Gość Kyo Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) No nic, zbieramy się jutro w HOME na konfie? :D NO BA! Tylko zabierz WARSTEINER'a ze sobą Ja już jutro w HOME jestem z większością z FR umówiony Edytowane 1 czerwca 2009 przez Kyo Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Wracając do targów to moim zdaniem fail sony, oddali mgs`a 360, a więc stracili najlepiej sprzedającego się ex. z zeszłego roku ... O_o Ale to tylko ja. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Nie zdziwilbym sie na widok Hideo na scenie ktory zapowiada kolejnego MGSa tym razem w roli glownej ze Snake'iem (Ex. dla PS3) Wkoncu na stronce konami bylozdjecie nie tylko raiden'a ,ale rowniez "wujka" Czekamy do jutra wiec. Edytowane 1 czerwca 2009 przez XM16E1 Cytuj
Dante 433 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 MS nie ma szans na poletku Nintendo. Wypuszczą trzy nowe pokemony i zeldę, mario plus wii pedofil i po problemie. Mam nadzieję, że Sony nie ogłosi współpracy z naszą klasą albo czegoś w podobnym stylu. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 gdzie ogladacie na bieżąco co się pokazuje? Cytuj
Sig 395 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Tu http://e3.gamespot.com/story/6210428/how-t...stories;title;2 Kawałek niżej masz linki dokładne Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) No wlasnie - skoro wiem gdzie pojawi sie Raiden to jeszcze tylko kwestia pojawienia sie BB... o przpraszam - przeciez nie wiemy kto to jest ten starszy pan w berecie (Hideo to jednak sprzedajna ku*** - chodzi mi o granie na emocjach lojalnych fanow serii) Edytowane 1 czerwca 2009 przez pawelgr5 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Dla waszej informacji - Tak Kojima pojawi sie jutro na konfie Sony, drugi MGS jest zapowiedziany na PSP. Nie bedzie to zapewne zaskoczeniem, pewnie wparuje przy okazji pokazywania PSP Go. Edytowane 1 czerwca 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 czerwca 2009 Może jednak na konferencji Sony zobaczymy Bioshocka 2, multi Modern Warfare 2 i coś więcej z FFXIII bo to co SE pokazało na konfie MS to porażka. Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Odnośnie FFXIII - jutro wieczorem czasu miejscowego jest spotkanie z twórcami, a w środę konferencja SE. Z tego względu po konferencji Sony nie spodziewałbym się jakichś wydumanych prezentacji. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 czerwca 2009 No tak. Nie wiedziałem, że SE ma prezentacje. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ciekawe co Sony dla nas chomikuje. Ja obstawiam Resistance 3, bo po tym nowym Halo to już mnie nic nie zaskoczy :-) Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 donsterydo - Nie spodziewałbym się nowego Resistance'a, bo Insomniac na razie tworzy nowego Ratcheta. Poza tym, Resistance to gniot i niewypał, a poza tym Killzone go wciąga nosem, więc zdziwiłbym się jakby Sony nadal chciało tą serię ciągnąć. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 MS uderzył dobrze z Forzą i czymś od Hideo. Reszta to średniaki. Zobaczymy co pokaże Sony. Uncharted? To mnie nie zaskoczy. Gran Turismo - na to liczę. No i co Hideo da Sony? I coś czuję, że hitem tego wszystkiego i tak będzie Heavy Rain. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ciekawy jestem co jutro będzie na konf. Sony... U2, HR, Ratcheta (i co tam jeszcze?) pokazali juz przed E3 więc czym teraz mogą zaskoczyć? Liczyłem bardzo na konkretny pokaz GT5 ale po prezentacji FM3 obawiam się, ze pokaz GT5 będzie zwykłą kompromitacja. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Sony wypuści klon wiilota z symulatorem zamiatania, a ona napisze, że to rewolucja na miarę 3D, heh. Zapomniała tylko dopisać, że X'a sprzedała dla serii MGS ;-) Żałosne jak teraz wszyscy nagle Kojimę znienawidzili, biedak chce zarobić na nowy penthouse, a niegdysiejsi fani robią z niego prostytutkę :-p Emet: Forza chyba wszystkich zaskoczyła, oczywiście jeśli to wszystko wygląda tak jak to malują, ja tylko wątpię w te 60FPS, bo jak mają byś spadki do 30 to lepiej niech calość będzie w 30FPS. Ci co sądzili, że GT5 zdystansuje mocno Forzę mają chyba teraz niezłego zonka, bo Forza wychodzi już 9 września. Edytowane 1 czerwca 2009 przez donsterydo Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) oficjalne stanowisko Konami w tej sprawie. "Konami Digital Entertainment, Inc. zapowiedziało dzisiaj, że Metal Gear Solid: Rising zmierza na konsolę Xbox 360 - to pierwsza część Metal gear Solid na tę platformę. Raiden, jeden z najpopularniejszych postaci uniwersum będzie bohaterem całkowicie nowego tytułu Hideo Kojimy." oj sony ;/ konami nic nie wspomina o wersji ps3 Edytowane 1 czerwca 2009 przez BoroBoro Cytuj
MeL 34 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Zobaczymy jutro. Jutro jest konferencja Sony. Czy Kojima użył słowa "exclusive" ? Emet: Forza chyba wszystkich zaskoczyła, oczywiście jeśli to wszystko wygląda tak jak to malują, ja tylko wątpię w te 60FPS, bo jak mają byś spadki do 30 to lepiej niech calość będzie w 30FPS. Ci co sądzili, że GT5 zdystansuje mocno Forzę mają chyba teraz niezłego zonka, bo Forza wychodzi już 9 września. Polyphony się pogrążyło. Forza wychodzi po wakacjach. Jedynym ratunkiem dla Polyphony jest pokazanie konkretnego trailera z mega zniszczeniami i datą na 6 lipca .... nie no przegiąłem. Ale jakby się pojawił napis DECEMBER 2009 nie płakałbym.... jak się w ogóle cokolwiek pokaże ;P Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ciekawy jestem co jutro będzie na konf. Sony... U2, HR, Ratcheta (i co tam jeszcze?) pokazali juz przed E3 więc czym teraz mogą zaskoczyć? Liczyłem bardzo na konkretny pokaz GT5 ale po prezentacji FM3 obawiam się, ze pokaz GT5 będzie zwykłą kompromitacja. Walić Ratcheta. Wystarczy HR, U2 no i oczywiście GoW3 i "Trico". Cytuj
Enori 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 tak, tym bardziej, że ten mgs to może być jakiś slasher w stylu ninja gaiden. ale najważniejsze, że microsoft szybko robi forze xD Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Co do newsa na ps3site-co za debilnych newsmenów tam mają(paru fajnych,co udzielją się na forum pozdrawiam i ich to nie dotyczy).Przecież nie ma stanowiska Konami,nie ma nic takiego.Nawet newsman w poście pisze ,że odliczanie na stronce projektu Kojimy się skończyło...przecież ono jeszcze trwa i za 14 minut dobiegnie końca.... Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Odpowiedz Sony na "Natal" Microsoftu ?? Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Mimo wszystko, będę zadowolony, jeżeli prezentacja Sony będzie jutro wyglądać tak: Pokażą gameplay z gier - Uncharted 2, God of War III, Heavy Rain, M.A.G, Gran Turismo 5 - do tego podadzą ich daty premiery. Zapowiedzą parę spraw hardwarowych (np. nowe PSP), dodadzą do tego jakieś nowe tytuły na PSP (MGS i może nowe Killzone - plotki takie krążą), potem dadzą nam jakiegoś nowego exa na PS3 i pokażą parę gier multiplatformowych. Proste wymagania, nie niemożliwe do zrealizowania. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Zapomniales dodac jeszcze stado 'pierdu pierdu' prezenterow, na pewno przebija tym pedofilski gadzet MS. Proste wymagania, nie niemozliwe do zrealizowania XD. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Epic był na konfie, ale Bleszynski prezentował zupełnie inną grę. Nadal jest szansa na Gears of War 3. To oczywiście marzenia, bo to co jest realne napisałem wyżej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi