Opublikowano 3 czerwca 200915 l Na USA PSS jest konferencja Sony w HD (720p) - dwie czesci - jak ktos by byl zainteresowany. Sry za ogonki - pisze z PS3. 1389MB i 1513MB Edytowane 3 czerwca 200915 l przez Kyo
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Eee...czy EyePet i skacząca po ekranie małpa (w której moja połowica się od raz zakochała ..gulp) to to co Sony miało nam dziś pokazać ? Na pewno nie,juz wczoraj byl EyePet dostepny na ps store a pierwszy trailer byl kilka miesiecy temu. Podobno o 2 naszego czasu maja udostepnic nowe info,podobno gra od Capcom - takie ploty.
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Czy mówimy o tym samym EyePet? http://www.gametrailers.com/video/e3-09-eyepet/50609
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Właśnie o tym. Przepraszam jeśli to coś od dawna znanego, ja pierwsze widzę. Naprawdę poczułem ulgę, że to nie nowy as w rękawie Sony.
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Ogląda któś konferencje Konami live ?? aa 3 MGSy, Rising na PS3,X0,PC i... Castlevania: Lords of Shadow na PS3, X0 ciekawe szkoda jeszcze nie widziałem, może później będzie trailer ... Edytowane 3 czerwca 200915 l przez Iron
Opublikowano 3 czerwca 200915 l To blog live. Nie ma przekazu video. MGS: RISING - Xo, PS3, PC Castlevania: Lords of Shadow - PS3, Xo - 2010 Metal Gear ARCADE - automaty Metal Gear Solid: Peace Walker - PSP - 2010 Peace Walker tworzą ludzie odpowiedzialni z MGS4. Edytowane 3 czerwca 200915 l przez konrado0905
Opublikowano 3 czerwca 200915 l To blog live. Nie ma przekazu video. to nikt nie wbił tam z kamerą ?? eh...
Opublikowano 3 czerwca 200915 l ten człowiek się błaźni i gwałci swoje dziecko,które przyniosło mu sławę. Metal Gear Solid Rasing na pc,x360 i pc Metal Gear na psp Metal Gear Arcade - coś podobnego do MGO z nastawieniem na co-op i ma wykorzystywać gogle 3d No to teraz czekamy kiedy Hideo zapowie nowego MGS na Wii,niech już każdy będzie usatysfakcjonowany.
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Konami wydaje tyle MGS'ow. Kojima pracuje tylko nad Peace Walker EDIT: Saw - końcówka 2009 - Ps3, Xo, PC Edytowane 3 czerwca 200915 l przez konrado0905
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Skoro mowa o Kojimie to zobaczcie to http://video.ign.com/dor/articles/855949/m...jima.52209.html Jak było to sorry
Opublikowano 4 czerwca 200915 l REWELACYJNY jest trailer nowej Castlevanii. Mrok, europejskie klimaty mimo, że przy grze pomagał (oby była to pomoc...) najbardziej upierdliwy Japończyk od czasów Yamamoto czyli Hideo. Premiera zapowiedziana na 2010 choć z zajawki widać, że Konami ma już gotowy solidny kawałek kodu. Teraz tylko trzeba obgryzać paznokcie w nadziei , że MS nie podkupią sobie tego tytułu, gdyż platformy, na które zmierza nie są jeszcze podane...
Opublikowano 4 czerwca 200915 l no tak, w koncu jak Microsoft podkupi to swiat sie zawali, bo zas wiecej ludzi zagra niz powinno... dno
Opublikowano 4 czerwca 200915 l Jak podkupi to mniej ludzi zagra chyba? Marchiemu chodzilo raczej o wykupienie na wylacznosc dla x360
Opublikowano 4 czerwca 200915 l Jak podkupi to mniej ludzi zagra chyba? Marchiemu chodzilo raczej o wykupienie na wylacznosc dla x360 Jap. Przeciwko multiplatformom nic nie mam. A na podkupywanie gier od 3rd party developerów jestem przeczulony od czasów Ace Combat strasznie.
Opublikowano 5 czerwca 200915 l Jeżeli ktoś nie widział prezentacji Sony albo chce zobaczyć co się działo na stoiskach u Japończyków polecam ściągniecie PULSE (1 i 2) z Amerykańskiego PSS. Urocza Christina pokazuje najważniejsze momenty prezentacji oraz wszystko co się działo w czasie e3 (każda cześć trwa ok 11 min i waży ok 350mb - 720p i 750mb -1080p).
Opublikowano 6 czerwca 200915 l ja postaram się podsumować E3 trzema zdjęciami,które będą mówić więcej niż 100 słów. http://images.gamersyde.com/gallery/public...0/1708_0005.jpg http://images.gamersyde.com/gallery/public...5/1520_0005.jpg http://images.gamersyde.com/gallery/public...2/1769_0002.jpg wszystkie trzy reatime,do tego pierwsza fota to pure gameplay.
Opublikowano 6 czerwca 200915 l I do tej grafy niech kazdy doda wiedze jaka ma o tych grach GoW3 - niech pomysli jakimi kilerami byle 2 pierwsze czesci The Last Guardian - niech pomysli co Team ICO dokonal poprzednimi grami Uncharted 2 - jaka byla 1 czesc, i co doda 2 (multi i co-op) I mamy obraz tego jak Sony podchodzi do grania, Ja o PS3 wiedzialem zawsze jedna rzecz, dostane gry ktore "zmiotly mnie tak ,ze tylko skarpetki w pokoju zostaly ;P " Po co kupowac exy od zewnetrznych studiow skoro ich wlasne robia tak kozackie gry?
Opublikowano 6 czerwca 200915 l Żeby mieć więcej exów ? Jeden, dwa exclusivy na rok to stanowczo za mało.
Opublikowano 6 czerwca 200915 l Dokladnie ale dobrze ze PS3 ma wiecej Fat Princess, Trine, Infamous, KZ2, Demons Souls, Uncharted 2 no i jak widac jest szansa na Last Guardiana w tym roku. Bedzie dobrze
Opublikowano 6 czerwca 200915 l Wszystkie screeny miażdżą,a to gryfo podobne stworzenie wygląda uroczo
Opublikowano 6 czerwca 200915 l Pierwsze slysze.. Podobno ta gra wychodzi na PS3 i PC.. Z tego co ja wiem to wychodzi też na Xboxa 360.
Opublikowano 6 czerwca 200915 l Tak jest, Trine pojawi sie najpierw na PS3 i PC, a dopiero po jakims czasie na X360 Ficus - dobre podsumowanie, ale ja wbil bym jeszcze jakis screen z Heavy Rain. Przeczytajcie sobie wywiad z David 'em Cage na Polygamii, szykuje sie jeden z najambitniejszych tytulow jakie swiat widzial na oczy!