Gooral 9 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 GameReactor offscreen footage Dev Diary no. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Primm Walkthrough Komentarz Pete'a s.raczki, który swoim idiotycznym PRowskim pier.doleniem dorobił sie wice prezydenta w Bethesdzie growym studiu. <facepalm> Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Widziałem że będzie można wykorzystać łuski do robienia nowego ammo. To i dokładniejsze celowanie na plus. Slow motion nie tylko w VATS, to pewnie będzie wkur.wiające ale raczej da się wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 (edytowane) Mi się tam slow motion kills podobają. W F3 jeden z niewielu nowych elementów "made by bethesda", który daje radę. Radiowe utwory i szkice koncepcyjne Edytowane 3 Października 2010 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Owszem fajne, ale po >70h grania w Fallout 3 zaczynały mnie już lekko denerwować. Mogłyby się włączać tylko po krytyku zakończonym zgonem, a teraz będzie to jeszcze podczas strzelania bez VATS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Szczerze mówiąc mnie też z czasem zaczęły wkurzać te wstawki. O ile na początku nawet nie zwracałem na to szczególnej uwagi, o tyle pod koniec za każdym razem powtarzałem "dobra, dobra...". Coś w tym musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 no i gra trafiła oficjalnie do tłoczni. czekamy jeszcze 18 dni. na allegro jeden kolo wystawil kolekcjonerke za.. 410zł. koszt kolekcjonerki przykladowo w kanadzie 80$... niezłą marże sobie narzucil. (wiem x360 ma blokade ale ps3 nie =P) Cytuj Odnośnik do komentarza
Just Boro 2 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Jak myślicie lepiej kupić na x360 czy PC? W Fallouta 3 uzależniłem się na x360 , ta gra była po prostu wyśmienita. Niedawno zaopatrzyłem się w PC który będzie mógł pociągnąć New Vegas i mam dylemat... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 jest temat "jaką grę wybrać" czy jakoś tak, tam z takim pytaniem bym sie skierował. proszę korzystaj z wyszukiwarki forumowej. a tak woogle ja bym brał PC, fani będa robić pierdyliard dodatkowych dodatków (plug-iny) do gry za pomoca edytora, na xboxie tego nie będzie. a graficznie to nie wiem co lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Oficjalnie już nie odwiedzam tematów związanych z Falloutem, nie chce naciąc sie na spoilery albo inne rzeczy psujące mi rozgrywke i czerpanie radości z gry. do zobaczenia po premierze (mam nadzieje ze Srenega sie nie obsra i będe mial gierke przed premierą ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Coś mi się zdaje, że to będzie takie zdobywanie lokacji, rozszerzanie strefy wpływów. Przydałby się jeszcze jakiś wątek strategiczno-ekonomiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ten Dev Diary pokazuje dobitnie czym będzie różnił sie porządny Fallout (New Vegas) od spłyconego Fallouta (Trzecia część). Słuchając tego co ludzie z Obsidian mają do powiedzenia przed oczami ukazywały mi się obrazki z Fallouta 2 gdzie walka o kopalnie z Redding pomiędzy Vault City, New Reno i NCR była tak samo zacięta jak walka pomiędzy frakcjami z FNV o Hoover Dam. Zabrzmi to trochę pompatycznie ale szykuje nam się najlepszy RPG tego roku. A już na pewno szykuje nam się lepszy Fallout niż ostatnia część. PS: Srać na ME2. To jest bardziej shooter niż RPG więc on się nie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Słuchajcie, tak dla zainteresowanych, to Gooral sklecił tekst o historii serii Fallout do przeczytania jako idealna wczuwka przed premierą F:NV na PLXC.PL ! Erpegownia nr 3: Historia Fallouta Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 o prosze jaki Pan Gooral skromny sie nie pochwalił swoim forumowym robaczkom :potter: ogólnie bardzo dobry tekst. Oddaje "istote sprawy" Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Ale Power Armory nie miały chyba zastąpić czołgów z braku paliwa, przecież skoro w świecie Fallouta autobusy mogą być napędzane reaktorem atomowym to czołg też. Ale artykuł fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 (edytowane) Pierwsze pojazdy zasilane ogniwami termojądrowymi pojawiły się po wynalezieniu Power Armora. Między innymi firma o swojsko brzmiącej nazwie Chryslus zaprezentowała swoją Corvegę. To sukces projektu PA dał początek ogniwom termojądrowym. Było to w 2066 roku wiele lat po krytycznym roku 2050 w którym ilość ropy była tak mała, że na skraju opłacalności było wykorzystywanie jej do zasilania chociażby pojazdów (w tym czołgów właśnie). Stwierdzenie, że Power Armory zastąpiły czołgi jest jak najbardziej na miejscu. Były one pod każdym względem wydajniejsze i miały coć czego pojazdy opancerzone nie posiadały - plecak z baterią mikrojądrową TX28. Edytowane 10 Października 2010 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Fenks, aż takich szczegółów nie wiedziałem. Dzięki za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Co Wy ogarniacie o_O Ja się podjarałem tym filmikiem z frakcjami. Już widać, że będzie to inna gra od "trójeczki", które IMO nie była zła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Są jakieś informacje o polskiej wersji? Nie pamiętam jaka była różnica między premierą EU a wersji spolszczonej dla trójki, a wiki nic nie mówi na ten temat (chyba, że od razu z oficjalną polską premierą była wersja PL, ale coś w to wątpię). Ma ktoś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Tak ja mam pomysł. Wersja PC dostanie napisy PL, a wersje konsolowe będa w pełni po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Przecież zapowiadano zarówno kinówkę jak i pełną polonizację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 (edytowane) Coś ci się pomyliło kolego. Pełną lokalizację zapowiadano dwa lata temu ale przy premierze Fallouta 3. FNV będzie w takich wersjach językowych jakie podałem w poprzednim poście. Edytowane 11 Października 2010 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Aa.. no tak. Informację Cenega zdecydowała się na wydanie gry Falluot: New Vegas w dwóch wersjach językowych, polskiej oraz oryginalnej. zinterpretowałem jako "w wersji dubbingowanej oraz z oryginalną ścieżką, ale dodanymi napisami" OK, dzięki za naprowadzenie na dobry tor Cytuj Odnośnik do komentarza
Just Boro 2 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 (edytowane) Gooral, szacun się należy - wiedzę masz ogromna o świecie fallouta. Tekst jest świetny. W ogóle mam tylko nadzieje że Fallout NV dorówna Falloutowi 3 pod wzgledem długości - w F3 grałem wielokrotnie ale moje pierwsze przejście zajeło mi około 150 godzin. Mam nadzieje że z F NV będzie tak samo, co by oznaczało wielomiesięczne granie :potter: Edytowane 11 Października 2010 przez Just Boro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi