Daffy 10 614 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 ja coś czuję,że obojętnie jakie będzie łącze to i tak nie pomoże Coś mam przeczucie,że z natłoku ludzi serwery im klękną Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Ja będę tak jak od 4 lat, czyli przez PC. Zawsze jest forum pod ręką . Inna sprawa, że forum na pewno padnie jak co roku. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Jak tam Jacobss,dzisiejszy dzień pokazuje,że Sony miało w ukryciu kilka megaton na swoją konfę(chodzi mi o psp go!).A wszystko wskazuje na to ,że to nie koniec niespodzianek jakie przewidzieli.Nowy MGS i potwierdzenie LBP na PSP to też niesamowity news.Ciekawe jak rozpieszczą posiadaczy PS3 Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 To lbp na psp nie było już wcześniej potwierdzone? A to "nowe" psp go średnio mi się podoba, ale imo nie jest tak źle jak sądzi reszta ;p Mam nadzieję, że zapowiedzą coś na ps3 czego jeszcze nie widzieliśmy, chociarzby ten tytuł od epic może okazać się prawdą. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 LBP bylo juz dawno potwierdzone, gre przerzuca na PSP studio Cambridge(ci od Medievila), a sama gra ukaze sie w tym roku. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Jak tam Jacobss,dzisiejszy dzień pokazuje,że Sony miało w ukryciu kilka megaton na swoją konfę(chodzi mi o psp go!).A wszystko wskazuje na to ,że to nie koniec niespodzianek jakie przewidzieli.Nowy MGS i potwierdzenie LBP na PSP to też niesamowity news.Ciekawe jak rozpieszczą posiadaczy PS3 Ja to wolę wszystko na konferencjach widzieć, bo tak po trochu, to nie ma żadnych emocji Mimo wszystko, bardzo liczę na Sony, choć jestem cholernie ciekaw co Microsoft przygotuje. MGS4 to nie będzie żadna bomba, ba, to tylko pokaże na ile warte było (pipi)enie Kojimy . Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Jacobss będziesz mi słał sms z jakiejś bramki sms co i jak no konfach ? Bo widzę, że Ty będziesz wiedział wszystko najlepiej z tego forum ( przynajmniej po tym temacie tak wnioskuje) ;p Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Ja to wolę wszystko na konferencjach widzieć, bo tak po trochu, to nie ma żadnych emocji Mimo wszystko, bardzo liczę na Sony, choć jestem cholernie ciekaw co Microsoft przygotuje. MGS4 to nie będzie żadna bomba, ba, to tylko pokaże na ile warte było (pipi)enie Kojimy . Ja co roku oglądam wszystkie 3 konferencje ;P. Ale w tym roku jakoś mało hardcore, bo godziny wczesne Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Nagraj sobie i obejż dopiero koło 4-5 w nocy będzie większy hardcore Dla mnie to własnie plus, że wcześniej, chociarz i tak nie obejże bo nie będzie mnie w miejscu chlebem i internetem płynącym. Cytuj
Winiasz 0 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 A gdzie bedzie mozna zlookac takowe konferencje czy cos?! I ile mniej wiecej taka trwa Bo tak ogladac Live to szans nie mam... 1mb/s Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 ja (pipi)e. było mówione ze można obejrzeć na gamespot.com i 1 mb jest w zupełności wystarczy. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Jacobss będziesz mi słał sms z jakiejś bramki sms co i jak no konfach ? Bo widzę, że Ty będziesz wiedział wszystko najlepiej z tego forum ( przynajmniej po tym temacie tak wnioskuje) ;p Nie mam możliwości słania SMSów. Ja co roku oglądam wszystkie 3 konferencje ;P. Ale w tym roku jakoś mało hardcore, bo godziny wczesne Taa, ja tak samo, ale ostatni hardcore był w 2007, kiedy to Microsoft miał konfe o 5:30 rano. Pamiętam, że wstałem o 2 minuty za późno i przegapiłem koncert muzyczny z Halo i już zdążyła się pojawić się morda Moore'a. Zresztą, wszystko jest z archiwizowane na tym forum: Tu macie temat sprzed dwóch lat. Fajnie se to tak dzisiaj poczytać. Niezłe jajca były. http://www.psxextreme.info/E3-2007-PS3-t53590.html Teksty Xymka i Yeti'ego mnie rozwaliły z tamtych czasów: CYTAT(Xymek @ 11 07 2007, 21:10) * a ja myslalem ze konferencja M$ byla slaba...ale teraz zmieniam zdanie...to jest dopiero zena... :| CYTAT(YETI @ 11 07 2007, 21:11) * ja pie$dole idz sobie i nie trolluj!!! I ten zbiorowy orgazm jak Killzone 2 pokazali: ziemia1 fuck fuck fuck real time Jacobss (tj. ja ) Na początku było słabo, ale potem się rozkręciło smile.gif. Może trochę za mało tytułów zaprezentowali, ale jest dobrze. Przez wiele lat będę pamiętał moment jak zaczęli pokazywać Killzone 2. Winiasz - Co roku na E3 (my tu już oglądamy to od lat) trzy główne firmy produkujące konsole, mają swoje konferencje prasowe, na które prezentują cały swój nowy hardware i software. Jedna konferencja trwa zwykle około 2 godzin. Resztę spraw technicznych objaśnił Konrado Będziesz wszystko widział, jak przyjdziesz do wątku przed 19:30 w poniedziałek. Będziemy sypać linkami i będziemy się dzielić info i tak dalej. No chyba, że forum jak co roku padnie Cytuj
Lukas_AT 1 202 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Kurna akurat w poniedziałek idę do pracy na popołudnie i wrócę do chaty dopiero o 23 . Nie będę mógł w spokoju pracować z myślą, co się dzieje na E3. Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 W poniedziałek ? Czy E3 przypadkiem nie zaczyna się od wtorku(2 czerwca) ? Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Tak, ale Microsoft ma swoją konferencję w poniedziałek wieczorem (naszego czasu). Sony i Nintendo mają swoje konferencje 2 czerwca. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 jutro ma też konferencje Ubisoft i EA. Jabobss ty jestem moim ulubionym sezonowym podniecaczem forum .Pierw kilkuletnia podnieta Killzone2,potem gra się okazała,mega rozczarowanie i przestałeś udzielać się na forum,a nawet grać na ps3...zbliża się E3 a tu Jacobss na nowo zaczyna udzielać się jak szalony Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Zaraz, zaraz, Killzone 2 nadal się podniecam . I bynajmniej, wcale nie jestem już rozczarowany. Było, minęło. Teraz gram w KZ2 prawie codziennie i dostaję k.urwicy na poziomie Elite u Radec'a . Ale to tylko taki offtop. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Jak co roku zleje na konfe M$ z powodu .... braku czasu XD. Mam nadzieje ze opiszecie tutaj swoje wrazenia z niej jak nalezy (do dzialu MS tez pije). A tak poza tym to - szczerze kibicujmy Sony, juz w sumie schrzanilo bo znowu pochwalilo sie przedwczesnie (nie)wszystkim co pokaze - nienawidze tej taktyki <_<. Nowe PSP GO! i stos gier na chlebaka - tego sobie i wam zycze. Zaraz, zaraz, Killzone 2 nadal się podniecam . Cytuj
xmortex 400 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 sluchajcie, moze gdzies dokopaliscie sie do harmonogramu wszystkich konferencji/prezentacji firm etc? fajnie by bylo wiedziec co kiedy bedzie Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 * Konferencja Microsoftu - 1 czerwca,10:30 PST (19:30 naszego czasu) * Konferencja Electronic Arts - 1 czerwca, 14:00 PST (23:00 naszego czasu) * Konferencja Ubisoft - 1 czerwca, 17:00 PST (2:00 naszego czasu - 2 czerwca) * Konferencja Nintendo - 2 czerwca, 9:00 PST (18:00 naszego czasu) * Konferencja Sony - 2 czerwca, 11:00 PST (20:00 naszego czasu) Jeszcze nie wiem o której konferencja Konami Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Czekolad - Cicho tam sluchajcie, moze gdzies dokopaliscie sie do harmonogramu wszystkich konferencji/prezentacji firm etc? fajnie by bylo wiedziec co kiedy bedzie Tu wszystko znajdziesz. Pamiętaj, że do czasu polskiego musisz dodać 9 godzin. http://e3.gamespot.com/ Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 do czasu pacyficznego (PDT) musisz dodać 9 godzin Niestety nic nie znalazłem o Konami. Cytuj
xmortex 400 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 dzieki, w sumie to nie moge sie juz jutra doczekac, jak rok temu e3 splynelo po mnie bez emocji zupelnie tak teraz nie moge sie doczekac i z checia obejrze najwazniejsze konfy i juz sledze pre-e3 newsy chyba najbardziej trzymam kciuki za projekt od teamu ico i nowosci od kojimy szkoda, ze nie bedzie zapowiedzi ps3slim bo sam jeszcze cioram na ps2 i niedlugo bedzie czas na przesiadke i wolalbym slimke kupic Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 do czasu pacyficznego (PDT) musisz dodać 9 godzin Niestety nic nie znalazłem o Konami. Źle się wyraziłem. Właśnie chodziło mi przecież o dodanie 9 godzin do czasu pacyficznego. Logiczne przecież. Jak Stany mają mieć przed nami 19:30 Cytuj
SpacierShark123 NG 0 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 to która w końcu u nas godzina będzie ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi