Musiol 188 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Po tej zajawce Brutal Legends mam jeszcze większe ciśnienie na to Będzie Ozzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Do tych życzeń Jacobss dodałbym jedną małą ale cholernie ważną rzecz. Możliwość odpalania gier z PS2, kur.. chcę znowu zagrać w MGS3 i FFX. Pytanie bo nie doczytałem, czy pokaz Trico to jutro pewniak czy tylko spekulacje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Marchi 19 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Epic był na konfie, ale Bleszynski prezentował zupełnie inną grę. Możesz napisać coś więcej, bo jak napisałem przegapiłem konfe MS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Pojawił się Bleszynki z jakimś kolegą na scenie no i ogłosili nową grę, która będzie ex na 360 Live Arcade. Nazywać się będzie "Shadow Complex" i będzie w 2,5D. To tyle. Także szansa na GEOW III nadal pozostaje . Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ale zdajesz sobie sprawe ze to nie bedzie MGS jakiego znasz ? . Osobiscie mam mieszane uczucia wzgledem tego co kryje sie pod nazwa Rising (zeby nie bylo Falling czasem) ... . "Raiden is back" ... . Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 A konfa EA byla swietna Saboteur i Brutal Legend to dla mnie zdecydowanie must have'y Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 (edytowane) A swoją drogą właśnie, konfa EA, nie oglądałem bo jakoś mi się nie chciało. Było coś ciekawego? Edytowane 1 Czerwca 2009 przez Jacobss Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 była gra dla dziewczynek,w której można ubierać bohaterki,można urządzać piżama party z innymi psiapsiółami i można wiilotem czesać włosy w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 (edytowane) Kojima nie użył słowa exclusive, ale ten prowadzący ziomek z Microsoftu powiedział, że od pewnego momentu wszystkie tytuły, które zostaną pokazane to Xbox only. Te tytuły to m.in. Splinter (genialny), Forza, Alan i MGS. Przynajmniej tak to można zrozumieć. Mimo wszystko dla fanów przydałoby się oficjalne stanowisko Konami. Mnie to ani ziębi, ani grzeje. Prezentację oceniam na przeciętną. Ani razu mi serducho mocniej nie zabiło. W sumie jedyny moment, w którym przestałem grać w inFamous i uważniej słuchałem był, gdy przedstawiali nowego Splintera (który zapowiada się genialnie i którego bardzo zazdroszczę) i Milo. Pomysł czarującego Piotrusia uważam za mały breakthrough i bardzo jestem ciekaw, gdzie nas ten nowy system sterowania Microsoftu zabierze. Edit: Konfa EA jakaś taka słaba. Komercyjny Peter ala 'jestem nastolatkiem'. Zupełnie jak ruda panienka z prezentacji Micro, która bardzo starała się być śmieszna. Świetnie zapowiada się Mass Effect 2, ale to było wiadomo. Brutal Legend przekonał mnie do siebie, Dante nie wzbudził jakiś większych emocji, ale absolutnym gwoździem programu był świetny cinematic trailer nowego MMO w klimatach Star Wars. Polecam gdzieś to dorwać w HD. Edytowane 1 Czerwca 2009 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 A swoją drogą właśnie, konfa EA, nie oglądałem bo jakoś mi się nie chciało. Było coś ciekawego? Jak dla mnie multum rzeczy, NFS Shift, Saboteur, Brutal Legend, Dante Inferno, ABP albo APB nie pamietam juz,mega sie zapowiada, takie gta online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 A konfa EA byla swietna Saboteur i Brutal Legend to dla mnie zdecydowanie must have'y wpis....fifka byla? Cytuj Odnośnik do komentarza
Flowed 0 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 wybiera się ktoś na jutrzejsza konferencje sony w Home ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Marchi 19 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 To ABP to na wszystkie platformy ? Bo coś mi się o uszy obiło, że to na X'a tylko. Konferencja EA mnie zawiodła o tyle, że nic nowego nie pokazali. Na Dragon Age czekam z ogromnym podnieceniem, podobnie na Saboteura. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 O właśnie! Na śmierć zapomniałem o trailerze Old Republic, czyli o nowym Star Wars MMO. Zaraz muszę to gdzieś dorwać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sheepman. 0 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Trailer SW: TOR był jak dla mnie najlepszy ze wszystkich. Dawno się tak nie zjarałem. :1pl: Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 No faktycznie. Właśnie go obejrzałem i mnie zjeżyło na maksa. Najlepszy na razie dla mnie trailer z E3. Ale może to dlatego, bo jestem fanboyem Star Wars Cytuj Odnośnik do komentarza
Shadow864 4 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 wybiera się ktoś na jutrzejsza konferencje sony w Home ?? Ja prawdopodobnie się pojawie. PSNID Blumbrothers Cytuj Odnośnik do komentarza
Marchi 19 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Napiszcie co było na knferencji Ubi przed Red Steel 2, bo mi się zdrzemnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fuerte 1 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Boże tego się słuchać nie da. Koleś pieprzy o durnych psach czy innych kotach, z których robimy supergwiazdy. Uwaga mamy też symulator jubilera (!). Po prostu brak słów, przez półtorej godziny pokazali 1 dobrą gre. Zdecydowanie za dużo Nintendo <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Sheepman. 0 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) Nie no co oni pokazują. Najpierw jakieś nastolatki, a teraz... fitness i kamerka. O co chodzi z tymi kamerkami w tym roku? EDIT: Kur*a KRÓLIKI DO DOMU! Razem z ciuchami Obamy. xD EDIT2: Jedne z najgorzej spędzonych 2 godzin mojego życia. I tylko trailer Assasins Creed 2, bez gameplay'u. Cała ta konferencja to niezła kpina. Ech... Dobranoc wszystkim. Edytowane 2 Czerwca 2009 przez Sheepman. Cytuj Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ubisoft ssie nie spodziewałem się po nich takiego syfu nawet gamepleyu assasina2 nie pokazali :wsciekly: to już chyba konferencja Nitendo rok temu była lepsza przynajmniej można było się pośmiać Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 fajny motyw z tym 3D Sony mogloby tym zarzadzic... pytanie ile zwiekszyloby to koszta dewelopingu, bo same okulary to byle gdzie mozna wyrwac za grosze. A project Natala mna pozamiatal... moge reka przerzucac sobie zakładki i głosem wydawac komendy... cos jak znalazł dla takiego lenia jak ja... ta generacja zaczyna sie robić w końcu next-genowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
papi 2 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Mam nadzieję, że sony jutro tez przywali z grubej rury, czego sobie i wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Jak dla mnie God of War 3 i Heavy Rain i mam mokro... reszte mnie aż tak nie kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marchi 19 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Po trzech dzisiejszych konferencjach najbardziej zaszokowany jestem tym , że nie pojawił się ani jeden duży tytuł, o którym nie wiedzielibyśmy przed E3. Spodziewałem się choćby nowego Burnouta i TimeSplitters (które nota bene były w TOP50 najbardziej oczekiwanych gier na GameTrailers). EA przemilczało też kwestie obu zbliżających się Battlefieldów. Mam nadzieję, że to nadrobią, gdyż spodziewam się BF1943 w wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi