Skocz do zawartości

FIFA 10

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A propo- mam zapisane 5 bramek, chcialem zapisac 6 ale nie bylo wolnego slotu w opcji (naciskam trojkat na ekranie powtorki). Czy moge wykorzystac wiecej niz 5 slotow na bramki?

Niestety nie. Proponuje ściągnąć Real Playera. Po instalacji nad każdym filmikiem powinien pokazywać się napis z możliwością jego ściągnięcia.;)

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

A propo- mam zapisane 5 bramek, chcialem zapisac 6 ale nie bylo wolnego slotu w opcji (naciskam trojkat na ekranie powtorki). Czy moge wykorzystac wiecej niz 5 slotow na bramki?

Niestety nie. Proponuje ściągnąć Real Playera. Po instalacji nad każdym filmikiem powinien pokazywać się napis z możliwością jego ściągnięcia.;)

Panowie z EA robia sobie chyba jakies kpiny z Graczy- ani obejrzec bramki w grze, ani zapisac jej na dysku...

Opublikowano (edytowane)

mam taki problem w managerze- zdobylem trofeum i moj conf. level nadal jest taki sam.Jak odpadlem z pucharu jakiegos to stracilem mase paska.W ogole jak osiagam cos to nie zwieksza sie pasek.Zdobylem 3 trofea i nadal mam w Manager Reputation pol gwiazdki.

jakies propozycje do finishingow 1vs1 z bramkarzem-glownie chodzi o lobowanie bo jak daje R1 i O to w wiekszosci przypadkow bramkarz wyciaga sie jak struna i w ylapuje

Edytowane przez GeX
Opublikowano

Co do managera to ustaw poziom trudności zarządu na jakiś łatwiejszy bo te wyższe są w ogóle nierealistyczne i tak będziesz miał cały czas. Na poziomie bodajże "początkującym" jest zdecydowanie lepiej, reputacja jest przyznawana mniej więcej w stosunku 2 (odejmowanie za przegrane) do 1 (dodawanie za wygrane). To pozwala nabijać ok 1-1,5 gwiazdki na sezon.

Opublikowano

Żałuje, że zagrałem w demko dopiero pod koniec grudnia. 10 wywarła na mnie mocne wrażenie. Pierwsze co zwróciło moją uwagę to kompletna swoboda ruchu piłkarzy jak i piłki (drybling 360, right?). Zaje.biste odczucie grając w kopaną. Ruch, podawanie piłki, strzały, drybling wygląda bardzo naturalnie. Bramkarze wreszcie doczekali się nowych animacji. Miło rozgrywa się piłkę jak po sznurku, od nogi do nogi (ole!) - ogółem konstruowanie akcji jest płynniejsze od edycji sprzed roku. Po zagraniu kilku meczów w demko 10 odpaliłem 09 i cała frajda z tej gry jakoś uciekła - z wielką chęcią ponownie uruchomiłem demko, które czasem dość dziwnie laguje - łamie się dźwięk bądź menu otwiera się 5 minut. Innych błędów jakoś nie zauważyłem, zapewne wymaga to dalszego grania, a ja narazie wpatrzony głęboko w swobodę ruchu. Jak minie to zauroczenie to pewnie wyjdą na murawę drażliwe błędy itp. Niedługo chyba zamienię 09 na 10. Podjarałem się i mam nadzieję, że nie zgasnę :)

Gość Pawlo_PL
Opublikowano

"Ruch, podawanie piłki, strzały, drybling wygląda bardzo naturalnie." Chyba trochę za mocno się podjarałeś. ;)

Opublikowano

Czy w polskiej wersji językowej można wyłączyć Szpaka i Szarana bo nie mógłbym ich na dłuższą metę znieść ? Da się przełączyć na angielski komentarz ? Drugie pytanie to czy można samemu przenosić zawodników z jednego klubu do drugiego jak w PESach ?

Opublikowano

Chyba mój system na dwa sejwy też zawiódł. Próbowałem już kilkanaście razy z obydwu sejwów i zawsze na nowy sezon wyskakuje mi ujemny budżet. Straszna lipa :/ Od początku nie chce mi się zaczynać managera, więc jeśli nie uda mi się jakimś sposobem ominąć ten błąd to chyba gra pójdzie na sprzedaż...

Opublikowano

"Ruch, podawanie piłki, strzały, drybling wygląda bardzo naturalnie." Chyba trochę za mocno się podjarałeś. ;)

Uno-w demku strzały z daleka wpadały nagminnie ,dlatego nie uważam żeby kłamał.

Dos-naucz się strzelać a nie gadaj,że się nie da,albo że jest to bardzo trudne.To jest najlepsze jak ktoś pisze takie bzdury...Trening kolego,trening a nie jakieś zarzuty z dupy.Jest trudno ok.Tylko ile tak bramek naprawdę pada co ?Nie za wiele.Trzeba umieć uderzyć,a nie szerzyć takie bzdury.Z daleka można walnąć!Tylko,że trzeba trenować i trenować.A nie usiąść na (pipi)e i narzekać.Ta gra jest świetna tylko trzeba nauczyć się grać,a nie klepa,klepa zagęszczanie środka i płacz,że piłka wpada pod nogi obrońców.Rozciągnąć,przerzucić a efekty szybko obczaicie.Mniej marudzenia więcej radości z gry.Joga bonito jak mawia mój kolega :D

Gość Pawlo_PL
Opublikowano

Uno-w demku strzały z daleka wpadały nagminnie ,dlatego nie uważam żeby kłamał.

Dos-naucz się strzelać a nie gadaj,że się nie da,albo że jest to bardzo trudne.To jest najlepsze jak ktoś pisze takie bzdury...Trening kolego,trening a nie jakieś zarzuty z dupy.Jest trudno ok.Tylko ile tak bramek naprawdę pada co ?Nie za wiele.Trzeba umieć uderzyć,a nie szerzyć takie bzdury.Z daleka można walnąć!Tylko,że trzeba trenować i trenować.A nie usiąść na (pipi)e i narzekać.Ta gra jest świetna tylko trzeba nauczyć się grać,a nie klepa,klepa zagęszczanie środka i płacz,że piłka wpada pod nogi obrońców.Rozciągnąć,przerzucić a efekty szybko obczaicie.Mniej marudzenia więcej radości z gry.Joga bonito jak mawia mój kolega :D

Jakiej to magicznej umiejętności muszę się nauczyć przy uderzeniach z przed pola karnego? :rolleyes:

Opublikowano

Nie wiem co robisz źle.Ja strzelam z L2 z dalszych odległości.Biegnąc na pełnej kicie trudno trafić w światło bramki w FIFIe a co dopiero naprawdę tak zdjąć pajęczynę.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Wnioskuję,że tryb sieciowy w innych grach funkcjonuje dobrze?Masz jakąś jeszcze produkcję od EA?Spróbuj czy też będziesz miał problemy.Ja tak miałem parokrotnie na PS3,ale te dolegliwości ustępowały po góra kilku h.Załóż nowe konto na XO i na nim zobacz jak to będzie wyglądało.

BTW:Grałem z typkiem ostatnio,jego zawodnik dostał red card i nie zszedł z boiska tylko grał xD. Nawet w grach można przekupić sędziego.

Edytowane przez blazej10
Opublikowano (edytowane)

Wnioskuję,że tryb sieciowy w innych grach funkcjonuje dobrze?Masz jakąś jeszcze produkcję od EA?Spróbuj czy też będziesz miał problemy.Ja tak miałem parokrotnie na PS3,ale te dolegliwości ustępowały po góra kilku h.Załóż nowe konto na XO i na nim zobacz jak to będzie wyglądało.

BTW:Grałem z typkiem ostatnio,jego zawodnik dostał red card i nie zszedł z boiska tylko grał xD. Nawet w grach można przekupić sędziego.

Nie mam innej gry EA. Czasem udawało mi się zalogować jesli ktoś mnie zapraszał do gry. A tak to nigdy mi się nie udaje od 4 dni :/

@edit

rozwiązałem problem. należy wylogować się z konta live i zmienić w xboxie datę np. o rok do tyłu. Dziwne, ale działa.

Edytowane przez Nadrill
Opublikowano

Mam taki problem... Gram sobie mecz w trybie menedżera, dochodzę do końca połowy i mam "zwiechę". Mianowicie tło się normalnie rusza, widać idących do szatni piłkarzy, ale nie wyskakuje mi menu. WTF? O_o

Opublikowano

Albo płyta szwankuje albo konsola ledwo zipie, innej opcji nie ma.

Opublikowano

Hmm dziwna sprawa, bo takie monstrualne loadingi mam tylko na sejwie gdzie w składzie mam swojego samodzielnie zrobionego typka. Inny manager chodzi bez zarzutu... A konsola bynajmniej nie szwankuje, grę mam zainstalowaną na dysku, płyta bez rys.

Gość IKIR4TOS
Opublikowano

Nie jesteś sam z tym problemem. Taki to nie wypał wypluło EA w poprzednim roku. Niedopracowany i zabugowany kompletnie.