Colin 1 974 Opublikowano 22 lipca 2010 Opublikowano 22 lipca 2010 łi tam, grunt że skuteczne. skoro gra pozwala i udaje że nie widzi to czemu nie Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 22 lipca 2010 Opublikowano 22 lipca 2010 najwięcej problemów ludziom sprawia jednak klasa C ale i na to jest sposób. co ciekawe można używać nitro żeby osiągnąć wymagane prędkości. zamiast tradycyjnie odpalać nitro lepiej użyć nitro airbrake rift czyli gałka do dołu i nitro hamulec. strategia wygląda mniej więcej tak że po starcie i nabraniu prędkości, pokonujemy połowę prostej, nitro hamulec. wtedy auto staje niemal w miejscu ale po chwili dostaje konkretny dopał, 160 mph wpada, gra zalicza bo myśli że nie użyliśmy nitro :potter: thx...znowu pomogles, mialem problem z klasa B i tym sposobem od platynki dzieli mnie 4ro osobowy split i przejazd nitrem poprzez znak Holiłodu Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 22 lipca 2010 Opublikowano 22 lipca 2010 spoko powodzenia z hollywoodem. trudno ustrzelić tą trasę w multi. nie dość że rzadko występuje to jeszcze rzadziej jest wybierana w głosowaniu. dobrze by było jakbyś zebrał ekipę i miał większość w lobby zwiększając szansę że trasa zostanie wybrana. jako że zaliczyłeś karierę to pewnie wiesz jak sobie poradzić z tym napisem (gdzie i jak) więc nie będę się rozpisywał na ten temat ;] i gratki za wyścigi na hardzie + fan targety, możesz być z siebie dumny Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 22 lipca 2010 Opublikowano 22 lipca 2010 (edytowane) spoko powodzenia z hollywoodem. trudno ustrzelić tą trasę w multi. nie dość że rzadko występuje to jeszcze rzadziej jest wybierana w głosowaniu. dobrze by było jakbyś zebrał ekipę i miał większość w lobby zwiększając szansę że trasa zostanie wybrana. jako że zaliczyłeś karierę to pewnie wiesz jak sobie poradzić z tym napisem (gdzie i jak) więc nie będę się rozpisywał na ten temat ;] i gratki za wyścigi na hardzie + fan targety, możesz być z siebie dumny hehe...mam nadzieje ze frendy z forum pomoga w glosowaniu...to fakt, moze ze 4x gralem na tej mapce ale teraz troszke trenowalem na splicie i mysle ze nie bedzie problemow a jak cos to zawsze mozna liczyc na Twoja pomoc dziwne ze jest jedna mapka ktora wystepuje w singlu lecz nie ma jej w multi Edytowane 22 lipca 2010 przez Szymek_PL_ Cytuj
mataman 35 Opublikowano 22 lipca 2010 Opublikowano 22 lipca 2010 To może podsuniesz jakiś tip do fan targetow, bo już nie mam siły do tego. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 22 lipca 2010 Opublikowano 22 lipca 2010 Szymek, są chyba 2 mapki które są w singlu ale na multi już nie. nazw nie pamiętam, poszukam później może. i przyłączam się do pytania matamana, penis człowieka strzela z niektórymi <_< Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 22 lipca 2010 Opublikowano 22 lipca 2010 (edytowane) To może podsuniesz jakiś tip do fan targetow, bo już nie mam siły do tego. hehe..wiekszego problemu z tym nie mialem...trzeba walczyc duzo fanow wpada za driftowanie, czesto tego uzywalem a do tego wykonywalem wszystkie wyzwania na trasie i oczywiscie przejazd przez bramki trzeba byc skupionym w niektórych wiscigach aby zrobić fany...fajnie ze gra do latwych nie nalezy chcac zrobić 100% osobiscie najbardziej jako tryb podobaja mi sie checkpointy a do tego idealnie pasuja na wyzwania z frendami colin: moze sa dwie...mi wpadla w pamiec mapka w nocy z checkpointami p.s nie wiem czy to Wam pomoze ale wszystkie fany zaliczalem na poziomie normal przy pierwszym przechodzeniu singla...na hardzie nie musialem juz tego powtarzac Edytowane 22 lipca 2010 przez Szymek_PL_ Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 22 lipca 2010 Opublikowano 22 lipca 2010 dzięki. spróbuję na normalu to zrobić. na easy zbyt łatwo odskakuje się rywalom a na hardzie trzeba sie skupić na samym wyścigu. może jednak wymasteruje Blura, tylko cierpliwości i nerwów brak ;] Cytuj
mataman 35 Opublikowano 22 lipca 2010 Opublikowano 22 lipca 2010 Lepiej bym tego nie ujął. Ta gra uczy pokory. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 22 lipca 2010 Opublikowano 22 lipca 2010 dziś bawiłem się trybem motor mash...przecież to tryb arena z destruction derby w wersji hd.. czysty miód . Szkoda jedynie że tak mało osób w niego gra. Czy wspominałem że ta gra w online jest genialna??? Cytuj
mataman 35 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 (edytowane) Mało gra bo jest najgorszy. I jeszcze jest acziw/puchar za wygranie go, co jest jak wrzód na d...... Edytowane 23 lipca 2010 przez mataman Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 wrzut? oj mataman, późna pora Ci nie służy motor mash nie taki zły. kiedy zacząłem się starać to za drugim czy trzecim razem udało mi się wygrać i to dość znacząco. w lobby było sporo ponad 10 osób. po prostu każdy tryb wymaga innej strategii + troszkę szczęścia ale jeżeli się wie co robić to można wygrać na spokojnie. Cytuj
mataman 35 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 Oj zmęczony byłem Motormash był dla mnie tylko obowiązkiem, nie przypadł mi do gustu. Znacznie bardziej lubię hardcore z tych mniej granych. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 (edytowane) motormash jest przecież super - to kalka areny z destruction derby z broniami przecież. Jak się nie podoba wam ten tryb to znaczy że w DD też wam nie przypadł do gustu. I wcale nie jest taki chaotyczny - przecież każdy na jego początku ma przypisanego losowo "wroga"(cały czas jest nad nim strzałka",w czasie rozgrywki wrogiem staje się automatycznie ten który nas zniszczy). Napier.dalanie tylko w niego daje wam o wiele więcej punktów niż w innych przeciwników i to jest klucz do zwycięstwa Edytowane 23 lipca 2010 przez Ficuś Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 no i wpadla platynka sry za offa Cytuj
mataman 35 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 No to gratki Może ja się zmobilizuje. @Ficuś, kluczem do zwycięstwa jest posiadanie moda który rozszczepia minę na małe kawałki. Przynajmniej u mnie tak było. Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Gracie coś jeszcze? Bo ostatnio cicho się zrobiło ;d Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 W demo póki co Mam nadzieję, że we wtorek dotrze do mnie pełna wersja... Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 ja gram w multi prawie dziennie choćby 5 wyścigów ... genialny tytuł Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 (edytowane) Też pykam co dziennie i widzę że w online jest coraz więcej ludzi.. szkoda że tak późno. Edytowane 1 sierpnia 2010 przez LiSoQuan Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Ficuś Ty się lepiej weź za single, bo ownuje Cię :* Przy okazji zapraszam do multi oczywiście^^ Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 (edytowane) no trzeba się wziąć wreszcie za singla...swoją drogą ja nigdy wybitnym skillem w wyścigach się nie odznaczałem więc mnie ownować to nie sztuka . Choć po grze z Tobą w Wipka HD wróżę Ci świetlaną przyszłość na serwerach Blura. Jeszcze na dniach Emet dojdzie do grona blurowców , tego to znowu pamiętam z motorstormów Swoją drogą Hysz jak Ci się podoba Blur? Bo byłeś jednym z większych fanów z forum wipeouta i choć wg mnie trochę niesprawiedliwie jest porównywać obie gry to mimo wszystko obie reprezentują "wyścigi z dopałkami" Edytowane 1 sierpnia 2010 przez Ficuś Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Blur jest w pytkę, o! To nie to samo co WHD, niemniej jednak tworzy przyjazny klimat i potrafi wciągnąć . Granie z dopałkami prawie identyczne jak w WHD, te same strategie mają zastosowanie, więc jest git. Niestety klimat futurystycznych antygrawitacyjnych formułek bardziej do mnie przemawia... co nie zmienia faktu, iż będę się bawił z Blurem przed dłuuugi czas:). Online to osobna bajka, tam to dopiero można pozdobywać rzeczy, porobić akcje jakieś, nie grałem jeszcze z żadnym znajomym, ale coś czuje już te rozmowy typu 'dawaj na 3 władujemy mu shunta w dupsko xD' Będzie zacnie. Cytuj
mataman 35 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 A on włączy sobie shielda albo ciachnie barge i po waszym shuncie Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Neh, to nie amatorka Panie Mataman Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi