szark 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Zgadzam sie z toba kubamiki, nienawidze takich idiotow. Takich jak oni powinni wogole nie wpuszczac Cytuj
Lain 107 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Teraz to Wy się zachowujecie jak typowe dzieciaki z gimnazjum. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Dzięki Fenix za odpowiedz! odezwe sie mailowo. I dzieki za selekcje poważnych od buractwa na forum... jak takie guwniarsko-dentencyjne towarzycho (pol_litra, lucek, dark serge) bedzie na EP to rzeczywiście kupa... ale gdybysmy mieli sie tym przejmować musielibysmy zrzucic 10 krzyzyków z karku i zamontować pryszcze na twarzach, nie (lucek, dark serge, pol_litra)? wiec lepiej jak guwniarstwo zostanie w domku z mamciami, a dorosli wpadną ze swoimi plastikowymi instrumentami i dobrze sie pobawią z dojrzalymi graczami nie złodziejami! Dzieki! pozdrawiam! i do zobaczenia EP! kubamiki do zobaczenia na EP Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 uuu zabrzmialo groznie... :shifty: Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Mocno Nie ma jak napinki braci konsolowej Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 jakie napinki? kubamiki napisal 'do zobaczenia na ep' to odpowiedzialem. Mam nadzieje, ze drobne nieporozumienie na forum nie przeszkodzi nam w swietnej zabawie i wspolnym zacinaniu na wiosłach!! Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 no do zobaczenia na EP btw - jak już mi ktoś implikuje, że jestem gUwniarzem, to proszę, niech chociaż nie robi błędów Ej, ja wole pocinac na perce niźli na wiośle, przy drinku oczywiście ;] Cytuj
szark 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 nie powiedzialem ze jestes gowniarz tyle tylko ze, odzywki w stylu "to ja przyniose litr a wy kieliszki" zle na mnie dzialaja. Jesli cie urazilem to sorki i do zobaczenia na EP Cytuj
Manor 645 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 A moze nawalony lezales gdzies w kacie z padem podczas gdy ktos zwijal twoja konsole do plecaka? Przecież to wy się żaliliście w relacji z EP parę lat temu, że ukradziono wam PS2, więc motyw z leżeniem nawalonym gdzieś w kącie to trochę strzał do własnej bramki. Ludzie chyba mają prawo wiedzieć, że takie incydenty się zdarzają, no chyba że wolicie ściemniać, że takie coś nigdy nie miało miejsca. Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 3 czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 czerwca 2009 Teraz to Wy się zachowujecie jak typowe dzieciaki z gimnazjum. Moze i chodza do gimnazjum. Co w tym zlego? Gimanzjalistow tez zapraszamy na EP A moze nawalony lezales gdzies w kacie z padem podczas gdy ktos zwijal twoja konsole do plecaka? Przecież to wy się żaliliście w relacji z EP parę lat temu, że ukradziono wam PS2, więc motyw z leżeniem nawalonym gdzieś w kącie to trochę strzał do własnej bramki. Ludzie chyba mają prawo wiedzieć, że takie incydenty się zdarzają, no chyba że wolicie ściemniać, że takie coś nigdy nie miało miejsca. Co ma piernik do wiatraka? Mielismy w trakcie wszystkiech EP znacznie wiecej strat i jakos nie przeszkodzilo nam to w rozpoczeciu organizowania EP6. Sciemnianie, prawo do wiedzy? Moze jeszcze sadzenie roslin i skakanie przez plot? Wiecej logiki jesli chcesz zablysnac. Takiej logiki przyczynowo-skutkowej. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Krótko mówiąc pilnujta swoich gratów, bo ktoś inny może się nimi zaopiekować. :potter: Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Szkoda tylko że EP6 nie będzie w klimatach takich jak Transformator, lub Szymocice ognisko i takie tam podobne rzeczy, to były klimaty OFFTOP: Kto ma zdjęcia ze wszystkich EP? Cytuj
szark 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Nie wiemto bedzie moje pierwsze EP, ale czuje ze i tak bedzie fajny klimat i bedziemy sie swietnie bawic. (A tak na marginesie to ja chodze do gimnazjum xD). I jestem uzalezniony od gier i nie wstydze sie tego xD xD xD Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Arczibal dobre spostrzezenie , chociaz i tak sie nie pojawie z braku czasu, to chetniej wyruszylbym w plener niz do ciemnego ciasnego klubu Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Kiedy bedzie jakies info, jakie turnieje beda sie odbywac? bedzie jakis turniej w FIFA 09 ? Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 (edytowane) Fenix, co z paintballem i/lub laserkami? Wypali to? Edytowane 4 czerwca 2009 przez Master_Lukas Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Arczibal dobre spostrzezenie , chociaz i tak sie nie pojawie z braku czasu, to chetniej wyruszylbym w plener niz do ciemnego ciasnego klubu Nitrom, nie wiem czy byłeś w Szymocicach i Transformatorze, ale ja Ci powiem że własnie takie klimaty plenerowe są chyba najlepsze, zamknięta taka impreza, jakoś tego nie czuję. Przypomina mi się EP1 Piramida było extra, ale dopiero Szymocice pokazały że może być Super Extra Power Bass hihihih:) Cytuj
Shago 3 564 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 A ja bym kiedys zorganizowal impreze w TYM miejscu: http://www.czarnygron.pl/menu.htm . Mowie Wam - wypas na maxa . Tylko komu by sie chcialo przyjezdzac do miejscowosci niedaleko Krakowa... Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Na miejscu w klubie dostajesz opaske (jednorazowa). Wchodzisz na nia i wychodzisz kiedy ci sie podoba. Zwlaszcza, ze impreza nie bedzie tylko w samym klubie. Zajmiemy troche miejsca przed klubem (min. do dyspozycji imprezowiczow bedzie kilkanascie automatow do gier). Do tego byc moze uda nam sie dogadac z organizatorami paintballa i labiryntu laserowego w Blue City czyli CoD/GoW/K2 na zywo. Cytuj
Sephirath 0 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Dostaniemy jakieś zwrotne answery na maile zgłoszeniowe czy nie ma co liczyć? Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 No Paintball super, no i tez jakiś grill by się przydał BTW. Wolne miejsca w samochodzie jadę z Gliwic na EP Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Jeżeli tu się rezerwuję to zaklepuję miejsce :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi