Texz 670 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 Może chociaż zachęceni demem ludzie zaczną pogrywać w pełną. Póki co są ludki online, nie ma problemu żeby grać. Tyle, że fajno gdyby było ich więcej niż 1k. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 Jak dla mnie cena za jaka jest teraz dostepna gra podnosi stosunek cena/jakosc do 10/10, wiec kupowac sie jak najbardziej oplaca. Bogu dzieki, ze wypuscili te demko - widze, ze zainteresowanie gra wzroslo. Szkoda tylko, ze nie wypuscili go w dniu premiery gry - wyniki sprzedazy bylyby 10x lepsze. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 demo mną pozamiatało ...jak dla mnie taka krzyżówka pierwszego Undergrounda z Wipeoutem. Ojj poważnie muszę się zastanowić nad zakupem tej gry bo od Pacific Rift które wręcz kochałem nic w dziedzinie arcade racerów na tej generacji mną nie ruszyło do dziś... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 Mam identyczne jak Ficek (z tą różnicą że to był pierwszy MS nie pacific rift ;p). NFS Underground to była dla mnie mistrzowska gierka, co prawda raczej nie do końca powiedziałbym że Blur to dokładnie to samo (nie wiem, jakoś inne odczucia miałem, zresztą ocenie po pełnej wersji) ale to mi się też podoba. To prawda - gdyby wydali to demo przed premierą gra naprawde byłaby teraz popularniejsza, no ale może teraz to się troszke zmieni. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 (edytowane) a jest w demie mapka na ktorej sie zjezdza w dol gory ? klimacik niczym 1v1 jak w ktoryms nfs...i przy tym fajnie sie driftuje Edytowane 14 lipca 2010 przez Szymek_PL_ Cytuj
mataman 35 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 Kupowac nie płakac, gra zamiata s/s. Ze swojej strony muszę dodac że poziom graczy na ps3 troszke kuleje Winning streaki po 7,8 w demie nie sa problemem. Cytuj
Szyszka 0 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Witam, skończyłem Blur na hardzie, teraz zostało mi kilka challenge'y i mogę ostro ciorać online Dodawajcie mnie na PSN ( ID: szyszunia14 ). Tylko przy wiadomości napiszcie "blur online", żebym wiedział o co chodzi, bo ostatnio dużo jakiś dziwnych zaproszeń mi przychodziło. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 a jest w demie mapka na ktorej sie zjezdza w dol gory ? klimacik niczym 1v1 jak w ktoryms nfs...i przy tym fajnie sie driftuje Hakuna Matata czy jakoś tak Świetna trasa, robię właśnie na niej checkpoint'a. Przypomina mi podobną miejscówkę w NFS:Carbon, tyle o ile tam nie chciało mi się za bardzo w to grać, tak w Blurze robię zjazd za zjazdem. Co by nie mówić w kwestii feelingu Bizzare Creations potrafi tworzyć genialne ścigałki. Jestem ich fanem od czasów PGR2 dla którego kupiłem pierwszego Xboxa (mój tytuł startowy) i jeszcze się nie rozczarowałem na żadnej z ich gier. Cytuj
czak92 36 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Czy w pełnej wersji też tak szybko wpadają levele online jak w demie? Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Nie wiem jak jest w demie, ale w fullu levele wpadają raczej standardowo... Nie zwróciłem uwagi żeby zdobywało się je za szybko. Też się cieszę, że zwiększa się zainteresowanie grą bo może wreszcie zwiększy się trochę poziom graczy bo powoli zaczynam się nudzić wygrywając większość wyścigów Cytuj
Texz 670 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Jakoś tak do 10 lv. idzie szybko, później już standardowo od święta. Zależy kto i ile gra online. Cytuj
mataman 35 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Czy w pełnej wersji też tak szybko wpadają levele online jak w demie? im wyższy level tym więcej trzeba zdobyc aby wbic następny. Do zdobycia 50lvl potrzeba zdaje się ok 900 tys pkt, jakieś 22h grania online w moim przypadku. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 (edytowane) Pograłem dzisiaj chwilkę w demko, kilka wyścigów. No i rzeczywiście gra się przyjemnie, power upy cieszą michę, levelovanie, fajny model jazdy. Gra jest przyjemna w swojej prostocie. Nawet prostacka grafika nie przeszkadza, nie razi. Tylko pomimo tego co pisaliście Blur to chyba głównie multi. No bo nic tak nie cieszy jak jazda i niszczenie "żywego przeciwnika" (btw jakiś random co ze mną grał, śmiał się jak głupi gdy obrywał lub atakował nawet mnie to śmieszyło). Problem w tym, że u mnie 2-3 osoby na krzyż grają w Blura a granie przez splita odpada. Na pewno kiedyś tam wezmę, obadam fulla gdybym miał ekipę to brałbym od razu bez namysłu ;] Tak czy siak Blur zjada słabego jakże reklamowanego S/S. Edytowane 15 lipca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 (edytowane) Slupek...spokojna Twoja rozczochrana, jest z kim grac przewaznie gralem w 4ro osobowym party z ludzmi z forumka... teraz jest idealny moment...gra jest tania a pozniej nie bedzie czasu na zaliczenie tego tytulu chlopaki jak oddadza mi Blura to poszalejemy Edytowane 15 lipca 2010 przez Szymek_PL_ Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 im wyższy level tym więcej trzeba zdobyc aby wbic następny. Do zdobycia 50lvl potrzeba zdaje się ok 900 tys pkt, jakieś 22h grania online w moim przypadku. Oczywiście jeśli się chcę, to można zrobić reset z 50lvl by odblokować legendarne cary ;D W sumie jest raczej 10 resetów co daje 500lvli do wbicia jak chce się mieć all odblokowane ;d Btw. Także zagram chętnie jakieś wyścigi z wami, bo poziom większości graczy na ps3 naprawdę kuleje ;x Cytuj
winner 183 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 O ludzi do grania to spoko bo nie ma się o co martwić. Świetnie się gra, jest sporo rodaków, w dzisiejszych czasach wszyscy mają HS'y więc o to nie problem. PS: Dziwię się teraz sobie czemu kiedyś zastanawiałem się przed kupnem... Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 (edytowane) Ojj nie wiem czemu przestałem wierzyć w Bizzare w momencie premiery gry... przecież to są królowie arcade racingów i Blur tylko i wyłącznie to potwierdza. Jako wielki fan tego typu wyścigów (symulacje mnie nie kręcą) twierdzę,że ta gra jest po prostu genialna. oczywiście piszę narazie o online bo w singla grałem może z 20min. Pierdylion rzeczy do odblokowania, genialne comunity,wsparcie dla popularnych serwerów społecznościowych, levele doświadczenia,rzucanie wyzwań innym graczom, ultra płynna animacja, zabawa do 20 graczy na raz...arcydzieło sieciowe. Mozna tworzyć klany w tej grze? narazie mam 11lv online i niedawno dopiero odblokowały mi się wyścigi drużynowe ale to jednak nie jest to. Jak dla mnie jeśli chodzi o radość z multi Blur > Wipeout HD,Motorstorm,Pacific Rift, Grid, NFS itp Edytowane 16 lipca 2010 przez Ficuś 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 nie ma klanow dobrze ze dali demo Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 a co to za tryby hardcore, world tour i ten między nimi ? Co do grafiki - szczyt możliwości konsol to nie jest ale niektóre trasy np jedna w Barcelonie(nie w mieście) albo w LA w tunelu burzowym z kamerą z maski wyglądają odlotowo. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 (edytowane) Mozna tworzyć klany w tej grze? narazie mam 11lv online i niedawno dopiero odblokowały mi się wyścigi drużynowe ale to jednak nie jest to. możesz stworzyć Party. Tworzysz grupę, zapraszasz do niej znajomych i wtedy całym stadem dołączacie do wyścigu. Lider ma też możliwość quita całą ekipą w razie potrzeby. a co to za tryby hardcore, world tour i ten między nimi ? Hardcore czyli czyste wyścigi, bez power upów. World Tour i pewnie Community Events to takie tam bzdety. w sumie nie wiem po co to tam jest skoro i tak każdy to olewa. Edytowane 16 lipca 2010 przez Colin84 Cytuj
Yuki 3 Opublikowano 17 lipca 2010 Opublikowano 17 lipca 2010 (edytowane) no to ja takze dopisze sie w sprawie tej genialnej giery Od ostatniego czasu nie gralem prawie wcale, ale jak wlaczylem Blura na sieci to sie skonczyl ascetyzm grania Singla wogole nie wlaczylem, wszedlem odrazu na multi i mnie wciagnelo. W chwili obecnej przeszedlem pierwszego rebritha na Pierwszy poziom Legend, obecnie 18lvl (czyli lacznie 68lvl). Jakby ktos byl chetny zagrac to PSN YukiDeSan. Walic smialo, chetnie pogram z kazdym zainteresowanym Edytowane 17 lipca 2010 przez Yuki Cytuj
winner 183 Opublikowano 17 lipca 2010 Opublikowano 17 lipca 2010 My już Yuki spotkaliśmy się niedawno Co do multi to muszą wydać jakiegoś patcha bo często zdarza się, że wywali mnie z 20 osobowej gry. Może to wina internetu (1mb), ale takich jaj być nie powinno bo jak trafię na złego hosta to zkickuje mnie zanim jeszcze wyścig się zacznie.... Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 17 lipca 2010 Opublikowano 17 lipca 2010 dziś sobie trochę pograłem z Qlimaxerem... zachwytów nie było końca - genialna gra i samo multi przechodzi wszelkie pojęcie - Modern CARware w dobrym znaczeniu tego słowa jeśli chodzi o jego rozbudowanie,perki i chalenge. Cytuj
mataman 35 Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 (edytowane) bo poziom większości graczy na ps3 naprawdę kuleje ;x No własnie tez o tym pisałem, dziwne trochę. strasznie sie rozpychaja na starcie a nic z tego im nie wynika. Na x'ie nigdy nie uzyskałem przewagi większej niż 10 sek a tutaj i ponad 30 sek się zdazyło. Edytowane 18 lipca 2010 przez mataman Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 19 lipca 2010 Opublikowano 19 lipca 2010 kozaki z was jak tak czytam...ja po 65 wyścigach online mam tylko 5 wygranych,a 20 razy byłem w pierwszej trójce. I wcale nie uważam,że poziom graczy jest banalny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi