Gość Marvelous Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 (edytowane) Frajdę? to jest kompletnie nie grywalne. Zresztą co za frajda, jedynie ustawka z kimś kto też zagra na manualu. Ranking odpada, bo już widzę, jak wszyscy będą grać "super"Realem. :f Edytowane 23 września 2009 przez Marvelous Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Zapewniam wszystkich chętnych na grę online, że ja Realu nie wybiorę, Barceloną gardzę, do Man U się nie zbliżam, a wszystkich chętnych zapraszam do gry z Torresem, Gerrardem i społką Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Ja będę grał Barcą bo gram nią od zawsze. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 (edytowane) Saunter@ Dobrze,że nie napisałeś,że gardzisz Cheslea,bo musiałbym ci dupsko skopać. ;P Edytowane 23 września 2009 przez Pawlo_PL Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Musze powiedziec ze bardzo mi sie podoba. Plynnosc ruchow, szybkosc reakcji na kazde dotkniecie galki powoduje ze odczuwa sie zupelnie inny wymiar gry. Lag w online w tej sytuacji moze byc strasznym dysonansem (w FIFA 09 nie byl). W FIFA 09 gralem glownie na manualu i pol manualu. Tutaj to jest bardzo trudne. Zwody sa praktycznie te same, jednak obroncy na nie inaczej reaguja. Trudniej jest oszukac ich jakims trikiem i wazna jest walka cialem, ktora dla mnie wciaz jest wyzwaniem. Widze ze osiagniecie jako takiego poziomu bedzie jeszcze wiekszym wyzwaniem niz w poprzedniej wersji. Do konkurencji nawet nie warto porownywac, bo kompletnie nie ma do czego. W demie bardzo mi brakuje ustawiem strategii zachowan zawodnikow i modyfikacji ich pozycji. Z domyslnymi ustawieniami jest mi bardzo, bardzo ciezko. Jednak przyzwyczajenia z poprzedniej wersji moga byc obciazeniem. Zawsze seryjnie marnowalem okazje sam na sam ale tutaj to przekracza juz wszelkie granice. Normalnie nie umiem strzelic bramy jak wychodze centralnie na bramkarza i nie wiem co jest przyczyna - poza tym wyjscie sam na sam to naprawde rzadka sprawa teraz. Slupki i poprzeczki zdarzaja mi sie co ktorys mecz, gora dwa na mecz wiec nie odczuwam jakis dysproporcji tutaj. Wiem, ze czeka mnie duzo treningu z pelna wersja i zal, ze nie mam dosc czasu zeby dojsc do poziomu by skopac tutaj dupska co poniektorym co ze mna cwiczyli kiedys, a dzis raczej nie mam najmniejszych szans o tym pomarzyc . Cieszy mnie jednak ze z kompem nie jest latwo wiec singiel przytrzyma mnie dlugo i sprawi sporo frajdy. Jest niezle. Naprawde niezle. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Kolejny poradnik od EA.Tym razem gra w obronie. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 W FIFIE 09 grałem Realem to i w tej edycji będą nim grał...w końcu jestem ich wielkim fanem Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Zauwazylem jeszcze jedna wazna rzecz (na korzysc obrony) - uzywanie wslizgow stalo sie latwiejsze i jest duzo bardziej sensowne niz w poprzedniej odslonie FIFA. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 I baaardzo dobrze, bo ten element był bardzo pokpiony od najlepszych lat PESa na PS2. Wślizgi to jedna z ważniejszych opcji w obronie, nie rozumiałem dlaczego używa się 1, 2 w meczu. Bardzo lubię nimi grać, mało rzeczy jest bardziej satysfakcjonujących w grach sportowych od dobrego slide od tyłu w ostatnim momencie. Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Zauwazylem jeszcze jedna wazna rzecz (na korzysc obrony) - uzywanie wslizgow stalo sie latwiejsze i jest duzo bardziej sensowne niz w poprzedniej odslonie FIFA. Również odniosłem takie wrażenie. W Fifa 11 powiekszyc boisko i bramki o jakąś jedną czwarta, zmienić mechanike strzałów i przebudować AI bramkarzy i zostane totalnym socjopatą robiącym kariere na wirtualnym boisku Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 Jak już mówiłem, zarypiaste rozwiązanie, pakiet na Premier League wciągam bez zawahania, pomyślę też o Bundeslidze. W tamtym roku Live Season był ok, ale to przewyższa go o klasę. Ciekawe co oni wymyślą w następnej FIFIE... Cytuj
Cris 120 Opublikowano 26 września 2009 Autor Opublikowano 26 września 2009 Fifa wyciekła do sieci ;] Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Dobry news - powiesiłbym każdego za jaja na słupie. btw. Koso wspominał, o słabo zrealizowanym deszczu, tak denny? w UEFA był dobry bodaj z tego co pamiętam. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Frajdę? to jest kompletnie nie grywalne. Niegrywalne jest, ze musisz wskazac kierunek podania i siłę, a nie tylko wdusić klawisz i czekać, aż konsola wylosuje czy podanie bedzie dobre czy nie ? Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Nie za dużo jest czasu na zabawki gdy gra się z myślącym przeciwnikiem. Gram tylko rankingi, z czego 100% graczy używa AUTO, więc szanse są znikome. Zresztą elektroniczna piłka ma to do siebie, że w przeciągu 2 minut gry można ostrzelać bramkę przeciwnika ile bozia dała. Szkoda czasu. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Zgodze sie w online tylko auto, bo inaczej nie ma szans. Ale w singlu tylko manual Pierwsze recenzje za nami - Eurogamer 9/10, IGN UK 9.3/10. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 "Gameinsider Review" - review z pełnej wersji. Cytuj
zizikus 0 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 KOSO nie chce cie obrazac, ale ostatnia recenzje fify zrobiles poprostu miernie, nie bylo w niej nic nowego, czegos co by fan fify nie wiedzial wczesniej, jak dla mnie albo zrobiles to w pospiechu albo nie grales w skonczona gre, bez urazy:) Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 (edytowane) No ale jest taki skok między 09 a 10, że trzeba by pisać reckę na 5 stron. Luz. Edytowane 26 września 2009 przez Marvelous Cytuj
Gość Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Zgodze sie w online tylko auto, bo inaczej nie ma szans. Ale w singlu tylko manual Pierwsze recenzje za nami - Eurogamer 9/10, IGN UK 9.3/10. Naprawde aż tak sie dobrze gra na manualu? I masz ręczne na wszystko w singlu? Ja na początku gdy kupiłem Fife 09 i miałem tak ustawione to żeby oddać celny strzał to trzeba sie było napracować. I chyba teraz zostane przy auto i częściowych ustawieniach. Cytuj
Faranell 272 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 A ja mam pytanko,czy w pełnej wersji Fify(chocby 2009) jest wiecej poziomow trudnosci niz tylko 3? Bo w demku Fify 2010 na najwyzszym poziomie strzelam takiej barcelonie 5 bramek i jaka tu frajda z gry? ( Ja,zatwardzialy zwolennik PES'A,ktory z fifa mial doczynienia 10 lat temu) Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 A ja mam pytanko,czy w pełnej wersji Fify(chocby 2009) jest wiecej poziomow trudnosci niz tylko 3? Bo w demku Fify 2010 na najwyzszym poziomie strzelam takiej barcelonie 5 bramek i jaka tu frajda z gry? ( Ja,zatwardzialy zwolennik PES'A,ktory z fifa mial doczynienia 10 lat temu) Tak jest 5 poziomów, jest jeszcze world class i legend, zagraj na legend i napisz jakie wrażenia;] masz je w ustawieniach gry Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 W demie nie można ustawić poziomu "Legend". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi