Jacobss 2 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Chodźcie w HOME do nas! Ekipa się już zbiera. Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Chodźcie w HOME do nas! Ekipa się już zbiera. bym przyszedł ale średnio mi się widzi oglądanie tego całego cyrku w sd Mam nadzieję że sama konferencja będzie udana- wywaliłem prawie 30 zł na piwo i na jedzenie specjalnie na tą okazję, więc jeśli nie wypali to się wkur,wię 8) Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Chodźcie w HOME do nas! Ekipa się już zbiera. wchodze do home i gdzie mam wejsc, zeby byc z wami? moj nick jimmy_gecko, jakby co nie mam mikrofonu i sluchawek, wiec nie pogadamy Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Ja nadal nie rozumiem czemu wierzycie, że tam konfa będzie live ... Jak coś napiszcie wrażenia z "czarnego ekranu" Cytuj
miki77 16 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Nie sądziłem, że to powiem po słabym początku, ale... Sony wygrało tegoroczne E3. Przeogromne brawa! Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Beznadzieja... nowy kontroler bez rewelacji... zapowiedzi bez rewelacji... wszystko już widzieliśmy... nawet FFXIV nie ratuje sytuacji... ta konferencja była NUDNA... Cytuj
estel 806 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 WTF? Brak Heavy Rain? Poza tym cała prezentacja naprawdę świetna. Przynajmniej dla mnie. Gameplay Uncharted 2 miażdżący, MAG też się fajnie zapowiada, o GoW3 nie wspominam, bo to oczywiste. Po Natali Micro ten czarny dildo z świecącą kulką wzbudził raczej uśmiech politowania niż ochy i achy. Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) Kapelusze z głów Panowie! Moim zdaniem o wiele lepszy patent ma Sony ale to moja opinia oczywiście Edytowane 2 czerwca 2009 przez Incognitos Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 ...tyle.Nic nowego nie pokazali w kwestii ps3.Owszem psp daje ostro czadu ostatnio i żaluję,że sprzedałem.MAG bardzo mi się spodobał,ale nie wiem czy nie będzie zbyt chaotyczny.Uncharted 2 nie komentuje bo nie lubie gier tombradierowatych.GT5 i FM3 beda godnymi dla siebie rywalami.God of war 3 pozamiatał na całego Dziwi mnie tylko,że Kojima nie wpomnial o nowej grze Rising na PS3?Czyzby cichy ex na X'a?Te nowy MGS na psp to jak dla mnie odcinanie kuponów od snake eatera. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 KURNA LUDZIE !!!!!!!! MAMY PRZEŁOM !!!!!!!! 2 PATYKI Z ŻARÓWKOM ! 2 !!!! no dobra, GoW 3 pozamiatał mną podłogę. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Konferencja była konkretna i bardzo dobra. Na równi z tą od Microsftu. Uncharted 2 - Gameplay był przepiękny. Akcja, akcja i jeszcze raz akcja. M.A.G - Nie lubię sieciówek, więc mi wisi. Za to była podana data premiery - jesień tego roku. Zapowiedzi PSP, jak nowy model, Resident Evil, MGS i reszta - miazga GT 5 - wisi mi, bo nie lubię ściganek poza F1. Poza tym, mało pokazali. GOW III - Muszę to zobaczyć w HD. Ale Kratos jest nieźle wkurzony. Reszta, jak chwilę przemyślę. Edit: Nowy ex od Rockstar. Zobaczymy na ile ta gra będzie warta i czy będzie równie dobra jak GTA. Nowy Final Fantasy Online exclusive na PS3, czekam z niecierpliwością. Ten sensor ruchu mi wisi, podobnie jak natalka. Konfa była znakomita. Coś jeszcze pominąłem? Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Moim zdaniem pozamiatane !! FF14 Online tylko na PS3 !! Nowy kontroler najlepszy ze wszytkich trzech... dlaczego ? bo pozwala nie tylko poruszac sie w 3d ale nasza postac tez jest 3d tzn konczyny moga oruszac sie w 3d niezalezne. Na xboxa tylko cała postac sie porusza. Nie było heavy rain b juz duzo pokazano przed E3 Szkoda ze tak mało GT5 ale widac ze wzieli sie zal icencje WRC i nascar ładnie no i GT na PSP juz nie dlugo !!! Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Bida z nędzą. Pokazali pewniaki które wiemy , że zarządzą plus kontroler w kształcie wibratora . No i logo gry Rockstar. Gdzie jest Heavy Rain ?Szkoda bo miałem nadzieję , że pokażą coś nowego w tej materii. Cytuj
izon 995 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) Powiem krótko.. Czuję się błogo. Konfra rozwalila a FF XIV, Trico i ex od Rockstar na ps3 to juz w ogóle dopelniły szczęścia Te nowe kontolery to mala rewolucja. W koncu bedzie sie dalo w pelni konrolowac postac. Kiedy koles zaczol strzelac z luku oniemialem Edytowane 2 czerwca 2009 przez izon Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Fajnie pan prowadzący rozpoczął, żartobliwie o tych wszystkich przeciekach Trochę powiało żalem, jak zaczął prezentować gry, z czego tylko 2 multiplatformowe. A potem oczywiście cyferki, szkoda ze bez użycia LBP jak rok temu Uncharted 2 bardzo fajne, jedyne co mnie się nie spodobało to odgłosy broni - jak zabawki. MAG tak jak już mówiłem - przerost formy nad treścią. To wszystko fajnie wygląda na papierze i na wyreżyserowanych clan warach. To sie nie sprawdza praktycznie w żadnej grze, Battlefield to najlepszy przykład. A na gameplayu widziałem jeden wielki chaos. PSPGo to troche przesada z tą ceną, drożej niż Xbox 360, toż to fail. I to jeszcze bez jakiegokolwiek nośnika, fail x2. Prezentacja "line-upu PS3" to w 95% gry multiplatformowe. Ja tam widziałem jedynie Uncharted 2, God of War 3 i Infamous, cos pominąłem? Agent - nic nie wiadomo oprócz tego ze wyjdzie. Typowe. Pokazali AC2 i FFXIII które nie są exclusivami. AC2 - lekki zawód bo jakoś nie zauważyłem wyeleminowania błędów. Myślałem że będzie to must have, ale teraz juz wiem, że wstrzymam się do pierwszych opinii... FF XIV - wtf? Znowu jakiś trailerek, nie wiadomo o co chodzi. Jakieś MMO chyba? Warte odnotowania, że exclusive. Ten kontroler (bo jak go tu nazwać... wibrator? ) to fajna sprawa, ale podobnie jak Natal - jakiś zbędny bajer dla casuali, który sie szybko znudzi. Szczerze przyznam ze sam się troche podjarałem napierdzielaniem z miecza i strzelaniem z łuku. Trzeba też jednak przyznać, że wygląda to mniej zaawansowanie niż Natal. Modnation Racing - MEGA LOL, co to ma być? Toż to jakiś chłam dla dzieciarni. Żal było na to patrzeć, tylko czas zajęli. Gran Turismo 5 - śmiech na sali. Pokazali render na od(pipi), żebyśmy nie pytali za często o niego. Oczywiście nic więcej, nawet daty premiery! God of War 3 wygląda bardzo fajnie, ale nie zostałem zniszczony tym co zobaczyłem. Z chęcią bym zagrał, taka odskocznia od Ninja Gaiden. --------------- Jak dla mnie MS > Sony. Nic wielkiego nie zapowiedzieli, a brak jakiegokolwiek info o Gran Turismo 5 to dla mnie FAIL całego E3... Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Osobiscie uważam że MS wygrał tegoroczne E3. Brak "dużego" MGS podczas konferencji uważam za potwarz dla fanów. Minimalnie ale jednak MS wygrywa:) Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Wszystkie moje oczekiwania poza jednym (Heavy Rain) się spełniły. Peace Walker o którym pisałem, COŚ nowego (FF XIV WTF!?) GOW3 i U2. The Last Guardian poprawili wygląd zwierza! In Plus generalnie! Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) Tak naprawdę ciekawa wydaje mi się ta gierka samochodowa podobna do Big Planet i GoW3. Ciągle za mało żeby przekonać mnie do zakupu ps3. No, może jeszcze Uncharted 2 mnie zainteresował. Edit: i jeszcze to o tym pso-ptaku co je beczki też całkiem fajne, nie widziałem tego wcześniej. Edytowane 2 czerwca 2009 przez qb3k Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Po Natali Micro ten czarny dildo z świecącą kulką wzbudził raczej uśmiech politowania niż ochy i achy. Ok, ok tylko jest jedna różnica: SONY pokazało wszystko na żywo a nie jakiś tam trailer, to już się dzieje a nie ma dziać jak w przypadku Microsoft'u. Pytanie czy mając tak dobre tytuły, nie mogli tego potrzymać na później i dopicować? Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Sony - o wiele lepszy lineup z grami, chociaż zabrakło Heavy Rain WTF? Kratos miażdży, Uncharted 2 jest świetne, niestety FF 14 to onlineówka, których nie trawię. O dildosach nie wspomnę, bo to tylko zabawki, chociaż w tym przypadku i Sony i Microsoft pozamiatało Nintendo Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Jedyne co wiemy, to że praktycznie nic nie wiemy. Trochę to śmieszne, że na początku powiedział, że nie mają czasu by pokazać pełnię wszystkich platform a przez połowę czasu pokazują multiplatformy. Podsumowanie: God of War - 2010 Heavy Rain - 2010 ?? GT5 - 2010/11 ?? MAG - podali datę ? Chyba 2009 The Agent - ?? Ja nie wiem, poza GoW3 podawali daty w ogóle ? Świecące dildo za.(pipi)iście precyzyjne, ja bym do Natala nie porównywał bo to trochę inny segment, tylko jak ktoś narzekał na koszty to tu trzeba kupić eye toy i ze 2 kontrolery. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Ja mam pytanie ile zaprezentowanych exclusive wyjdzie w 2k9? Bo z tego co pokazali to chyba tylko Uncharted2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi