mataman 35 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Dobry gracz nigdy nie jeździ jak bezbronna owieczka Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Chyba, że jeszcze lepszy gracz go będzie męczył xD. Wiadomo o co chodzi Cytuj
mataman 35 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 eeee tam dostanie dwa strzały z shunta w mache to mu się odechce atakować, a pózniej zajmie się nim reszta Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 kluczem jest cały xzas posiadać dopałkę którą wykorzysta się w defensywie. Tylko gdy mamy ich więcej warto atakować. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Mam trochę dziwne pytanie: czy czytnik mieli płytę w czasie gameplayu w Singlu i Multi tak jak w CoD:MW2, czy jest cisza i spokój po załadowaniu?? Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 kluczem jest cały xzas posiadać dopałkę którą wykorzysta się w defensywie. Tylko gdy mamy ich więcej warto atakować. Najgorsze jak na trasie jest burza (łatwo dostępne shocki i 20 osób), utrzymać wtedy pierwszą pozycje przez chociaż 1 okrążenie jest naprawdę ciężko ;p Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 (edytowane) Każdy, kto w demie Blur na PS3 wbije przynajmniej 5. poziom będzie brał udział w losowaniu prawdziwego BMW 125i. Co ciekawe Polska jest także brana pod uwagę, mimo że dema nie ma na polskim PSS xD Edytowane 4 sierpnia 2010 przez Emet Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 O, to najs, ja miałem 11 lvl w demku, taki ze mnie hardkor xD. Cytuj
flaczki 66 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Jak strzelac do tyłu? wiem ze to pisze w grze ale mam tak mała czcionke ze nic nie widze. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Lewa gałka na dół i strzał. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Każdy, kto w demie Blur na PS3 wbije przynajmniej 5. poziom będzie brał udział w losowaniu prawdziwego BMW 125i. Co ciekawe Polska jest także brana pod uwagę, mimo że dema nie ma na polskim PSS xD demo ma być dzisiaj. I Ci co mają stare demo muszę je usunąć i ściągnąć te nowe. Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Od wczoraj mam pełną wersje i... jak wiadomo gra jest świetna ALE dosyć szybko znalazłem 2 poważne wady. Pierwsza to brak tak prostej i oczywistej opcji jak single/quick race, gdzie moglibyśmy wybrać dowolną trasę i auto. Druga to soundtrack (nie chodzi o jakość tylko ilosć utworów). Spodobała mi się muzyka w demie wiec myślałem, że w pełnej będzie więcej dobreych kawałków. Okazało się jednak, że w pełnej jest... tyle samo utworów co w demie (czyli jakieś 5-6) O_o. Patologia. W karierze to nie przeszkadza bo można odpalić muzę z dysku ale w multi ta muza po jakimś czasie zbrzydnie. Czemu tam nie można słuchać swojej? <_< Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 tak dla pewności - odpaliłeś licencjonowane kawałki w opcjach audio? jakieś 20 utworów składa się na ost gry. Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Oczywiście, że tak. Od wczoraj w pełną wersje grałem już na pewno z 5 godzin łącznie i nie słyszałem ANI JEDNEGO nowego utworu względem dema (a tam jest właśnie jakieś 5 utworów). Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 na 100% jest więcej niż 5-6 utworów, do tego w singlu można włączać własną muzę z dysku. brak opcji single race też jest trochę wkurzające choć w sumie tą grę się kupuje tylko dla multi, single player w tej grze to jedynie dodatek. Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Ja pobrałem sobie demo multi i gra naprawdę mi się podoba. Niesamowity fun i miód. Płynna animacja, zero lagów, fajne auta, fajny design, super trasy. Ja jestem kupiony Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 (edytowane) Jak można włączyć własną muzykę z dysku podczas gry w Blur? Jak zgrać muzykę na hdd w ps3? (pendrive?) Dołączam do grona użytkowników posiadających ten zacny tytuł. Edytowane 6 sierpnia 2010 przez Toshirou Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Pewnie tak jak we wszystkich tytułach oferujących taką możliwość: ps button wchodzisz do zakładki gdzie masz muzykę odpalasz i wracasz ps buttonem do gry. No chyba, że jest taka opcja bezposrednio w grze. A muzykę zgrywasz na plejaka czymkolwiek, penem, sd, ms duo, media serwerem z kompa itp. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Głupi Kottek na mnie zarobi, bo kupiłem grę i jest super. Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Kariera juz za mną. Zostały mi tylko 3 łatwe (jedno przypadkowe - Photo Finish) trofea w multi Proponuję może zorganizować się w jakiś dzień i pograć w większej grupce. Byliby jacyś chętni? Musze jeszcze zrewanżować się Fickowi A i nie miałem jeszcze okazji pojechać Hysza Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 To ktoś w to gra jeszcze? ;D Bo ostatnio to bardzo znikomą ilość polaków na multi widze ;x Ja oczywiście jestem chętny na jakąś ustawkę w Blura Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 teżvhętny i gotowna rev z Emetem Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Ja mam ograniczony czas przy konsoli ostatnio, ale jak tylko wyprostuje sprawy, to jasne, pościgamy się. Zawsze kilka boltów w dupkę nie zaszkodzi sprzedać xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi