Opublikowano 21 kwietnia 200915 l Klick i tak juz pewnie wielu wie ale co tam Sczerze to sie naprawde usmiechnalem.Podoba mi sie ten pomysl i jesli tylko songi dopisza (te ktore juz sa lykam spokojnie) to moze byc naprawde dobry kawalek stuffu. Ooo i tak na luzie Edytowane 21 kwietnia 200915 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 21 kwietnia 200915 l Hueshuehue. "Final Countdown" - szkoda, że w akurat LEGO Rock Band. Zobaczymy, chociaż to ukłon raczej ku młodszym odbiorcom.
Opublikowano 21 kwietnia 200915 l Final Countdown w jakimś Lego? Jest w DLC? Bo jak nie, to niech cmokają ci,pkę szczura - ja chcę DLC!
Opublikowano 21 kwietnia 200915 l Jestem całkowicie zniechęcony do tej gry, ogólnie cała seria gier spod znaku Lego mnie odrzuca, może tylko ja tak mam
Opublikowano 21 kwietnia 200915 l Moze byc naprawde mocna pozycja jezeli oczywiscie bedzie dobry soundtrack. Jestem ciekaw czy jezeli zakupimy ta plytke bedziemy mogli wrzucic za pomoca klucza je wszystkie do rock banda 2. Pewnie kupie, zobaczymy
Opublikowano 22 kwietnia 200915 l Keymaker napisał(a): No to kiedy Rock Band: Hannah Montana ? :franc: Lucek byłby w niebie
Opublikowano 22 kwietnia 200915 l Redmitsu napisał(a): Moze byc naprawde mocna pozycja jezeli oczywiscie bedzie dobry soundtrack. Jestem ciekaw czy jezeli zakupimy ta plytke bedziemy mogli wrzucic za pomoca klucza je wszystkie do rock banda 2. Pewnie kupie, zobaczymy wpis o ile gh mnie zniechecilo tak z rb jak na razie jestem gotowy kupowac wszystko jak leci w tym niusie http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,6523...rticle_comments widze 3 dobre kawalki (pomijam, ze kung fu fighting nie bardzo sobie wyobrazam do grania) a seria jak dla mnie znana jest z tego, ze najlepsze kawalki to te ktore pierwszy raz uslyszalem wlasnie w grze
Opublikowano 23 kwietnia 200915 l Masorz napisał(a): Blur i Europe mogą być, reszta paść. (jak na razie) plus wspomniane kung fu fighting idealne do grania z procentami np do mnie przychodza pograc osoby, ktore sluchaja innej muzyki niz rockowej/metalowej a granie sprawia im cholerna przyjemnosc
Opublikowano 23 kwietnia 200915 l To ja mam to samo. Ludzie kurde nie mają zielonego pojęcia, że coś takiego istnieje, a potem nie mogę się do nich odpędzić bo przychodzą 'na gitarę'. Jeden kumpel namiętnie całe życie słucha techno, ale w GH to Slejery nie Slejery przechodzi i cieszy się jak małe dziecko.
Opublikowano 14 października 200915 l It's official - 27 listopada premiera. I ni wiem, czy się cieszyć czy płakać. Coś ostatnio przebąkiwano o możliwości eksportu piosenek ? Jeżeli tak, a prawdopodobnie będzie taka możliwość, to kupię na pewno. Do grania w gronie znajomych i na imprezach growych set ten sprawdzi się idealnie. Kupić i sprzedać - prawie nic nie stracę, a zyskam Szczerze powiedziawszy bardziej pasuje mi taki sposób dojenia marki, niż tworzenie kolejnych odsłon serii, jak w przypadku GH. To, było nie było, jest coś nowego.
Opublikowano 31 października 200915 l http://www.youtube.com/watch?v=rFuq_Fnu7hw&feature=sub Fail. :F Ogolnei autor filmiku dodaje już inne, więc jak ktoś chce sprawdzić jak wyglądają charty (Bo ja od razu exportuje do RB2 i nie będę w to grał) to może klikać.
Opublikowano 1 listopada 200915 l Podobno będzie można grać w niej w DLC ze zwykłego RB. Czekam na filmiki z Behemotha i Cannibal Corpse... 8)
Opublikowano 1 listopada 200915 l Coś mi się obiło o uszy, że nie będzie żadnych nazw tam itp... bo to będzie bodajże plus 7 czy tam plus 3 co powoduje, że nie może być tam nazw typu "Zwłoki kanibala" - nie potwierdzone info tak gdzieś mi się obiło o uszy na forum HMX
Opublikowano 2 listopada 200915 l A to nie chodzilo o działanie w drugą stronę, czyli dostęp do DLC z poziomu LRB ?
Opublikowano 5 listopada 200915 l Gierka jest na kozaku Bekowo wygląda wokalista, który po zakończeniu kawałka odwala moonwalka xD Ogólnie fajowskie, c'nie?