walek 96 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Czy moglby ktos podrzucic linki do konferencja Sony (na wszelki wypadek, gdyby jakies lacza padly). Poza tym o ktorej godz. sie zaczyna?... Wczoraj IGN dalo cialo podczas konfy Microsoftu, po 15 min mialem czarny obrazem. Ogladalem relacje na GT4. Czy na gamespocie trzeba sie logowac by ogladac konferencje? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) np tu: http://e3.gamespot.com/press-conference/sony-e3/ nie trzeba sie logowac, przynajmniej ja sie nie logowalem zeby obejrzeć to co prezentowal MS... Edytowane 2 czerwca 2009 przez Juchy Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Gamestop też dał dupy w pierwszych minutach. Chyba 10. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Czy moglby ktos podrzucic linki do konferencja Sony (na wszelki wypadek, gdyby jakies lacza padly). Poza tym o ktorej godz. sie zaczyna?... Wczoraj IGN dalo cialo podczas konfy Microsoftu, po 15 min mialem czarny obrazem. Ogladalem relacje na GT4. Czy na gamespocie trzeba sie logowac by ogladac konferencje? W temacie masz godzinę rozpoczęcia 20:00!!! Gamespot nie licząc na początku wpadki, po ok. 15 minutach do końca działał idealnie w przeciwieństwie do IGN-u. Nie trzeba się logować. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Czekam na konfe Sony, bo pomimo, ze PS3 do mnie nie przemawia, to posiadam PSP ktore ubostwiam, i zycze jej jak najlepiej w walce NDS. Niech Sony pokaze conieco jesli chodzi o moje PSP Cytuj
goggy 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) eno czekamy, mam nadzieje ze sony zaskoczy czymś nowym (nowe ciekawe projekty gier) oby nie szli w stronę xbox360 i wii bo będzie kib.. a nie rewolucja Edytowane 2 czerwca 2009 przez goggy Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Ani na gamespocie ani na IGN nie trzeba sie rejestrowac. Polecam IGN bo nie ma z nim porblemu a obraz HD. Na gamespot jest pikseloza ale mozna dac fullscreen czego w IGN nie ma. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 eno czekamy, mam nadzieje ze sony zaskoczy czymś nowym (nowe ciekawe projekty gier) oby nie szli w stronę xbox360 i wii bo będzie kib.. a nie rewolucja Sony juz dawno poszlo ta droga, co nalezy podkreslic - jako pierwsze, juz za czasow ps2 i juz od 2003 roku! Mi tam nie przeszkadza, ze PS3 stanie sie konsola takze dla casuali, bo i tak wiem, ze dobrych gier nigdy nie zabraknie. Ciekawe czy zaprezentuja sniezne poziomy w Uncharted 2. Nie bijcie mnie, ale jakos Modern Warfare 2 nie powalilo mnie na lopatki. Jedynie projekty postaci trzymaja fason, reszta jest prawidlowa, ale bez rewelacji. Czekam na snieg w wykonaniu Naughty Dog! ^_^ Cytuj
goggy 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 nie do końca Sony poszło w casual, fakt wydali parę gier tego typu ale nadal dominują gry hardcorowe bo co napędzało sprzedaż PS2 etoy? wii to już totalnie casual, a 360 to wydaniu nowego menu i po tej konferencji mam mieszane uczucia. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 U was też tragicznie działa transmisja konferencji N ? Jak tak będzie po 20.00 to chyba sobie strzelę w łeb Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 U mnie wszystko jest płynniutkie. Szkoda tylko, że już prawie zasnąłem. Cytuj
Flowed 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 wygląda na to ze będziemy mogli ogladac konferencje sony na żywo w home żródło: http://www.thesixthaxis.com/2009/05/29/wat...2009-from-home/ Cytuj
Sheepman. 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Konferencja Nintendo faktycznie nudnawa, poza Golden Sun DS nic mnie nie zainteresowało. A w pomieszczeniu w Home gdzie ma odbyć się konferencja dużo ludzi stoi pod ekranem i to niemożliwe, żeby zaznaczyć na nim Full Screen. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Poza tym to marudzicie z tym home , jak nie będzie na żywo to co ?, pójdziemy na Gamespot, IGN albo gdzie indziej - w przeciwnym wypadku na Home. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Widzę, że są tacy co polecają oglądać konfę na IGN, odradzam. Wczoraj na konfie MS było ok tylko na początku, a po paru minutach jak się rozkręciło to się wszystko wysypało i to nie był tylko mój problem, na gamespot leci w gorszej jakości ale non stop i bez najmniejszego przycięcia. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) Nie wiem jak wy, ale ja załączam PS3 i HOME. donsterydo - jak zwykle muszę się nie zgodzić. Najwyraźniej wy macie jakiś problem z łączami. U mnie wszystko wczoraj leciało płynnie. Zarówno na IGN jak i Gamespocie. Edytowane 2 czerwca 2009 przez Jacobss Cytuj
Enori 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 robie to samo. a konferencję nintendo oglądałem na n4 bez żadnego problemu. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 That's the spirit . Okażmy wspomogę jakąś i idziemy do "Domu" goddamit !! Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Jak odpalić konfe Sony w Home ? W co trzeba wejść ? Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Jacobss: Jaki problem z łączami, jak inne transmisje chodzą bez problemu :-) Zresztą na IGN potrzebowało połowy mojego transferu a i tak wywalało, na gamespot przynajmniej nic nikogo nie ominie, a filmiki to i tak trzeba później w HD zobaczyć. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) Ja już jestem w "domu". Kto wysyła zaproszenia? Btw. wszyscy już czekają przed ekranem. Gromi - pokój prezentacji. Edytowane 2 czerwca 2009 przez Jacobss Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Tutaj gościu puszcza dzisiaj G4. Można komfortowo obejrzeć konferencje Sony. http://www.justin.tv/spackul Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 No, panowie, jeszcze tylko dwadziescia kilka minut pozostalo do konferencji Sony... ciekawe co tez pokaze nam Kazuo Hirai i smietanka towarzyska Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Wyjdzie Hideo i dostanie pomidorem z widowni :-p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi