elti19 0 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 No ja też się postaram wpaść na jakieś piwko Cytuj
wygibon 0 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 Witam wszystkich Piszę do Was, do Fenixa, w pewnej sprawie. Otóż planuję zabrać na EP6 paru znajomych, będzie to moja pierwsza impreza tego typu, choć graczem jestem od prawie 20 lat. W związku z tym mam pytanie - na czym gracie na takich zlotach? Tzn. czy wszyscy przywozicie sprzęty najnowszej generacji i gracie tylko w najnowsze pozycje, ew handheldy, czy też znajdą się tacy, którzy z chęcią zagrają w starsze odsłony np. Pro Evo, Tekkena, Burnouta? Bo do przejechania mamy prawie pół Polski, planujemy trochę się rozerwać, więc nie wiem czy rozsądnie będzie zabierać PS3... A tak czarnula do plecaka i po temacie I jeszcze jedno - co z telewizorami? Czy starczy dla każdego, czy też lepiej zabrać jakieś małe tv, podłączyć w kącie i być niezależnym? Proszę o jakieś wskazówki, pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję na wspólną, udaną zabawe. Do zobaczenia ! Witam wszystkich Piszę do Was, do Fenixa, w pewnej sprawie. Otóż planuję zabrać na EP6 paru znajomych, będzie to moja pierwsza impreza tego typu, choć graczem jestem od prawie 20 lat. W związku z tym mam pytanie - na czym gracie na takich zlotach? Tzn. czy wszyscy przywozicie sprzęty najnowszej generacji i gracie tylko w najnowsze pozycje, ew handheldy, czy też znajdą się tacy, którzy z chęcią zagrają w starsze odsłony np. Pro Evo, Tekkena, Burnouta? Bo do przejechania mamy prawie pół Polski, planujemy trochę się rozerwać, więc nie wiem czy rozsądnie będzie zabierać PS3... A tak czarnula do plecaka i po temacie I jeszcze jedno - co z telewizorami? Czy starczy dla każdego, czy też lepiej zabrać jakieś małe tv, podłączyć w kącie i być niezależnym? Proszę o jakieś wskazówki, pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję na wspólną, udaną zabawe. Do zobaczenia ! Cytuj
Bracia Tashibana(H&R 0 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Proszę o ile są jeszcze miejsca o dopisanie Braci (Rafał i Hubert) Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 czy to są bracia o których myślę?! seba . Ja też się piszę na tą imprezkę Cytuj
Lain 107 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Macie mail na który się rezerwuje miejsca -_- Nauczcie się czytać. Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Lain,czytac potrafię,a ogłaszam tylko swoje przybycie.pozdrawiam Cytuj
Lain 107 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Nie o Ciebie mi chodziło. >.< Cytuj
l1m1ted 0 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Będe rownież i pare innych osób z Warszawy. Pozdro Cytuj
KoczO 0 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 To ja z dwoma kumplami także obwieszczam wszem i wobec, że się zjawimy. Cytuj
nemesis1 2 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Dostane meila z potwierdzeniem rezerwacji ? Cytuj
Canis 58 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Dostane meila z potwierdzeniem rezerwacji ? Tak. Przedwczoraj wysyłałem, a dziś w skrzynce zastałem potwierdzenie. Cytuj
HARRY 0 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Prosze mnie zapisac Harry+ ok 5 osob.szczegoly wkrotce;) Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Co właściwie mam napisać w tym mailu rezerwacyjnym ? Imię, nazwisko, wiek ? Coś jeszcze ? Cytuj
elti19 0 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 A wiadomo już coś na temat ewentualnych turniejów jakie będą podczas EP6 ?? Co właściwie mam napisać w tym mailu rezerwacyjnym ? Imię, nazwisko, wiek ? Coś jeszcze ? ja wpisałem imię i nazwisko, to wystarczyło aby dostać maila zwrotnego Cytuj
Widmo666 0 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 Witam Wystarczy tylko imie, nazwisko i wiek potem dostaniecie e-maila zwrotnego ja juz dostałem Extreme Party 6 już niedługo ja już nie moge sie doczekać piwko, gry,striptiz jee ... Peace ma Breda 8) Cytuj
grzes227 0 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Ja też Piwko, Striptiz... A nie... Coś chyba sie zakałapućkałem ;/ Mam nadzieje że mój wiek(lat 14) nie robi problemów ? Cytuj
ALeX_YeLLoW 2 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Pewnie, że nie o ile podrobisz dowód osobisty ;p Cytuj
szark 0 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 oj tam u mnie moze tylko jedno piwo a striptizz musze obejrzec chociaz mam 15 lat ale co tam Cytuj
grzes227 0 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Pewnie, że nie o ile podrobisz dowód osobisty ;p Nie to miałem na myśli, pytałem czy mając 14 lat W OGÓLE moge przyjechać Cytuj
szark 0 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 ale mi cie żal oczywiscie ze mozesz przyjsc Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 A kiedy będzie jakiś konkretny rozkład jazdy na EP streptese bedzie?? Cytuj
helus 1 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 chłopcy, ja wam wyjaśnię EP to jest impreza poświęcona graczom, spotkanie, piwko, wspólna partyjka, wymiana zdań, a nie striptiz za 10zł dajcie spokój sobie Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 chłopcy, ja wam wyjaśnię EP to jest impreza poświęcona graczom, spotkanie, piwko, wspólna partyjka, wymiana zdań, a nie striptiz za 10zł dajcie spokój sobie Zdaję sobie sprawę, bo byłem na każdym EP więc pouczać nie trzeba. A gdyby chodziło o same pogaduszki itp. To po jakiego ciula był streptese na poprzednim EP w piramidzie?? Może to coś złego?? Albo Cię nie kręci goła dupa?? Cytuj
cypers 0 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 (edytowane) Dobra, to do kiedy można się "rejestrować" na Extreme party 6? Edytowane 17 lipca 2009 przez cypers Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi