Opublikowano 25 sierpnia 200915 l Odbilo wam? Moze zalozcie temat "kogo nie bedzie na EP" to bedzie szybciej.
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l wczesniej pisalem, ze bede, takze uznalem ze wypada skorygowac oswiadczenie ^_^
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l wczesniej pisalem, ze bede, takze uznalem ze wypada skorygowac oswiadczenie ^_^ Heh, rzeczywiście nie jest dane się spotkać. Cóż, ja tylko potwierdzę że i tak będę
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l Mam problem z zarejestrowaniem się. Wpisuje adres ep6@psxextreme.pl i wrzuca mnie na główną stronę forum. Więc jak się mam zarejestrować, może ktoś pomóc.THX.
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l Mam problem z zarejestrowaniem się. Wpisuje adres ep6@psxextreme.pl i wrzuca mnie na główną stronę forum. Więc jak się mam zarejestrować, może ktoś pomóc.THX. o Matko Chrystusowa Dawno się tak nie uśmiałem. Kolego Kazub... Zaloguj się na poczte -> Nowa wiadomość -> DO : ep6@psxextreme.pl -> Temat : EP 6...(kto co woli) -> Treść wiadomości tak samo jak wcześniej...i wyślij A tak w ogóle to dopiero wczoraj wysyłałem maila z potwierdzeniem uczestnictwa...odrazu pisałem o rezerwacji w pobliskim akademiku. Dzisiaj wchodze na maila...i Pani Agnieszka odpisała... Rejestracja przyjęta, w sprawie noclegu: jeśli ktoś chce pokoj to powinien zaplacić przelewem...... Jeszcze 4 dni and let's Extereme Party 6 begin
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l Brać gitarę do GH i konsolę, może mikrofony do singstara też wezmę? Edytowane 25 sierpnia 200915 l przez Freezer
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l Zapisy na turniej Tekkena odbędą się na miejscu, na razie tworzona jest orientacyjna lista: http://www.psxextreme.info/Tekken-with-nSp...ion-t81351.html
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l 3 osoby rezerwuje! Mateusz Pniewski Bartek Pyrko Jakub Stawiarski PŁOCK
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l 3 osoby rezerwuje! Mateusz Pniewski Bartek Pyrko Jakub Stawiarski PŁOCK potwierdzam rezerwacje! ranyboskie, na kazdej stronie tematu jest walkowane, ze trzeba wyslac maila - no napisz go.
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Ja tez będę z końcu w Warszawie i to 3km od chaty wiec nie odpuszczę, Maila wysłałem ale wieku nie podałem
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Fenix. Ep w warszawie bedzie na 100% ? ja z bydgoszczy pisze sie na 100 i 101%%
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Fenix. Ep w warszawie bedzie na 100% ? ja z bydgoszczy pisze sie na 100 i 101%% EP w warszawie bedzie na 17.567%! Klub Lucid mysli nad przeniesieniem sie gdzies nad morze... ps. A ty Lucek za to, ze cie nie bedzie masz w.pi.erdol
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l ps. A ty Lucek za to, ze cie nie bedzie masz w.pi.erdol seconded ;]
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Ja jadę już dzisiaj wieczorem żeby zagrzać miejsce w akademiku jutro:) Mam tylko krótkie pytanko. Jedzie ktoś z kotliny kłodzkiej lub okolic? Chętnie się zgadam. W razie "W" zostawiam mój numer GG, będe dostępny do ok. 15.00-16.00. Piszcie pod 11198739. Ps. jest w nowym PE jak dotrzeć do tego akademiku i klubu? Nie miałem jeszcze czasu go kupić i kupię przed samym odjazdem więc chciałbym wiedzieć czy znowu nie wpakuję się w gnój jak na ostatnim EP. Ps2. Wielkie dzięki Ścierze i Klaudii, że zainteresowali się moim przypadkiem na ostatnim EP:) Edytowane 27 sierpnia 200915 l przez dameron
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Aaaaaaaaaa, to ten typ co pisał z kawiarenki na dworcu dzień czy tam 2 dni przed EP 5 że mu się daty pomyliły
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Aaaaaaaaaa, to ten typ co pisał z kawiarenki na dworcu dzień czy tam 2 dni przed EP 5 że mu się daty pomyliły Taaa:) To właśnie ja:) Tym razem jestem bardziej zorganizowany:)
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Aaaaaaaaaa, to ten typ co pisał z kawiarenki na dworcu dzień czy tam 2 dni przed EP 5 że mu się daty pomyliły Taaa:) To właśnie ja:) Tym razem jestem bardziej zorganizowany:) Wlasnie widze, nie masz nawet PE . Jak wsiadziesz do pociagu z pismem, to przeczytasz ze impreza jest dzien pozniej sciera
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l hehe ja biore kolege, mial byc na air show ale jak mu powiedzialem o turnieju tekkena to od razu zmienil zdanie hehe. NA PEWNO BEDZIEMY
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Aaaaaaaaaa, to ten typ co pisał z kawiarenki na dworcu dzień czy tam 2 dni przed EP 5 że mu się daty pomyliły Taaa:) To właśnie ja:) Tym razem jestem bardziej zorganizowany:) Wlasnie widze, nie masz nawet PE . Jak wsiadziesz do pociagu z pismem, to przeczytasz ze impreza jest dzien pozniej sciera Spokojnie:) Tym razem naprawdę wiem co robię Lecę właśnie do kiosku po PE. Jadę wieczorem żeby rano być na miejscu, zaklepać miejscówkę w akademiku i pozwiedzać stolnicę trochę bo nigdy tam nie byłem:)
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l ale impreza jest w sobote Wiem. Ale tak jak napisałem jadę zaklepać miejscówkę i pozwiedzać jeszcze W-we.