Saunter 3 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Pad od Xboxa mi bardziej pasuje do FIFY, lepsze tiggery do zmiany zawodnika i sprintu, wygodniejsza gałka. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) http://tinyurl.com/nuzdfo W skrócie: w soundtracku PES PRZEGRYWA a w animacjach pada słowo "DRAW". Z tego co mnie uczyli w szkole "draw" nie oznacza lepszy.Ale chu.ja się znam. Proszę Cie, jasne ze pada slowo DRAW, ale do remisu to chyba bardzo daleko... Zreszta recka jak to w PSM - online i licencje PES tez bardziej punktowany. W sumie nie dziwne,skoro nawet PES 2009 i 2008 byly lepsze od poprzednich edycji FIFY. Co do pada zapomnialem wlasnie napisac o tych spustach z Sixtassa - dla mnie porazka, bo sa zbyt male i nie wygodne. Edytowane 3 Września 2009 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 http://tinyurl.com/nuzdfo W skrócie: w soundtracku PES PRZEGRYWA a w animacjach pada słowo "DRAW". Z tego co mnie uczyli w szkole "draw" nie oznacza lepszy.Ale chu.ja się znam. Proszę Cie, jasne ze pada slowo DRAW, ale do remisu to chyba bardzo daleko... Zreszta recka jak to w PSM - online i licencje PES tez bardziej punktowany. W sumie nie dziwne,skoro nawet PES 2009 i 2008 byly lepsze od poprzednich edycji FIFY. Co do pada zapomnialem wlasnie napisac o tych spustach z Sixtassa - dla mnie porazka, bo sa zbyt male i nie wygodne. No no,ale tego zwycięstwa w soundtracku to nie widziałem.Skąd bierzesz takie bajki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marvelous Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Dlatego biorę wersję na 360tkę bo na DS nie da się grać, spusty za małe i gałki słabo precyzyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Moze i pracowali, kto wie, ale przewage taka druzyna miec bedzie zawsze - w sumie nie dziwne... Co do PSM, ktory opublikowal swoje porownanie, na sieci kraza juz skany. Wiedzialem, ze recka bedzie idiotyczna i nie obiektywna, ale w PSM mozna wyczytac, ze nawet soundtrack i animację są w PESie lepsze niz w FIFA 10. Dla mnie rewelka. ^_^ Nic tam takiego nie pisze,nie ma to jak być fanbojem jednej gry i przekręcać informacje byle tylko na każdym kroku zgnoić PESa. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Whatever ficus - wazne, ze PES znowu gora ! Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Tutorial FIFA 10 - http://www.youtube.com/watch?v=8HyopGaF1ts Nowe animacje - Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Jestem w stanie już teraz powiedzieć,po obejrzeniu 2 filmików od MYSZy7,że 10 zapowiada się na najlepszą grę w historii na temat piłki kopanej Cytuj Odnośnik do komentarza
polson 7 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) na tym pierwszym filmiku mam wrazenie, ze boisko sie powiekszylo(albo zawodnicy sie zmniejszyli) co w sumie wyjdzie na plus, no ale w kilku momentach zawodnicy biegaja jakby sie slizgali nad ziemia, no chyba ze mam oczy do wymiany. Szczerze to mi wystarczy jak poprawia gre bramkarzy na przedpolu i te glupe stawanie obroncy, gdy ktos wypuszcza zawodnika gora, po czym leci sam na bramke. Mogli by tez ogolnie zmiejszyc lekko predkosc zawodnikow przy pilce, bo wiekszosc napastnikow(w sumie wszystkich z dobrych klubow)biegnacych z pilka nie idzie dogonic obranca-to jest debilne(to by dalo szanse slabszym zespolom, gdy sie gra na taka barce czy w szczegolnosci terminatorow ManU). No i za wyjscie z gry mogliby przyznawac podwojna strate punktow niz za porazke, to bym w koncu mogl wiekszocs meczy konczyc normalnie. Aha i manualna zmiana zawodnika, ogolnie jakos beznadziejnie to dziala, no i najczesciej zmieni na nie tego co chce. Edytowane 6 Września 2009 przez polson Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Pierwsza ocena(N+)-9.4/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) NICE, zwlaszcza, ze oceniaja pewnie nie pelna wersje, bez trybu Online i inncyh rzeczy. Mozesz wymienic jakies plusy, ktore padaja w zapowiedzi ? Edytowane 7 Września 2009 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 easye:Nie czytałem recki,rzuciłem tylko okiem na oceniaczkę...z tego co pamiętam w notach cząstkowych "miód" dostał maxa (10/10) także wszystko pewnie jest tip-top Jako minus było tylko:"słabsza grafika na zbliżeniach" Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Za(pipi)ongo w czwartek demko Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Jak tak patrze na ten najnowszy filmik...moja wiara w FIFA 10 rośnie - wyraźnie widać ze strzały w końcu nabrały mocy (co prawda nadal jeszcze nie takiej jaka powinna być ale w stosunku do 09 jest znacznie lepiej)...przerzuty góra też nabrały tempa i wyraźnie widać że piłka już nie leci wolnym balonem jak we wcześniejszych wersjach...jest naprawdę dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 FIFA 10 nasyci wszytskich. http://fifa.easports.com/plPL/news.action?id=news_neo Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Jako wieloletni fan PES, jestem szczerze zainteresowany ta nowa doslona Fify (niewarygodne sa te animacje). Ale jedno mnie niepokoi- ogladalem kilkadziesiat filmikow z Fifa10, ale na zadnym z nich nie widzialem gry kombinacyjnej (grali amatorzy?). Chcialbym chociaz raz zobaczyc 3-5 podan z pierwszej pilki, po ktorym pomocnik dogralby swietna prostopadla pilke do wychodzacego, sam na sam z bramkarzem, napastnika (moze jakis filmik na youtube?). Z tego co widzialem, to; podanie, przyjecie, podanie, przyjecie itd.... A czy sa akcje w stylu Carrick'a-dlugie, wysokie podania do skrzydlowych? Dajcie jakis dowod (to nie jest ironia), ze nowa Fifa to symulacja (bo juz mam dosyc tego PEs'a:)). Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Grali amatorzy - zreszta jak na filmach z PES'a, gdzie wiekszosc opiera sie na walce w srodku pola i totalnym chaosie (zero akcji) Cytuj Odnośnik do komentarza
kubanczyk 40 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Co niektórzy z nas swoje klepy bedzie juz uskuteczniać w czwartek:) Czekam na wasze filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Oczywiście, że będą filmy czekam strasznie na to demo Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 a od czego to zalezy zeby dostac te demo w czwartek? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Od tego zeby wejsc na Marketplace/PS Store i je sciagnac ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Czy, żeby ściągnąć demko na xbl będzie wymagane konto Gold? Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Jeśli chcesz pobrać demko od razu to musisz mieć Golda...W przypadku Silvera trzeba czekać ok 7 dni bo nakładana jest blokada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Saunter 3 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Pewnie przez pierwszy tydzień tak. Przeglądając dziś w Empiku recenzję FIFA 10 w Neo widać, że piszącemu udzielił się entuzjazm i chwalił grę na lewo i prawo. Podobno mechanika jest idealna, zoptymalizowana. EA znalazło środek ciężkości z realizmem futbolu a dobrą zabawą. Can't wait na czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Ja pierdziele, też ciśnienie mam niesamowite. Trochę słabe team'y będą w demie, ale co zrobić. Nie lubię grać Barceloną ;/ Szkoda, że nie ma Arsenalu. Dobrze, że mecz będzie po 3 min, a nie 2 jak to było w wersji 09. Can't wait Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi