Arkady 1 011 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Gametrailers jak co roku przyznało nagrody za najlepsze gry, pokaz itp. Oto nagrody jakie zgarneło Sony: Best of Show - God of War 3 Best PlayStation 3 Game - God of War 3 Best Fighting Game - King of Fighters XII Best First-Person Shooter - Modern Warfare 2 Best Third-Person Shooter - Uncharted 2: Among Thieves Best Music/Rhythm Game - DJ Hero Best Trailer - The Last Guardian Best Graphics - Uncharted 2: Among Thieves Best Action Adventure Game - God of War 3 One to Watch - The Last Guardian Best Software Lineup - Playstation 3 Best Press Conference - Sony Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Best Press Conference - Sony Pamiętacie jak jeszcze kiedyś MS sądziło się za winnera ? (i to jeszcze podawali w newsach ). Cytuj
estel 806 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Strasznie zdziwił mnie tytuł Best Fighting Game dla KoF12. Sądziłem, że T6 w tym aspekcie jest pewniakiem. I za dużo tego GoW3. Best Action Adventure powinno pójść do Bayonetty. Reszta jak najbardziej zasłużona. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Sądziłem, że T6 w tym aspekcie jest pewniakiem Witać GT bardziej kręci 2D in HD . Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Wg mnie trochę za dużo nagród zgranął GoW3-jakoś mnie ten pokaz z E3 nie rzucił na kolona na tyle by dać im tyle wyróżnień,tym bardziej że mając w pamięci jakie były poprzednie części to gra może wyglądać i ruszać się jeszcze lepiej. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 GT ostatni zwariowało na punkcie Sony, nie wiedzieć czemu z tego co przeczytałem w PE konferencja M$ w ich oczach wypadła lepiej Ficuś nie jesteś sam, mnie GOW 3 też (jeszcze) nie rzucił na kolana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi