orion50 632 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Kosmos te zwody. Dzis bede trenowal. Grafa sporo lepsza niz w demie, snieg. Czekam Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 (edytowane) Kosmosmiczna to jest ta giera. Dzisiaj katowalem z kumplem i miod wylewa sie ekranem. Gra rzeczywiscie przypomina PES'a 5 - wlasnie ze wzgledu na gre cialem, faule, gdy za wczesnie nacisniemy odbior pilki i konstruowanie akcji. Najlepszy tekst podczas 2 godzinnego grania "super, ale generalnie poczekajmy na demo PES'a - hahahaha" Edytowane 13 września 2009 przez easye Cytuj
Mlody-San 0 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Ja zagrałem na razie kilkanaście meczów dema, ale nie mam teraz za bardzo czasu na opisywanie szczegółów, więc napieszę tylko jedną rzecz. Demo może i ma wiele bugów, ale jedno muszę przyznać: pierwszy oraz od czasów chyba PES5 poczułem "to coś" przy pierwszym kontakcie z nową częścią. Na pierwszym rzut oka to samo co F09, ale jest pełno zmian w gameplay'u, jest syndrom "jeszcze jednego meczu" i jest wychodzenie z gry przy 90. minucie i remisie, żeby nie grać tych głupich karnych i jak najszybciej włączyć nowy mecz PES jak dla mnie może już nie wychodzić. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Ej nie ma w tym demie zwodów z filmiku, albo nie umiem ich zrobić. Raczej jest to build wczęsniejszy 1 Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 do tej pory PES5 byl dla mnie nie tylko nalepsza symulacja pilki nozne ale w ogole najlepsza gra jaka w zyciu gralem, po minionym weekendzie FIFA10 wskoczyla na tron, genialna gra - 10/10 1 Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Sa - ale nie wszyscy je potrafia - Lampard polowy nie umie Cytuj
orion50 632 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 próbowałem podczas meczu. Możliwę w każdym razie gra jest kapitalna Cytuj
Gość Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Ja to mam nadzieję, że poprawią troche statystyki niektórym zawodnikom. No i poprawią błędy bo Buffon ma 66 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 To na pewno będzie poprawione Cytuj
mahlik 0 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 zagrałem kilka meczy...kilka znaczy 4:)...więc nie wiele moge powiedzieć poza tym, że gra sie bardzo przyjemnie co do bramkarzy to zachowują sie troszke "z dupy" ...zapewne nie ulegnie to zmianie...szkoda... czy gra jest lepsza od pro evo można bedzie stwierdzić najwcześniej po zagraniu w demo Pro evo z numerkiem 10...pozdro Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 (edytowane) Na jakiej podstawie twierdzisz, ze nie poprawia bramkarzy, skoro 2 ostatnie lata pokazuja zupelnie cos innego jezeli chodzi o wersje demo pilek od EA ? Watpie tez, zeby w finalowej wersji bramkarze pokroju Buffona mieli 64 Overall. Jestem po kolejnej sesji - to co mi sie najbardziej podoba to od razu odczuwalne roznice w druzynach i zawodnikach. Od pierwszych sekund czuje sie roznice grajac atletami z Chelsea, a zwrotniejszymi, ale slabymii fizycznie zawodnikami Barcy. Nawet taka drobnostka jak wlasna taktyka sprawia ogromna radosc. Gra przez to nie jest randomowa, bo przecietniak nawet z lepszym zespolem nie ugra za duzo, z odpowiednio dostosowana taktyka do danej druzyny. W FIFIE 10 odczucia zwiazane z dana druzyna sa dla mnie jeszcze wieksze niż w 09, przez co odpowiednie ułożenie taktyki do danej druzyny będzie mialo ogromne znaczenie. Czesto padaly takze zarzuty, ze w FIFIE nie czuc roznorodnosci zawodnikow. Nie do konca sie z tym zgadzalem - w wersji 09 nie mialem wiekszych problemow by po samym biegu, charakterystycznych animacjach poznac Messiego, Ronaldo, Beckhama, czy Ronaldinho, ale w 10tce jest jeszcze lepiej - bo czuc niemal kazdy aspekt zawodnika (dokladnosc, szybkosc podan, naturalna zwinnosc, refleks, technika). Widac, ze Xavi, Messi, Henry ustawiaja sie inaczej niz zawodnicy Chicago - taki Xavi, czy Iniesta sa w stanie podawac z niesamowita dokladnoscia i szybkoscia (w przeciwienstwie np. do Abidala). O warunkach fizycznych i syzbkosci chyba pisac nie trzeba - Drogba potrafi pobiec z pilka dobre parenascie metrow odpychajac sie od zawodnika barkiem. Jestem wniebowziety nowa odslona FIFY ! Edytowane 14 września 2009 przez easye Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Sa - ale nie wszyscy je potrafia - Lampard polowy nie umie Hah, a ja się z 30 minut męczyłem jak te zwody wykonywać . Preorder złożony. Po pełnej wersji będzie granie z kumplami. Najlepiej jeszcze jakiś zakład, żeby większe emocje były Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Fajnie ze mozna murek przesuwac...juz nie bedzie zawijania obok muru Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Byłem dzisiaj u brata i ograłem wreszcie demo nowej Fify (PS3). Ogólnie podzielam Wasze zachwyty na temat rozgrywki, animacji itd. Ale do jasnej cholery - dlaczego to wygląda ZNACZNIE gorzej od 09? Grafika cofnęła się o jakieś 2-3 lata, wszystko jest jakieś takie rozmazane i niewyraźne, tekstury na koszulkach to śmiech na sali. Do tego czasami strasznie tną replaye i filmiki kiedy gracze wychodzą na murawę. Mam nadzieję, że w wersji finalnej to poprawią, bo gameplay w tej odsłonie to czysty majstersztyk. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Fajnie ze mozna murek przesuwac...juz nie bedzie zawijania obok muru Jak to sie robi ? Cytuj
CHINDOOS 12 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Pyknąłem wczoraj jeden meczyk i od razu widać sporą poprawę w stosunku do zeszłorocznej edycji. A co do grafiki to cały efekt psuje tylko i wyłącznie brak/słabe filtrowanie anizotropowe i jakość niektórych tekstur, ale myślę że to będzie poprawione w finalnej wersji. A poza tym w stosunku do '09 są lepsze materiały, oświetlenie i piłkarze bardziej przypominają siebie, więc jest lepiej. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Fajnie ze mozna murek przesuwac...juz nie bedzie zawijania obok muru Jak to sie robi ? spusty gra z zywym przeciwnikiem w tej grze to MISTRZOSTWO SWIATA Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Król pozostał na tronie. Gra jest wyśmienita, animacja to cudo. MIÓD! Sezon Live 2.0 to coś dla mnie. Jedyny spory minus w tym momencie to bramkarze. Messi jest trochę za szybki i Frank R. to jakiś robocop. Przywilej korzyści, szybkie wznowienie po faulu, zwody - wypas. Cytuj
malcher 1 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Czy ktoś kto grał w polską wersję FIFY 09 może mi powiedzieć czy na płycie był też język angielski (komentarz)? Zastanawiam się nad zamówieniem 10, ale zależy mi na angielskim języku, więc nie wiem czy robić to tutaj czy w UK. A może coś wiadomo o wersjach językowych w 10? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Pakiety jezykowe z komentarzem mozna bylo sciagnac z marketplace i byl tam z pewnoscia tez j. angielski.. Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 (edytowane) Takie cosik mi siadło http://www.easportsfootball.co.uk/media/play/video/9306736 Edytowane 16 września 2009 przez elvis004 Cytuj
rpdudi 0 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 no to widze ze nie jestem osamotniony moja jest identyko http://www.easportsfootball.co.uk/media/play/video/9244640 Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Czy ktoś kto grał w polską wersję FIFY 09 może mi powiedzieć czy na płycie był też język angielski (komentarz)? Zastanawiam się nad zamówieniem 10, ale zależy mi na angielskim języku, więc nie wiem czy robić to tutaj czy w UK. A może coś wiadomo o wersjach językowych w 10? Raz, że były pakiety do ściągnięcia, dwa, że w PL wersji FIFA 09 był język polski, angielski i rosyjski w komentarzu. Tyle, że angielski był mierny, bo chłopaki niechętnie się odzywali, ale wiem, że do ściągnięcia z Live była też druga wersja z innymi komentatorami. Cytuj
Mlody-San 0 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Dołączam się do pytania o język, z tym że chodzi mi głównie o język W MENUSACH. Był angielski? Chciałbym kupić oryginał, ale jeśli będę zmuszony oglądać polskie tłumaczenia i skróty to chyba podziękuję. Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 chyba niezgodnie z przepisami? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi