Cris 120 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 15 sierpnia 2009 Zapowiedź FIFA 10 PC http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=5901&STR=1 Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Po gameplayu niewiele się różni od 09. Nawet ten z posta Reno ma dokładnie takie same tabelki na wynik(z ligi francuskiej), te same cieszynki. Tylko inne są wstawki EA jak ktoś strzeli gola i ekran zmienia na powtórkę. Nie wiem, czy kupię najnowszą Fifkę... Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 http://www.gamersyde.com/news_three_more_i...10-8367_en.html palce lizać, ja czekam bo będzie jeszcze lepsza. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 za(pipi)iscie prezentuja sie te 3 nowe screeny. po filmiku widac od razu roznice w gameplayu. mianowicie to jak bedzie sie sterowac zawodnikami i jak oni sami sie poruszaja. jeszcze bardziej realistycznie. czekam na demo bo na razie jednak trudno prorokowac. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Fifa 10 GamesCom Trailer: - kapitalnie to wszystko wygląda! Demo będzie dostępne za 23 dni - tj. 10 września w czwartek Cytuj
przema 0 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 gra ciałem na tym filmiku wygląda kozacko, mam nadzieje, że w grze też to uświadczymy na takim poziomie. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 No zwiastun ladny. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Grafika ladna, chcialbym jednak by bylo latwiej rozpoznac zawodnika po ruchach i wygladzie w trakcie gry a nie powtorek. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 grzes - ja tam zawodników rozpoznaje bez problemów Zwiastun naprawdę imponujący W końcu można wsadzić własnego ryja... może czas zaopatrzyć się w PS Eye? Cytuj
gilek 3 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 (...)W końcu można wsadzić własnego ryja... może czas zaopatrzyć się w PS Eye? Oglądałeś konfe EA? Ja z ciekowości zobaczyłem i główny producent gry mówił, że nie trzeba będzie mieć PS Eye, żeby sobie ryjek do gry wstawić. Fotkie się zrzuca z poziomu strony EA, a potem ściąga na swoją konsolę. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Tym lepiej ... ;P Szkoda tylko ,że nie można od razu z poziomu konsoli Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 YouTube - FIFA 10 Press Conference Gamescom Cytuj
przema 0 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 luknąłem na filmik z konferencji, ogromne wrażenie robi ta gra ciałem, oraz wybicia piłki przez obrońców. System 360 może być jednak przydatny w Fifie i Pes bardziej niż myśle, zwłaszcza przy próbie wejść w pole karne. Obłędnie wyglądają stadiony i warunki pogodowe, oby edytor pozwolił mi jeszcze na tworzenie swobodne drużyn i piłkarzy, oby było duuużo reprezentacji, oby dało się rozgrywać turnieje offline większą niż 8 liczbą drużyn i jak dla mnie będzie wypad Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Marvelous - czekam na premierę, w dniu premiery - zakup. Miodzio. Cytuj
Boccelli 0 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) Po ostatnim filmiku najnowszym na stronie fifa10 na koniec filmiku wyświetla się spis lig. Moim oczom ukazała sie Ekstraklasa. Bardzo dobra wiadomość jak dla mnie. Kupili licencje na polską ekstraklasę. Super. Edytowane 19 sierpnia 2009 przez Boccelli Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) gameplay http://www.gamersyde.com/download_fifa_10_...y-12434_en.html dlaczego Iniesta jest wyzszy od Puyola ? Edytowane 19 sierpnia 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Nie wiem, ale tu animacje wyglada przekozacznie, szczegolnie na tle nowych filmow z PES'a... Cytuj
przema 0 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) w walce na gameplay filmikowy, między fifą 10 a PES 2010, pokazany na gamescore 3-0 dla Fify 10 !! zachowanie piłki, zawodników, animacje, walka o piłke, przemieszczanie się z akcją, to bije na głowe to co pokazało KONAMI. Naprawde easye, Ci wszyscy goście co jadą po Tobie na tych wszystkich forach, teraz siedzą przed monitorami i wstydzą się swojego PES'a, bo znów KONAMI jest mistrzem w słowie pisanym, a w obrazie nic z tego się nie sprawdza. Teraz jeszcze trzeba potwierdzić to w akcji DEMO i wybrać gre piłkarską na 2010 rok, choć ja już zastanawiam się nad preorderem fify Edytowane 19 sierpnia 2009 przez przema Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Filmik spoko...ale nie widze zbyt wielu zmian w stosunku do 09... Szkoda ze nadal nie widac trybun podczas normalnego grania...zawsze wyglada to tak jak bysmy grali na stadionie lekkoatletycznym a nie na jednej ze swiatyn futbolu (ciekawe jak to bedzie wygladac na old trafford gdzie trybuny wrecz wchodza na murawe). Ciekawe czy w animacjach zostaly wziete pod uwage specyficzne ruchy niektorych gwiazd futbolu...czy znow bedzie tak ze animacje beda owszem fajne ale i tak wszyscy pilkaze beda biegac tak samo, dryblowac tak samo, tak samo ustawiac sie do wolnych i tak samo je wykonywac...dobrze by bylo gdyby za to sie wzieli...w koncu taki Messi np. rusza sie calkiem inaczej niz Ronaldo...Ronaldo tez np bardzo charakterystycznie ustawia sie do wolnych i je wykonuje - calkiem inaczej niz np taki Beckham czy Del Piero... Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Huh, dopieszczona edycja 09. Żyć nie umierać. PES nadal wygląda jak hokej. Cytuj
Pavlis 12 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 No właśnie, dobrze by było, gdyby odwzorowali charakterystyczne dla każdego piłkarza ruchy. Brakowało tego i to bardzo w Fifie 09, sądzę, że niestety nie doczekamy się tego w fifie 10, patrząc po gameplayu. Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Takie szczegóły chyba jeszcze długo się nie pojawią. Zresztą nie bardzo się interesuję tym kto jak się porusza. Cisnę głównie w multi ale mam nadzieję, że w tym roku solo mode mnie wciągnie jak bagno. Bo 09 w tym temacie była kompletnie nie grywalna. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) Ale roznice lekkie byly, nie mowie o ustawianiu sie do pilki, wolnych itp. Ale zawsze jak sie bieglo Christiano, 2 razy szybciej przeplatal nozkami, Messim - czuc bylo jego zwinosc w porownaniu do innych graczy podczas zwodow. Wiadome, ze nie bedziesz widzial kazdej roznicy od razu golym okiem, to chyba nie do zrobienia w tej generacji konsol. Edytowane 19 sierpnia 2009 przez easye Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Takie szczegóły chyba jeszcze długo się nie pojawią. Zresztą nie bardzo się interesuję tym kto jak się porusza. Cisnę głównie w multi ale mam nadzieję, że w tym roku solo mode mnie wciągnie jak bagno. Bo 09 w tym temacie była kompletnie nie grywalna. Czemu dlugo sie nie pojawia...przeciez sa w PESie (to jedna z tych rzeczy gdzie PES jest przed fifa) nie widze problemu zeby EA przy takiej kasie zadbalo o to. Bo nie ukrywam ze to jedna z kilku rzeczy ktorych mi jako fanowi pilki kopanej w Fifie bardzo brakuje... Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Ta - o ile tej roznicy nie widac na 4 pilkarzach, na dodatek, w porownaniu do innych, ktorzy biegaja jakby mieli szczotke w (pipi)e. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) Ta - o ile tej roznicy nie widac na 4 pilkarzach, na dodatek, w porownaniu do innych, ktorzy biegaja jakby mieli szczotke w (pipi)e. Nie rozmawiamy tu o tym czego brakuje PESowi tylko fifie... Mnie np by kupili gdyby o to zadbali. Edytowane 19 sierpnia 2009 przez Xymek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi