goggy 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) czekam na mag z niecierpliwością po za tym psp dostało ostre wparcie Edytowane 2 czerwca 2009 przez goggy Cytuj
byku00 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Kurczątko, oczekiwałem że God of War 3 mną pozamiata i pogruchocze mi wszystkie kości wraz z chrząstkami ale jednak nie do końca.... Jeśli mam być szczery to kolejne części GoW nie różnią sie od siebie aż tak znacząco jak bym tego oczekiwał. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 jest swietnie! jedyna wada, brak heavy rain. Poza tym cool!!! Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Po Natali Micro ten czarny dildo z świecącą kulką wzbudził raczej uśmiech politowania niż ochy i achy. Ok, ok tylko jest jedna różnica: SONY pokazało wszystko na żywo a nie jakiś tam trailer, to już się dzieje a nie ma dziać jak w przypadku Microsoft'u. Pytanie czy mając tak dobre tytuły, nie mogli tego potrzymać na później i dopicować? Cytuj
grykom 283 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Co za różnica jaka konferencja miażdży inną, kto był zabawniejszy, czy kto co pokazał. Liczą się gry do grania. Na konferencji Sony dowiedzieliśmy się tylko tyle, że pogramy w 2010 roku. Dla mnie lipa na maksa, bo jak się PS3 nie potrafiło rozkręcić ("zobaczymy za rok") tak się póki co nie rozkręca. Cytuj
Neox 158 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 The winner is SONY FF XIV Online tylko na PS3 Miazgaaaaaa! Nie ma co, trzeba kupic PSP, prawdziwym Snakiem zagracie tylko na PSP Akcja 10 lat po wydarzeniach z MGS3 Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 MaZZeo ... a MS tez ma takie samochodziki dla dzieci takie z awatarami.. nie zauwazyłes wczoraj czy niechce pamietac ?? Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) KURNA LUDZIE !!!!!!!! MAMY PRZEŁOM !!!!!!!! 2 PATYKI Z ŻARÓWKOM ! 2 !!!! Buhahaha zmiażdżyłeś mnie Dark_Slide - Idź do działu o 360, tam jest twoje miejsce. xDDDDD ty mnie jeszcze bardziej zmieżdżyłeś, bo ja jestem fanboyem sony miałem psx, ps2 a teraz ps3. Nigdy nie zastanawiałem się nad kupnem xboxa. Ja po prostu czekałem na jakieś nowości. Nie podnieca mnie oglądanie filmików z gameplayu w wersji SD. Jak zobacze w HD to powiem, że mi się podobało, bo już po słabej rozdziałce było widać ogień z dupy przy GoW3 i Uncharted. Prócz FFXIV co mnie mile zaskoczyło nie widziałem nic o czym bym już nie słyszał. Byłem nastawiony na jakieś rewelacja typu Resistance 3 lub inne asy w rękawie. Ja jestem znudzony po tym co zobaczyłem, bo tak jak powiedziałem gameplay to sobie zobacze w wersji HD lub na konsoli za kilka miesięcy. Niczego nowego się nie dowiedziałem... Edytowane 2 czerwca 2009 przez Dark_Slide Cytuj
da$io 110 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Oglądacie i nic nie rozumiecie tylko tak kłapiecie na pałkę. FFXIV - "Jakieś MMO?" Tak tylko online. Było napisane jak byk! Poza tym ten nowy kontroler nie będzie tak wyglądać jak Pan prowadzący zaznaczył. To wersje testowe celem zaprezentowania technologii. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Bida z nędzą. Pokazali pewniaki które wiemy , że zarządzą plus kontroler w kształcie wibratora . No i logo gry Rockstar. Gdzie jest Heavy Rain ?Szkoda bo miałem nadzieję , że pokażą coś nowego w tej materii. No comment. Pozamiatane. Już się bałem, że nie dadzą rady, a tu 120% Czuję się dopieszczony xD Cytuj
_mike 318 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Sony poradziło sobie w tym roku - zdecydowany zwycięzca ale mega szału nie było. W sumie bezsensu, że jakiegoś teasera Agenta od R* nie było (strzelam ze to przemodelowane LA Noir). FF14 GoW3 O_O Kratos w chwale i glorii. Nie podobały mi się te szybkie zajawki gier na PS3 i PSP bo czasem nie wiadomo było co to - powinny być przynajmniej podpisane. Najbardziej brakowało Heavy Rain. "Pałeczki" całkiem, całkiem - NATAL spotyka Wiilota. Nie dla mnie raczej. Teraz tylko czekam na wersje HD wszystkich trailerów - najlepiej na PSS po takich konfach ciesze się, że mam PSP i PS3 :] Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 I po konfie SONY...jakie wrazenia? 1. Uncharted 2 - ta gra bedzie wspaniala, ale kto tego nie wie? Osobiscie zbieralem szczeke z podlogi po raz kolejny.. 2. God Of War III - widac ze gra idzie w dobrym kierunku, bo staje sie coraz lepsza... 3. Assassins Creed II - HA wiedzialem ze pokaza gameplay na konfie SONY ...gra wyglada po prostu oblednie...OBLEDNIE...szkoda ze w pomysle na gameplay nie widac wiekszych zmian w stosunku do 1ki...ale poczekam z osadami... 4. Gran Turismo 5 - czy oni sobie leca w kulki? Po kilku latach czekania jedyne co potrafia pokazac to trailer :| no sory a ta mala sugestia ze moze beda jakies zniszczenia (bo oczywiscie na gameplay nie mogli tego pokazac - co wyraznie wskazuje na to ze sama gra nie ma jeszcze zaimplementownych zniszczen) jest mega SLABA 5. MAG - zero podniety wogole mnie ten tytul nie rusza...taki Battlefield tyle ze z wieksza iloscia graczy - do mnipe ta idea nie przemiawia wole pojedynki w mniejszym gronie - Killzone 2 napewno nie przebije... 6. Finale - zero podniety...jrpg mogly by dla mnie nie istniec... PSP GO...sam nie wiem co myslec o tej maszynce...niby fajna sprawa...a jednak nie widze celu dla wypuszczania kolejny raz tej samej konsoli w nowym designie... No i ten SONYowski kontroler bedacy uklonem w kierunki Wii...a wczoraj sie wszyscy nabijali z MS ze na sile kopiuje Nintendo...ciekawe co powiedza teraz... Ogolnie jestem troszke zawiedziony...moim zdaniem konfa na tym samym poziomie co ta MS i tyle...ciesza dobre EXy na PS3...wkurza brak Gran Turismo 5 w formie grywalnej - po raz kolejny Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) Według mnie jest teraz 1:1, nie wiem jak Nintendo co tam ciekawego pokazali. Uncharted 2 mistrz, MAG nie dla mnie. Assassin;s Creed 2 genialny, choć rzeczywiście zmian wielkich nie ma. Konferencja Sony pięknie się rozkręciła w drugiej połowie, filmik z GT5 urwał mi głowę. Szkoda tylko że 'Trico' pokazali kilkanaście dni temu, to mogła być bomba tej konferencji. Kontrolery fajnie zaprezentowane, edytor wyścigów też, chociaż to zabawy nie dla mnie. No a GOWIII pozamiatał konkretnie, tak samo exclusive od Rockstar, choć mogli dać jakieś obrazki czy kilka sekundowego rendera. Rok temu byłem rozczarowany, teraz jestem zadowolony, dwie godziny nie poszło na marne. A co do PSP, postanowiłem że trzeba będzie je w końcu nabyć. Nowy Metal, Resident i w końcu Gran Turismo Portable. Sweet! Edytowane 2 czerwca 2009 przez aux Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Niektórzy chyba nie rozumieją angielskiego. M.A.G będzie na JESIENI TEGO ROKU! Poza tym, kontroler ruchu to tylko przykład technologii. Może to być wykorzystane w każdej grze, choć jak powiedziałem, mnie to wisi. Dark_Slide - E3 nie służy wyłącznie zapowiedzi nowych gier. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Dobra konferencja. Lost Planet 2 na PS3 ^_^ więc proszę o otworzenie tematu. Teraz czekam na gry z możliwością kontrolowania mieczyka jak w tym tech demku. Cytuj
Grabar 5 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 właśnie się zastanawiam co niektórzy widzieli na tej wczorajszej konfie MS jeśli chodzi o treść to sony pojechało z ms równo.. jedynie daty wydania niepokoją Cytuj
grykom 283 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) Ale zwycięzca czego? Pokazali wszystko to co rok temu, tyle że zamiast trailerów były gameplaye. No i informacje że pogramy w 2010 roku! No chyba, że cały czas mówicie tutaj o rozwoju PSP Edytowane 2 czerwca 2009 przez grykom Cytuj
kim 1 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Ja mam pytanie ile zaprezentowanych exclusive wyjdzie w 2k9? Bo z tego co pokazali to chyba tylko Uncharted2 Dokladnie :o. A przed E3 bylo tyle szumu ze lineup PS3 miazdzy lineup X360 na holiday season '09. Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Konferencja IMO lepsza niż ms. Czasami nudna, ale czasami wyśmienita. Konkrety, które pokazali miażdżą. Szkoda tylko, że GT5 pokazali render... ale przynajmniej wynika z niego, że będą zniszczenia. Btw. Potwierdziło się przy okazji, że Lost Planet 2 wychodzi też na PS3. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Ok, ok tylko jest jedna różnica: SONY pokazało wszystko na żywo a nie jakiś tam trailer, to już się dzieje a nie ma dziać jak w przypadku Microsoft'u. Pytanie czy mając tak dobre tytuły, nie mogli tego potrzymać na później i dopicować? A pani odbijająca piłki na scenie to pies? Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Jestem zadowolony. GOW3 dał czadu, prototyp nowego kontrolera też super, no i GT5 zapowiada się moim zdaniem lepiej od Forzy 3. Ogólnie bardzo mi się podobało. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Dziś na PSS US będzie FFVII do pobrania! Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Jestem zadowolony. GOW3 dał czadu, prototyp nowego kontrolera też super, no i GT5 zapowiada się moim zdaniem lepiej od Forzy 3. Ogólnie bardzo mi się podobało. No i tak się zapowiada od kilku lat, a Forza wychodzi za parę miesięcy Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 ja tylko napiszę to,że gdyby nie wyciek przed E3 trailera gry od team ICO (dziś zaprezentowali na aktualnym enginie) i psp GO to każdy byłby poskładany. Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 na pewno agent i ff 14 to największe zaskoczenie tegorocznego e3 według mnie ps3 wygralo lecz minimalnie nad xboxem 360 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi