Renton 1 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Coś mi się wydaje, że jeden patch korygujący te byki nie wystarczy A ja wciąż czekam za moją kopią gry. Chociaż na weekend już się raczej nie doczekam, goddamnit. Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 9mm pistol scope (dodatek do 9mm) do kupienia w Gun Runners: Cytuj
Renton 1 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Gracie już na PS3? Mnie zaraz chyba 'uj strzeli, bo jak zamówiłem pre-ordera, tak do dzisiaj nie zobaczyłem przesyłki. FFFUUUUUU.... Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 9mm pistol scope (dodatek do 9mm) do kupienia w Gun Runners: O bez kitu 0_o masz ściągnięty najnowszy patch? Miałem tak zupgrade'owanego 9mm i funkcjonował normalnie. Gracie już na PS3? Mnie zaraz chyba 'uj strzeli, bo jak zamówiłem pre-ordera, tak do dzisiaj nie zobaczyłem przesyłki. FFFUUUUUU.... Gramy, gramy - kupiłem w empiku za 239 PLN w dniu premiery (Carrefour i Euro RTV AGD nie mają do tej pory). Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 no pojechał ZAX z recenzją - wygląda na to, że trafił na dobrą kopię gry Cytuj
Renton 1 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Zapewne, tym bardziej, że notę wystawił naprawdę grubą. Ciekaw jestem jak tam moja kopia, która w końcu do mnie dotarła. Dzisiaj zaczynam rzeźniczenie Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 bug mnie rozwalił. Normalnie istny silent hill Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Tak, mam sciagnietego patcha. A gre kupilem dzien przed premiera za 184 w łodzkim gameover. Cytuj
Renton 1 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 A jak to jest z tym poziomem trudności Hardcore? Z menu głównego nie mogłem go aktywować. Proszę o szybką odpowiedź. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 (edytowane) A jak to jest z tym poziomem trudności Hardcore? Z menu głównego nie mogłem go aktywować. Proszę o szybką odpowiedź. Po wprowadzeniu - przed opuszczeniem domu doktorka, będziesz miał okazję pierwszy raz zdecydować czy "jesteś hardkorem" PS rezygnując z gry w trybie HC, stracisz wiele na rozgrywce... Edytowane 26 października 2010 przez stoodio Cytuj
Renton 1 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Dzięki za info. Pytam, bo właśnie tworzę sobie wirtualne ryło i nie chciałem tego powtarzać w razie przeoczenia czegoś. PS rezygnując z gry w trybie HC, stracisz wiele na rozgrywce... Nie musisz mi tego tłumaczyć :smile: Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Dzięki za info. Pytam, bo właśnie tworzę sobie wirtualne ryło i nie chciałem tego powtarzać w razie przeoczenia czegoś. Olej ten nudny proces i rzuć się w wir New Vegas - później będziesz miał okazję jeszcze wszystko zmienić (jeszcze na początku, w Goodsprings) Cytuj
Renton 1 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 (edytowane) Właśnie wole mieć to za sobą, bo boje się, że później kiedy już wkręce się we właściwą rozgrywkę nie starczy na to chęci. Edytowane 26 października 2010 przez Renton Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Stealing in F:NV - The Bucket Method http://www.youtube.com/watch?v=8QY8MjsnC_g&feature=player_embedded http://www.joystiq.com/2010/10/27/stealing-in-fallout-new-vegas-the-bucket-method/ Cytuj
Renton 1 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Właśnie, jak już jesteśmy przy kradzieży - jakiś niedorobiony ten element. Ostatnio wyczaiłem jednego gostka z 600 kapslami, ale jako że był mi potrzebny do wykonania questa, to nie chciałem go zabijać, wpadłem więc na pomysł użycia stealh boy'a (czyli teoretycznie 100% niewidoczności) - oczywiście nic z tego nie wyszło, za każdym razem kolo magicznie się orientował, że ktoś dłubie mu w kieszeni.... Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 (edytowane) Nie ma co sie wściekać. Stealth Boy daje 100% niewidoczność ale w trakcie pickpocketingu nie on ma znaczenie, a skill Sneak. Odpowiada on za udaną kradzież, więc jeśli ktoś chce w ten sposób zbijac fortunę w Falloutach 3D to radzę w niego inwestować. Bethesda niestety nie znalazła miejsca na osobny skill zwany Steal więc pozostało jej jedynie dodać zależności do istniejącej nadal Sneak. Edytowane 28 października 2010 przez Gooral Cytuj
Renton 1 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 No tak właśnie podejrzewałem, że przy operacji klasycznej "juchty" będzie mieć znaczenie współczynnik Sneak. No nic. Jednak motyw ze Stealth Boyem i tak jest idiotyczny, bo skoro dalej jestem niewidzialny, to jakim cudem koleś odbiera mi podwędzoną mu wcześniej rzecz? Ech... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 ale co z tego ze masz 100% niewidzxialnosci skoro zeby coś ukraść musisz zmacać kolesia po jajach, wiec nawet jak nie widzi to i tak może poczuć dotyk Cytuj
Renton 1 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Może sobie poczuć, ale nie zmienia to faktu, że po wykonaniu pickpocketa skradziony przedmiot znajduje się w już w moim posiadaniu (co można zobaczyć nawet w ekwipunku), a to oznacza, że kolo aby odzyskać ten przedmiot musi najpierw mnie odszukać, aby go odebrać...tylko jak on to robi skoro kompletnie niewidoczny uciekam na drugi koniec pomieszczenia (albo lepiej - czmycham szybko przez drzwi do kolejnej lokacji)? Teoretycznie taki zabieg powinien zakończyć się sukcesem. No właśnie, teoretycznie. Pewnie po prostu wymagam zbyt wiele od zwykłej gry, ale i tak podobne głupotki mnie denerwują. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Może sobie poczuć, ale nie zmienia to faktu, że po wykonaniu pickpocketa skradziony przedmiot znajduje się w już w moim posiadaniu (co można zobaczyć nawet w ekwipunku), a to oznacza, że kolo aby odzyskać ten przedmiot musi najpierw mnie odszukać, aby go odebrać...tylko jak on to robi skoro kompletnie niewidoczny uciekam na drugi koniec pomieszczenia (albo lepiej - czmycham szybko przez drzwi do kolejnej lokacji)? Teoretycznie taki zabieg powinien zakończyć się sukcesem. No właśnie, teoretycznie. Pewnie po prostu wymagam zbyt wiele od zwykłej gry, ale i tak podobne głupotki mnie denerwują. denerwuje cie ze facec widzi cie niewidzialnego i telepatycznie odbiera swoje itemy? a nie dziwi cie że można napakować itemów do wiadra i wynieść do innego pokoju i nikt tego nie zauważa? XDD Cytuj
Renton 1 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Może inaczej - denerwuje mnie to, że wydawałoby się logiczne sposoby kradzieży zawodzą, kiedy skutkują właśnie takie kretynizmy, na które za nic bym nie wpadł :smile: Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 mnie strasznie smieszy idiotyzm tej akcji z wiadrem xD nie mam jeszcze NV, ale chyba niedlugo kupie, w sumie wszedlem tu troche z obawą bo gra juz wyszla a temat ma tylko 4 strony, to naet najwieksze crapy mają wiecej ;p (chociaż moze w kąciki rpg jest drugi temat) Cytuj
Renton 1 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Moim zdaniem ktoś powinien połączyć tematy o NV z tego działu i działu Xboxa i wlepić je do kącika RPG. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 kupilem dziś NV - zgodznie z recenzją w PE pierwsze wrażenie to beznadzieja + dejavu, oby potem sie rozkecilo i bylo fajnie , bo wlasnie z taka nadzieją wydawalem dzis 180zl Cytuj
Renton 1 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Jeżeli liczysz na sequel kompletny, to możesz się trochę zawieść, IMO NV to taki Fallout 3 na sterydach. Ale to i tak wciąż jedna z najlepszych gier tego roku.:wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi