LiSoQuan 23 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Powiedzcie mi gdzie moge ściągnąc tą specjalna miejsce do HOMEa aby ogladac konferencje ?? Specjalnie uruchomiłem home dzisiaj ale nie moge znleźć. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 jest miejscowka sony press czy jakos tak. w menu location to jest Cytuj
SpacierShark123 NG 0 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 o 4 rano ;O no to nieźle Cytuj
Blaise 3 613 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Niech pokażą Hitmana 5.Strasznie na tą grę czekam.I mogą wrzucić trailer FIFY 10.Wtedy byłbym spełniony. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Konferencja Electronic Arts - 1 czerwca, 14:00 PST (23:00 naszego czasu) * Konferencja Ubisoft - 1 czerwca, 17:00 PST (2:00 naszego czasu - 2 czerwca) * Konferencja Nintendo - 2 czerwca, 9:00 PST (18:00 naszego czasu) * Konferencja Sony - 2 czerwca, 11:00 PST (20:00 naszego czasu) Teraz tylko muszę wiedzieć kiedy będzie od Konami i harmonogram jest pełny. Na konferencję EA i Ubi to jeszcze zdążę ale już te od Nintendo i Sony nie ma szans, mam drugą zmianę i będę siedział w robocie <_< Eh, dobrze, że jest forum i napaleńcy, którzy jak co roku będą je zalewać swoimi postami Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 To, że padnie jest więcej niż pewne Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Jak co roku przy E3. Teraz sobie przypominam że 2 czy 3 lata temu podczas e3 padł rekord ilości użytkowników na tym forum, który do dzisiaj nie został pobity. Atmosfera jest konkretna, tym bardziej że naprawde zapowiada się na jedne z najlepszych i największych E3 w historii. Jutro się przekonamy czy E3 wytrzyma hype jaki się wokół tych targów wytworzył. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 (edytowane) Po tryliard razy wolałbym być tam w LA aniżeli tu, to każdemu się ciśnie ? Edytowane 31 maja 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 A kto by tam nie chciał być ^_^ Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Wie ktoś co dokładnie będzie przez pierwsze 2 godziny E3 ? Bo nie wiem czy się opłaca ze szkoły zrywać. Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Powiedzcie mi gdzie moge ściągnąc tą specjalna miejsce do HOMEa aby ogladac konferencje ?? Specjalnie uruchomiłem home dzisiaj ale nie moge znleźć. Chyba Presentation Podium. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Jak co roku przy E3. Teraz sobie przypominam że 2 czy 3 lata temu podczas e3 padł rekord ilości użytkowników na tym forum, który do dzisiaj nie został pobity. Wydaje mi się, że to jednak Killzone 2 pobił tamten rekord. Atmosfera jest konkretna, tym bardziej że naprawde zapowiada się na jedne z najlepszych i największych E3 w historii. Jutro się przekonamy czy E3 wytrzyma hype jaki się wokół tych targów wytworzył. No bez przesady. Tegoroczny hype to nic specjalnego, a na największe E3 w historii się nie zapowiada. Owszem, ostatnie dwa lata to była jakaś kpina, ale te 3, 4 i wcześniej były znacznie większe i o wiele więcej gier się prezentowało. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 (edytowane) Tam pierdzisz jak zwykle XD, prawda jest taka ze kazdy bedzie w ich trakcie (i dlugo po) sikal z zachwytu, ohow i ahow (no i padniety serwer forum standardowo ) przez nastepne kilka(dziesiat ?) stron, no i przede wszystkim stos (nie)potrzebnych nowych produkcji o ktorych wczesniej nie milismy nawet mozliwosci sie dowiedziec, jak i rowniez te o ktorych trabi sie od dawna, na tym zawsze polegala wlasnie wspaniala otoczka E3, na zamydleniu oczu i swietnej zabawy - zupelnie jak alkohol XD. Tak w ogole to Epic zdementowalo plotki z tym tytulem 'na wylacznosc' na PS3, posiadacze Xboxa moga odetchnac z ulga . Edytowane 31 maja 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Jak co roku przy E3. Teraz sobie przypominam że 2 czy 3 lata temu podczas e3 padł rekord ilości użytkowników na tym forum, który do dzisiaj nie został pobity. Wydaje mi się, że to jednak Killzone 2 pobił tamten rekord. Atmosfera jest konkretna, tym bardziej że naprawde zapowiada się na jedne z najlepszych i największych E3 w historii. Jutro się przekonamy czy E3 wytrzyma hype jaki się wokół tych targów wytworzył. No bez przesady. Tegoroczny hype to nic specjalnego, a na największe E3 w historii się nie zapowiada. Owszem, ostatnie dwa lata to była jakaś kpina, ale te 3, 4 i wcześniej były znacznie większe i o wiele więcej gier się prezentowało. I tu się widzisz mylisz bo wg tego forum najwięcej osób było 2006 roku w sierpniu (wtedy chyba było e3, right?) ale to jest mało ważne. Z tym największym E3 to przecież sam sobie tego nie wymyśliłem. Takie były ploty i ja je tylko powtarzam. Zresztą nie powiesz mi że nie szykują się w końcu jakieś dobre targi. Po ostatnich porażkach akurat to E3 ma się czym pochwalić. Popatrz ile materiału wyciekło w przeciągu paru ostatnich dni. Oczywiście były to raczej wycieki kontrolowane (nie wszystkie oczywiście) ale już sam fakt ile tego jest pozwala w ciemno strzelać że na samych targach zobaczymy o wiele więcej niż w ostatnich latach. Zresztą, przekonamy się o tym już za kilkanaście godzin:] Cytuj
shinian 629 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Tutaj macie topic z bezposrednimi linkami do poszczególnych player'ów na dane konferencje http://www.gamespot.com/pages/forums/show_...ag=topics;title Jeżeli ktoś jeszcze nie załapał co, jest o której godzinie to może nawet teraz kliknąć w interesujacy go link i znajdzie on odpowiedni licznik. Jeżeli kogoś to interesuje to na gamespocie emblematy za e3 w tym roku zostana również rozdane. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Najprawdopodobniej konferencja Nintendo została przesunięta 30min do przodu. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Nie wiem jak wy, ale ja jestem już strasznie podekscytowany. Chociaż oczywiście nie tak jak kiedyś, ale wciąż bardzo. Zobaczymy co tam Microsoft zaprezentuje. Pamiętajcie, że nawet jak Microsoft wyskoczy z bombą, to Sony jeszcze ostatniego słowa nie powiedziało. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 I znów słuchanie po konfie MS "To już koniec Sony hahah! i odwrotnie, ale i tak czekam, oby serwery na Gamespot dały rade. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 jak ktoś chce dziś oglądać konferencję konkurencji to niech wie,że została ona przesunięta i rozpocznie się 5minut wcześniej.Jak donosi gametrailers ma to związek ze specjalną niespodzianką szykowaną przez MS.... Kule będzie co oglądać dziś i jutro na wieczór Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Typowe robienie hype'u ze strony Microsoftu. Specjalnie dali najpierw godzinę 10:30 AM, a potem "nagle" (lol, tak jakby niespodzianki nie planowali już dawno temu) przesuwają o 5 min wcześniej, ze względu na niespodziankę. Przecież to zachęta w stylu - patrzcie, przesuwamy konfe z powodu niespodzianki, oglądajcie nas Nie mniej, uważam, że Microsoft szykuje konkretną konferencję, lecz Sony nie śpi. Szkoda, że konfa Sony będzie dopiero jutro wieczorem, bo znowu trzeba będzie słuchać, jak wspomniał Ficuś - koniec Sony, bla blabla bla Edit: Wiolku - jak Gamespot nie da rady, to zostaje IGN, G4TV i oficjalna strona Xboxa. Edytowane 1 czerwca 2009 przez Jacobss Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Obawiam się, że Sony nie wyskoczy z jakimiś nowymi tytułami. Zapoda daty premier swoich największych hitów (HR, GoWIII, GT5, U2). A z nowych gier ? Pytanie, które studio wewnętrzne może pokazać coś nowego i w miarę "nie na za 2 lata", na myśl przychodzi mi Ninja Theory i może Evolution + Media Molecule dłubią coś na duże konsole <???>. Hitami mogą być PS3Slim/obniżka PS3...a ja po cichu liczę, że jakiś skośnooki Pan powie nagle: "spójrzcie jak wygląda Gran Turismo nowej generacji" i zobaczymy to na co wszyscy mają nadzieje. Ehh, nadzieje. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 odnośnie GT5 jestem ciekaw czy coś pokażą,MS na pewno pokaże Forze 3 więc fajnie byłoby zobaczyć odpowiedź Sony-czy jednak Kaz i jego ludzie potrafią zaimplementować zniszczenia i zmienne warunki pogodowe...wątpię. A co do niespodzianek od wewnętrznych studiów jest tego całkiem sporo-Jeffie mówił,że nie będzie go na E3 ale kto wie czy nie kłamał i twórca God of War jednak coś zaprezentuje,gra od Team ICO,soft z emulacją PS2,jrpg od wewnętrznego oddziału,Starhawk,może krótka zajawka Resistance 3 lub Jaka4... Nie mówiąc już o remaku Finala VII od Square ale w to chyba nikt już nie wierzy.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi