Daffy 10 614 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 (edytowane) Pewnie przez pierwszy tydzień tak. Przeglądając dziś w Empiku recenzję FIFA 10 w Neo widać, że piszącemu udzielił się entuzjazm i chwalił grę na lewo i prawo. Podobno mechanika jest idealna, zoptymalizowana. EA znalazło środek ciężkości z realizmem futbolu a dobrą zabawą. Can't wait na czwartek. recka Neo Plus daje nadzieję na to,że oto do naszych drzwi puka chyba najlepsza gra piłkarska w historii.bardzo jestem ciekaw dema i dalej podchodzę do tego z dystansem.Neo Plus już kilkanaście razy za bardzo napalało się i wychwalało pewne gry-np MGS2,Killzone1,Getaway itp Edytowane 8 września 2009 przez Ficuś Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Aż tak dobrych opinni się nie spodziewałem. FIFA 10 podobno dopracowana jest do tego stopnia, że ciężko się do czegoś doczepić. Nowa odsłona stała się esencją futbolu a zdanie ?umarł król ? niech żyje król? po krótkiej recenzji PES?a z targów mówi chyba wszystko? Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Aż tak dobrych opinni się nie spodziewałem. FIFA 10 podobno dopracowana jest do tego stopnia, że ciężko się do czegoś doczepić. Nowa odsłona stała się esencją futbolu a zdanie ?umarł król ? niech żyje król? po krótkiej recenzji PES?a z targów mówi chyba wszystko? jak pobije PES 5 pod wzgledem gameplayu to powiem ze jest nowy krol aby online chulalo dobrze Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 O Online sie nie martwie - juz w 09 bylo bardzo dobrze. PES 5 dla niektorych jest niedoscignionym krolem, u mnie sentymentu nie ma, zwlaszcza ze nie znam nikogo, kto by jeszcze w ta czesc gral... Cytuj
orion50 632 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Co w pes5 jest takiego? Spędziłem z nim 200h. Owszem gra rządzi, ale online ssało pałę. Teraz jak na to patrzę to archaizm jest maksymalny. Schematy. Animacja gorsza niż wszystko. Czas leci do przodu. PES5 jest królem past genów. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Przy okazji tej rozmowy o PESie wspomnę, że grałem ostatnio w demo PES6 i muszę przyznać, że mocno się nie postarzał na X360. Jest to lepsza gra niż 2008 i 2009, przynajmniej sądząc po demach. Wygląda bardziej nautralnie, no nie wiem, ale moim zdaniem Konami cofnęło się w swoim silniku. Już jutro demo FIFA 10. O której mogą wylądować te demówki na Store i Marketplace? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Myślę, że na Marketplace będzie już koło 10-12 maks. Ja siedzę cały dzień w domu i czekam o 15 już zdam raport chociaż pewnie będzie opór typa pobierał i troszkę zejdzie ;D 1 Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Jak już się demko pojawi niech ktoś da znać. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Spoko. Ja już czekam. Chipsy. browary też już czekają ostre ogrywanie dzisiaj Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Na rynku. A gdzie ma być? Przynajmniej na kontach EU. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Kur.wa, mam konta na francuskim marketplace i Fify nie widzę. Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 No to nie wiem. Jakieś lewe konto masz. Demo już od godziny 11ej jest dostępne. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Jest komentarz? i czekamy na opinie Cytuj
orion50 632 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 61% siedzę jak na szpilkach. Będę zdawał relację na bieżąco Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Ok, jest. Naprawdę jest ogromny postęp w stosunku do 09. Strasznie fajnie się gra, i nie wiem co za osioł napisał w Neo+, że gra wygląda kiepsko na zbliżeniach. Czysty miód. Panowie, mamy nowego króla. Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 zgadzam sie ze gra na zblizeniach wyglada kiepsko (nie na cutscenkach - te sa za(pipi)iste i moim zdaniem ladniejsze od 09 a na powtorkach np fauli itd). Jest komentarz a jak mecz skonczy sie remisem mamy konkurs rzutów karnych. Strzaly nie zostaly poddane zbytniej poprawie. Podczas trzech meczy i oddanych paru strzałach w arenie mialem z 5-6 slupkow czyli chyba w chooj. Cisne dalej bo po trzech meczach ciezko cos wiecej powiedziec. Aha drybling 360 naprawde robi moim zdaniem za(pipi)ista roznice. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 (edytowane) Nowy król. Rozegrałem 3 mecze i postęp jest NIESAMOWITY. Przez 360 stopniowe sterowanie gra stała się jakaś megapłynna, ruchy są naturalne, nic nie jest rwane. Nie wiem o co chodzi z brzydką grafiką na zbliżeniach. Dla mnie trzyma ona conajmniej poziom edycji 09. Ładowanie meczu jest wiele szybsze niż w poprzedniej edycji. Grafika jest ładniejsza podczas normalnej gry. Nie ma tak widocznych ząbków, piłkarze są gładcy. Animacja to majstersztyk. Poprawiony przywilej korzyści. Lepsza fizyka piłki, nie ma takich balonów jak w zeszłej edycji. Mniej zmulone menusy podczas meczu. Jak dla mnie postęp ogromny. Idę ciorać dalej. Wiem już jaką kupię piłkę w tym roku. Acha. Demo jest po Polsku, ale komentarz brytyjski Pomocnik lub napastnik zasuwający po skrzydle nie ucieka już tak łatwo obrońcy. Powiem Wam coś. Czuć ten miód, który był za czasów pes'a na PS2. Poprawione zostały woleje. Wreszcie wyglądają naturalnie i nie lecą gdzieś w pizdu. Walka bark w bark oddana mega zawodowo. Absolutne mistrzostwo świata. Na pewno jest poprawiony przywilej. W wypadku gry zawodnik straci gałę od razu gwizdany jest faul. Jest możliwość natychmiastowego wznowienia gry, gdy faul był niegroźny. Zawodnik od razu ustawia piłkę i można kopnąć, wszystko w real time'ie. Nie ma żadnych animacji czy przestoi jak w PES. Totalny kosmos. Edytowane 10 września 2009 przez orion50 Cytuj
Pavlis 12 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 (edytowane) lol. ja mam konto na Polskę i W. Brytanię, ale po Fifie ani widu ani słychu. wtf? O_o aha. Marketplace a psstore. Czas się w końcu wybudzić i poczekać na demo. Edytowane 10 września 2009 przez Pavlis Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Nowy król. Rozegrałem 3 mecze i postęp jest NIESAMOWITY. Przez 360 stopniowe sterowanie gra stała się jakaś megapłynna, ruchy są naturalne, nic nie jest rwane. pamietajmy ze PES tez bedzie mial 360 drybling i to tez moze wiele zmienic w tej grze. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Jest możliwość natychmiastowego wznowienia gry, gdy faul był niegroźny. Zawodnik od razu ustawia piłkę i można kopnąć, wszystko w real time'ie. Nie ma żadnych animacji czy przestoi jak w PES. Totalny kosmos. akurat taki"bajer" to już miał PES chyba 3 lata temu Kurcze szkoda,że aktualizacje ps store sa tak późno Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Jest możliwość natychmiastowego wznowienia gry, gdy faul był niegroźny. Zawodnik od razu ustawia piłkę i można kopnąć, wszystko w real time'ie. Nie ma żadnych animacji czy przestoi jak w PES. Totalny kosmos. akurat taki"bajer" to już miał PES chyba 3 lata temu Kurcze szkoda,że aktualizacje ps store sa tak późno W Fifie 10 odbywa sie to duzo szybciej. Zawodnik nie ustawia gały, nie schyla sie, po prostu podchodzi i kopie. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 W PES było to strasznie lipne, tutaj faktycznie jest przydatne. Co mi po tym, że dadzą niby drybling 360 jak wszystko będzie nadal takie drewniane ? Nie wiem czy PES jest w stanie dogonić Fifę. Progres w stosunku do Fify 09 jest Kolosalny. Pro Evo nie zrobiło takiego przez 3 lata. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi