ping 9 042 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 kładę laskę na czyszczenie (topiców rzecz jasna), jestem coraz bliżej do naciśnięcia czerwonego guziczka Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 W sumie to faktycznie ta dyskusja jest beznadziejna Martwa ryba ma talent po prostu, skilla, on jest PROSEM a wy mu zazdrościcie. Taka prawda. Wiem, że boli, ale to prawda. Z postu Lucka się autentycznie śmiałem na głos, dawno mnie nic tak nie wzięło. Ku.rwa, Lucek, zapamiętaj to sobie- KOCHAM CIĘ!!! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Weź Kupek ch'uju gupi on mnie teraz nie lubi ( Lucek) nie umiem docenić prawdziwego skilla. Ej a jak ktoś na WCG powiedziałdo mnie "to ten cyborg od Guitar Hero" to moge czuć się dobry? <je'baka> Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 kładę laskę na czyszczenie (topiców rzecz jasna), jestem coraz bliżej do naciśnięcia czerwonego guziczka Czerwony guziczek? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Ja jebię, zrobiła się tu już zbyt duża prywata. Wróćmy wszyscy do szeregu i gadajmy o pierdołach jak wcześniej Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 kładę laskę na czyszczenie (topiców rzecz jasna), jestem coraz bliżej do naciśnięcia czerwonego guziczka Czerwony guziczek? http://www.usenix.org/event/lisa05/tech/wo...cs/slide_58.png dokładnie to, co zostało napisane na etykietce powyżej Panowie ogarnijcie się, miejsca jest tu wystarczająco dla każdego - jeśli ktoś chce, nie widzę problemu w postowaniu wyników. Jeżeli komuś nie podoba się tego typu temat, po prostu niech go zignoruje. Nie ma po co walczyć między sobą bo zamiast grupowca będziemy mieli miejsce podziałów. Nie ma sensu licytować się o to kto ma większego skilla, to takie gówniarskie W gamercardzie również mam Pro ďźăăďź jednak odnosi się to bardziej do ćĽç¸žăăłăżăź w sygnaturze, to że mam wybraną strefę Pro nie musi być jednoznaczne z tym że wymiatam w każdą grę. Raz jeszcze apeluję, zanim zapostujecie gimnazjalną odzywką, flejmem czy czymkolwiek pomyślcie o tym że jednak piszecie na forum gdzie zasady netykiety również obowiązują. Nie chcę wyjść na jakiegoś sztywniaka i hipokrytę bo też mi sie zdarza czymś takim rzucić jednak jest coś takiego jak granica dobrego smaku i jak czytam o 'lizaniu (pipi)ek sąsiadek' czy 'ruchaniu' czy przepychankach o to kto jest pro a kto nie poraz setny to odechciewa mi się przeglądać tematy na grupowcu i myślę że nie tylko ja mam takie odczucia. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Ha!Czyli ja nie jestem winny! Pelipe i Fistach (pipi)ć! Wujku pingu, przepraszam za przekleństwo. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 albo niewazne, nie moglem sie powstrzymac Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2009 (edytowane) A co do tego "czy jestem pro". Tak, kurwa! Uważam się za pro! Ale tylko i wyłącznie jeżeli chodzi o Polskie warunki.Dlaczego? Ano dlatego, że ludzie tacy jak Wy zostawiają mi duże pole do popisu "bo im nie zależy" Sugeruję tu wstawić "bo zazdroszczę więc muszę na niego najechać to może inni pójdą za mną". I jeżeli w związku z tym macie w (pipi)e "granie na plastikowej gitarce", bo to przecież dla dzieci, to CO TU ROBICIE?! Aha, ktoś się pytał czy jeżdżę na turnieje. Oczywiście że na nie jeżdżę, byłem na każdym turnieju GH3 jaki się odbył w tym kraju. Edytowane 21 kwietnia 2009 przez DeadFish Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 a sa jakies turnieje w rb na drumsach? co do tematu. ja tez lubie konkurencje na pkt, procenty itp. lubie po prostu rywalizacje. nie uwazam sie za uber-pro ale gadki tutaj niektorych uzytkownikow casualowych jest nie na miejscu. beka beką ale co w tym zlego ze rybka chce nam sie pochwalic wynikami? ile osob chwali sie swoimi gamercardami, trofeami? oni tez sa no-life'y i niech wypier.dalaja na imprezy zaliczac blachary? w sumie to tez dobre rozwiazanie ale ludzie, chill out. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 (edytowane) Umrzyjcie. beką ale co w tym zlego ze rybka chce nam sie pochwalic wynikami? ile osob chwali sie swoimi gamercardami, trofeami? oni tez sa no-life'y i niech wypier.dalaja na imprezy zaliczac blachary? w sumie to tez dobre rozwiazanie ale ludzie, chill out. Ja nic o no-life'owaniu nic nie powiedziałem, poza spotnanicznym (pipi)nięciem "get a life". Ale temat Fisha spotkał się z krytyką, bo jest idiotyczny i totalnie kur.wa zbędny i nie powiesz mi, że to czysta ciekawość, bo każdym mniejszy lub większym osiągnięciem chwalimy się w "tym większym" temacie. Fakt, że flejm zaczął się po części również z mojej inicjatywy i chciałbym przeprosić za to. @śnteks- pier.dol się -_-'' Edytowane 21 kwietnia 2009 przez Pelipe Cytuj
.... 2 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 tak bez czytania tematu ten kacik jest calkiem spoko, bo nie dosc, ze mianuje o jenyma z moich ulubionych gatunkow to calkiem przypomibnA S PAM, JAK PRZECZYTAM WATEK TO SIE WYPOWIEM NA TEMAT Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2009 I co wygrałeś? Myślę że wartość tych nagród przekroczyła by z 1000zł. Niestety nie zajmowałem szczytowych miejsc, bo turnieje odbywały się jak dopiero zaczynałem grać w GH, ale na pudle zazwyczaj byłem. a tak btw @śnteks- pier.dol się -_-'' Tyle Pelipe ma do powiedzenia w temacie, na nic więcej chyba go nie stać Cytuj
.... 2 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 wyjebiste jest to forum zacytuje i na wszelki wypadek dodam blok to duzy pedal Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Ok, boys & girls... zacytuję piosenkę z GH3... Schoooooooooool's out for summer, schoooooooooool's out for eva! a teraz "grow up". Dead, jak chcesz to możemy pograć w GH3, bo pożyczyłem płytę, Sherlockiem być nie musisz by zgadnąć jakiego mam Xbl taga, czekam na inv. Cytuj
.... 2 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Ok, boys & girls... zacytuję piosenkę z GH3... Schoooooooooool's out for summer, schoooooooooool's out for eva! inv. inflirtacja jak icolson nie cytowal tej piosenki w filmie to od.je.ba.lo mi calkiem Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2009 Ok, boys & girls... zacytuję piosenkę z GH3... Schoooooooooool's out for summer, schoooooooooool's out for eva! a teraz "grow up". Dead, jak chcesz to możemy pograć w GH3, bo pożyczyłem płytę, Sherlockiem być nie musisz by zgadnąć jakiego mam Xbl taga, czekam na inv. Spoko, chętnie pogram. Tym bardziej skoro mówisz że jesteś na moim poziomie, może będzie ciekawa rywalizacja. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 (edytowane) @śnteks- pier.dol się -_-'' Czytając temat od 2 strony tematu nie wiedziałem o co chodzi - kilka króków w tył... I nawet nie odpisujcie na to, bo Jestem jak Pelipe! I już wiedziałem że poranna kawa mi się wyleje... Pelipe - ja bym protestował! Dead, uderz dziś popołudniu na Live - myślę, że będzie większy spokój, to będę mógł się lepiej skupić Edytowane 22 kwietnia 2009 przez Fisiu Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 (edytowane) Boże, niech ktoś wywali dedfisza stąd... On naprawdę myśli, że mu zazdrościmy :lol3: Człowieku, z twoich postów bije taka niedojrzałość i gorycz jakby cię ktoś skrzywdził z powodu twoich zainteresowań. Brzmisz jakby ci mama powiedziała: "synku, oni się z ciebie nabijają, bo ci zazdroszczą". No kur.wa! I właśnie dlatego temat o rekordach jest zbędny, wg mnie nie powinniśmy tu promować jakiegoś hc łamania palców, tylko jak już zdrową rywalizację. Każdy może skomentować twój wynik w "naszych osiągnięciach" i to wystarczy!!!111oneoneone Ty Deadfish to chyba jakiś głupi jesteś. Edytowane 22 kwietnia 2009 przez qb3k Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Deadfish, miales racje wpisujac nazwe tematu - oni w ogole nie rozumieja nas, mistrzow. No ale jak to mowia "gadaj z dupa to cie osra" - szkoda czasu na tych prostaczkow. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 (edytowane) @śnteks- pier.dol się -_-'' Tyle Pelipe ma do powiedzenia w temacie, na nic więcej chyba go nie stać Na chu.jowe najazdy tak odpowiadam. Za to Ty dorośnij do udzielania się na forum, bo twoje interpretacje naszych komentarzy są idiotyczne. Kubek już Ci wyjaśnił. get back to school. EOT, koniec (pipi)a. Edytowane 22 kwietnia 2009 przez Pelipe Cytuj
wielad 0 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 przegladam tematy deadfisha i dochodze do wniosku ze on na sile szuka polasku dla swojej osoby, najlepiej dla niego by bylo zalozyc temat :"deadfish najlpeszy polak w GH gdzie kazdy moglby pisac jaki on to wspanialy i jaki wymiatacz z niego. deadfish zrozum, nie zazdroscimy ci, ja gram sobie na mediumie bo sprawia mi to przyjemnosc, nie staram sie nawet przechodzic na wyzszy poziom bo nie mam takiej potrzeby, a za to twoje takie chwalenie sie na sile w KAŻDYM temacie jest żałosne. no lucek zes do(pipi)al teraz niezle, chyba ze to ironia. jak nie to przepraszam was mistrzowie i nie przeszkadzam wam w dalszym lizaniu sobie nawzajem c.ipek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi