stoodio 2 075 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 Pytania o dodatki : - Ile jest w sumie dodatków (proszę o tytuły) ? ; - ile z nich jest w PL wersji ? (bo rozumiem że tylko takie będą kompatybilne z PL wersją F3) ; - ile z nich można dostać w pudełkowej wersji a jakie tylko ściągnąć z XBL ? Coś mi mówi, że koleś pomylił tematy i ma na myśli Fallout'a 3... :potter: Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 To Fallout: NV nie jest dodatkiem do F3 ? i obie gry mają inna dodatki ? Jeśli tak to proszę o odpowiedzi nt. dodatków do obu tytułów . Rozumiem że w tych obu tytułach aby grać w dodatki to trza mieć podstawkę , czyli F3 i F:NV ? Cytuj
ash77 3 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 odpowiem na temat F3 F3 ma swoje dodatki (5 sztuk) - kosztują po 800MP dodatki wymagają posiadania podstawki działaja tylko z wersją angielską i są na obcych marketplace'ach (np na brytyjskim) jesli posiadasz F3 PL to do tej wersji na xbox360 nie ma dodatków na polskim marketplace nie ma żadnych dodatków z F3 Cytuj
modjo 11 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 na polskim marketplace nie ma żadnych dodatków z F3 Jak to nie ma? Są i to wszystkie, sam kupowałem. Chyba,że ktoś wpadł na genialny pomysł usunięcia ich z polskiego marketplace'a. Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 (edytowane) ash77 - dzięki za info . "Na polskim marketplace nie ma żadnych dodatków z F3" - wszystkie dodatki do Faloutów są , ale nie ma żadnych w PL wersji , bo i takie nie wyszły (jak i F:NV w PL wersji nie wyszedł) . Edytowane 4 kwietnia 2011 przez Paweł Dziuba Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 5 maja 2011 Opublikowano 5 maja 2011 (edytowane) heh.odkurzyłem konsole,chciałem sobie New Vegas jeszcze raz przejśc . Stworzylem nową postać ,wszystko ok ,ale nie awansuje na nast lv . teraz juz mam xp 360/200 ? zacząć od nowa czy co ? Edytowane 5 maja 2011 przez Usagi Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Patche i aktualizacje wyeliminowały już te bugi i zwiechy, na które niektórzy narzekali? Warto już teraz inwestować w ten tytuł? Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 (edytowane) http://fallout.wikia...patch_1.4.0.514 tu masz listę rzeczy które eliminował/ naprawiał patch . Ps: inwestuj w tą gre i DLC bo jest Za(pipi)ista Edytowane 7 sierpnia 2011 przez Darth Krizzo Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Jasne, że trzeba zagrać. Przeszedłem całą podstawkę, wszystkie DLC i nie spotkałem się z jakimiś bardzo uciążliwymi bugami. Dla pewności często zapisywać na wielu slotach i nie ma się czego obawiać. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Dzięki za info, zatem atakuję Cytuj
modjo 11 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Wróciłem do gry w New Vegas. W nagrodę ostatnie 4 save'y mają "wieczny loading".... I jak tu się nie wkurzyć. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Skorodowały od niegrania ;p Fakt faktem, gra jest faktycznie strasznie krucha i delikatna, cały czas stresowałem się czy zapisów szlag nie trafi (a trzymałem i tak tylko 3 sloty). Patche nie pomagają? 1 Cytuj
modjo 11 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Kolejny raz wróciłem do gry (tym razem wciągnęło mnie jak przy 3), ale znowu co jakiś czas padają mi save'y. Tylko, że teraz robię ich na wszelki wypadek dużo. Miał ktoś podobnie? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Mam wszystkie DLC, wykorzystane wszystkie sloty na save'y, a ich samych blisko 1000 zrobiłem i żaden mi nie padł. No na jednym raz jakieś głupoty się działy, ok, ale i tak odpalał. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 27 stycznia 2012 Opublikowano 27 stycznia 2012 Mam pytanko, chce sobie sprawić tą gre, ale nie wiem czy nie czekać na ultimate edition, czy dodatki które są, stoją na jakimś wysokim fajnym poziomie i warto wydać te troszke kasy wiecej i czekać?? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 27 stycznia 2012 Opublikowano 27 stycznia 2012 Jakkolwiek podstawka starcza na długo i jest dość kompletna, oferując spójną historię, to moim zdaniem zdecydowanie warto zagrać w dodatki. Nie licząc Lonesome Road w małym stopniu nawiązują one do wydarzeń z fabuły, niemniej zawsze na uboczu tego co w nich najważniejsze mamy kontynuację pewnego wątku, który jest w zasadzie wspólny dla wszystkich DLC. Czyli sama podstawka nie traci nic jeśli się nie zagra w dodatki, ale mimo wszystko warto w nie zagrać, bo są zróżnicowane, oferują duże, zróżnicowane lokacje i każdy z nich zajmuje dobre kilka do kilkunastu godzin. A nie powiem, atmosfera kasyna Sierra Madre i jego historia albo park narodowy Zion, gdzie natura ma się całkiem dobrze, to fajne elementy świata Fallouta. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 jeszcze w NV nie grałem tyle po premierze a tu fallout ultimate po 150 zł drogo ale pewnie długość gry to rekompensuje szkoda że nie jest w PL ;/ Cytuj
TRANCEREZ 7 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 Wiadomo już coś na temat następnej części? Czy przyjdzie nam czekać do następnej generacji? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 (edytowane) Bethesda już pewnie od jakiegoś czasu pracuje (były już o tym i nowym silniku plotki) i wątpię żeby wydali na PS360. Edytowane 20 września 2012 przez Hela Cytuj
Nowy Jork 1 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Tak, prawdopodobnie wydzadzą coś na nowe konsole. Chciałbym aby gra była jedną z pierwszych! Co do samej gry to świetna jak fallout 3, szkoda tylko, że nie wydano jej po polsku... Myślałem, zę wystarczy poczekać jak w przypadku f3 ale lipa. 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 15 lutego 2013 Opublikowano 15 lutego 2013 Kupiłem sobie w anglii za marne 5 funtow podstawke sama, jest to ang wersja i modle aby nie byla zabugowana, byc moze jest to tylko wina polonizacji ale jestem laikiem i nie wiem. Co do Fallouta new vegas to NAPRAWDe bardzo mi sie poki co podoba, jestem po 5 godzinach gry ale juz początek porządnie zrobił na mnie wrazenie, co prawda pierwsze miasteczko jest bardzo nijakie, wrecz odludne ale potyczka z gangiem kajdaniarzy miała naprawde klimacik, 2 godz gry a tutaj takie ostrzeliwanei sie:) to i inne tego typu akce (Niptown!!!) zapowiadają duzo dobrych momentów. Co mnie uderzyło to OGROMNA dawna brutalności, wydaje się większa niż w fallout 3. Biegam na Hardcore mode z pistoletem i rurka do bicia, o ile strzelanie jest takie se falloutowate to zabijanie BIEDNYCH gekonow rurka sprawia mi nieopisana radość, nabardziej mi się podoba jak przerazone male gekonki uciekaja a ja gonie je z to rurką aby wytłuc tym biednym stworzonkom mózg z głowy.! Do tego zabijanie przeciwników ludzkich metalową rurka czy bejsbolem!! COS PIEKNEGO, w budynku po ostrzeliwaniu sie i zranieniu przeciwnikow w reke, ci rzucili się na mnie z bronia, a ja wyciągnęłem rurke, itłukłem ich i tłukłem az nie zrejterowali, a najlepsze jest to że ci durnie uciekali i klękali błagając o litość A JA ZATLUKŁEM ICH METALOWA RURKA PO GLOWIE !!! I SPRAWILO MI TO MEGA RADOCHE!!!. Gra jest kozacka i piękna, bieganie z metalowa rurka po prerii i nawalanie gangoli czy też niewinnych stworzeń jeszcvze nigdy nie sprawiało takiej przyjemności. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 15 lutego 2013 Opublikowano 15 lutego 2013 przeraża mnie trochę stan twojej psychiki 1 Cytuj
kornixxxx 45 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Odkopie, a co tam. KLIMAT MIAŻDZY oprocz trego wolnego chodzenia jestem zachwycony. Ktos mi powie czy istnieje lepsze studio niz Bethesda ? chociaz oni nie produkowali akurat vegasa ;p Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 A co najbardziej lubisz w klimacie? Postapokaliptyczny świat czy nutkę westernu w tym wszystkim? Bo jak to pierwsze, to w 3 było jeszcze lepiej pod tym względem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi