to juz zapewnilem sobie rezerwacje??? a jak bede wchodzil na to extreme party to co spytaja sie mnie jaki mam nick na psxextreme.info???

nieeee...na stronie ósmej pytałem się o rezerwacje i fenix napisał że należy wysyłać swoje dane na adres e-mail p6@psxextreme.pl

Opublikowano

Dzięki Fenix za odpowiedz! odezwe sie mailowo.

I dzieki za selekcje poważnych od buractwa na forum... jak takie guwniarsko-dentencyjne towarzycho (pol_litra, lucek, dark serge) bedzie na EP to rzeczywiście kupa... ale gdybysmy mieli sie tym przejmować musielibysmy zrzucic 10 krzyzyków z karku i zamontować pryszcze na twarzach, nie (lucek, dark serge, pol_litra)? wiec lepiej jak guwniarstwo zostanie w domku z mamciami, a dorosli wpadną ze swoimi plastikowymi instrumentami i dobrze sie pobawią z dojrzalymi graczami nie złodziejami! Dzieki! pozdrawiam! i do zobaczenia EP!

kubamiki