kuruku 0 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 2razyjot -> dzięki za sprostowanie. Nie załapałem do tej pory, że piątka przy R oznacza region. Jednak obraz w tych ripach jest zawsze trochę słabszy niż przy DVD9. Dlatego też myślałem, że nie jest to rip z DVD. Sorki za offtop. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 To na jakiej zasadzie to działa, Rosjanie mają Amerykańskie filmy na DVD pierwsi ? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 Nie pytaj lepiej co mają Ruscy i nie wnikaj. Jedna wielka mafia. Szkoda głowy sobie zaprzątać. Wracajmy do tematu bo odbiegamy. Cytuj
Dud.ek 2 052 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 W końcu udało mi sie obejrzeć to arcydzieło. Nie bede oryginalny pisząc, że film miażdży jak mało który. Narobił mi smaka na część pierwszą która pamietam jak przez mgłe. Chcąc wypisać najlepsze sceny musiałbym zaspoilować pół filmu, akcja pędzi jak rollercoster od początku aż do samej końcówki w której to puszczają wszelkie hamulce. To trzeba zobaczyć nie ma mozliwości przekazać wrażeń za pomocą słowa pisanego. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Co wg was ten chinol mial w tym pudelku co ze soba nosil? Nie czaisz xD? Nie wiadomo co, "coś obrzydliwego" Oo, a Chelios cały czas się za tym uganiał bez powodu. Wiem ze nie serce, tylko ciekawi mnie co tam bylo . Moze jakies organy? Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 No ku,rwa masakra, sporo lepszy od jedynki ktora mi srednio podeszla jak kiedys ogladalem ale na dniach chyba sobie ponownie obczaje 10/10 Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Co wg was ten chinol mial w tym pudelku co ze soba nosil? Nie czaisz xD? Nie wiadomo co, "coś obrzydliwego" Oo, a Chelios cały czas się za tym uganiał bez powodu. Wiem ze nie serce, tylko ciekawi mnie co tam bylo . Moze jakies organy? Jak to co, sushi tam pewnie miał Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Ahahah XD Przezaje.bisty film. Takiego połączenia akcji, absurdu, cycków i brutalności jeszcze nie widziałem (przebija "jedynkę"). Do tego ta muza Pattona. Motywy co jeden to lepszy. Pod koniec filmu już lałem jak na dobrej komedii Nie mam pytań... obejrzałem raz rano, teraz spojrzałem na trailer i mam ochotę obejrzeć film po raz drugi, ale jednak wstrzymam się do jakiegoś lepszego dźwiękowo wydania co by posłuchać tych tekstów Na razie może to zbyt rychłe stwierdzenie, ale mam nieodparte wrażenie, że film ten wkroczy, a raczej wje.bie się na chama do mojego panteonu filmów kultowych, które znam na pamięć w każdym calu i do premiery kinowej będę sypał cytatami z rękawa jak pokręcony Film ma takie naleciałości tarantinowskie, że aż dziwi mnie duet Neveldine-Taylor w rubryce "directed by". Cytuj
Iron 18 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 (edytowane) To ja napiszę tylko, że to nieźle popie.rdolony film i jeden z niewielu takich w ostatnim czasie. Bawiłem sie zaje.biście Edytowane 6 maja 2009 przez Iron Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 (edytowane) Jedynka rozwaliła mi łeb analnie, a dwójka? Dwójka mnie spenetrowała. Po prostu wy-je-ba-na akcja i jazda po maksie. Dzisiaj jeszcze raz obejrzę, po prostu trzeba. Dyszka f(pipi). Edytowane 6 maja 2009 przez ProstyHeker Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 Sorry, nasz błąd. Aczkolwiek scenariusz to 00000,1% tego genialnego filmu i nawet nie ma co spoilerować. Idzie koleś przez miasto i napierdala wszystko jak leci, ot cała historia. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 no, jeszcze rucha raz Raportuje. Kur'wa zepsułeś mi cały film i ty wyżej też. Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 jedynka bardziej mi sie podobala, ale film i tak jest niezly, 7/10 moge dac Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Kur.waaaa, film idealny, genialny, nie mam pytań. 11/10 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 (edytowane) Na poziomie jedynki, tylko jeszcze bardziej poryte. 8/10 Edytowane 10 maja 2009 przez Wiolku Cytuj
Tori 12 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Po dobrym skręcie film smakował mi nieziemsko. Brechtałem się non stop: Operacia Cheliosa na początku filmu i chinol, który przeszkadzał lekarzom xD Potrącona chinka, brat tego pedzia z pierwszej części... masakra xD Cytuj
Tori 12 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=VSFgz8O5cx8 0:28 Co prawda na jutubie jest wersja niemiecka, nie musicie słuchać tego, bo boli w uszy, ale przy zapodanej scenie wcinałem czipsy i wszystkie z buzi wylądowały na dywanie Apropo tego co było w lanczboksie Po tym jak wytatuowany musiał odciąć sobie sutki a potem po cichaczu je ze sobą zabrał pomyślałem, że śmiejący się Chińczyk może też miał tam coś swojego, ale bardziej dla faceta cennego, niż sutki. Ale to tylko moja rozkmina po paleniu Edytowane 12 maja 2009 przez Tori Cytuj
Blok 6 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Film ma takie naleciałości tarantinowskie, że aż dziwi mnie duet Neveldine-Taylor w rubryce "directed by". o, to to. grindhouse XXI wieku. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 ~Wy.je.bi.st.y film, jedynki co prawda nie przebił, ale bawiłem się nieziemsko. Z tym je.bnięciem Cheva o glebę ze śmigłowca przegięli. Końcówka też nieźle nakręca na nas†ępny Crank®. Tym razem pewnie odetną mu ku.tasa i wstawią miniguna. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 No dużo lepszy od 'jedynki', bekowych scen jest tu naprawdę multum, ale i znalazło się ze 2 czy 3 żałosne patenty, choćby walka Cheva z chińczykiem pokazana w konwencji Godzilli- nieśmieszne. bawiłem się naprawdę dobrze a im bliżej zakończenia tym bardziej ten film się absurdalny robi. 10/10 (w kategorii filmów rozrywkowych) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi