Geno21 0 Opublikowano 27 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2010 Mogl by ktos mnie poinstrulowac jak grac cialem, a takze przechwytywac lecace pilki przy podaniach po ziemi, dobrze sie ustawiam ale ciagle sie ode mnie odbijaja. Dostaje po glowie online bo nie wiem jak to robic. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 28 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2010 (edytowane) Mam już 4 gwiazdki w reputacji menedżera wygrywam prawie wszystkie mecze i po wygraniu meczu w pucharze europy spada mi reputacja do dwóch gwiazdek. WTF? Gram bez autozapisu więc wczytałem save jeszcze raz i to samo. Ktoś pomoże? Edytowane 28 stycznia 2010 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 28 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2010 Mam już 4 gwiazdki w reputacji menedżera wygrywam prawie wszystkie mecze i po wygraniu meczu w pucharze europy spada mi reputacja do dwóch gwiazdek. WTF? Gram bez autozapisu więc wczytałem save jeszcze raz i to samo. Ktoś pomoże? Na pewno po wygranej? Jeżeli jednak po przegranej to niestety normalne. Pewnie w priorytetach na sezon kazali Ci ten puchar wygrać. W tej części FIFY zarząd jest strasznie surowy i ustawienie go tylko na "początkujący" daje nieco realizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
HyperKris 0 Opublikowano 28 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2010 Niestety i mi się to zdarzało, po zainstalowaniu najnowszego patcha już tego nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 29 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2010 Po wygranej ale dziwna sprawa bo po spadku rozegrałem chyba ze dwa mecze i wróciło na 4 gwiazdki. Nie wiem co to było ale teraz jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
kubanczyk 40 Opublikowano 1 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2010 (edytowane) Koledzy pomóżcie.Odpalam meczyk na dwóch graczy w jednej drużynie,rozpczynam spotkanie i ciach zawiecha, i tak za kazdym razem,odpalam na jednego playera i wszystko smiga,pady sprawdzałem,wszystko ok,zamieniałem pady,uruchamiałem na innych grach i wszystko sprawne na dwóch graczy a na fifce sie chlasta,dziwne to zwłaszcza ze wczesniej chodziło bez problemu,(firmware 3.10) Stokrotne dzieki pomogło ^_^ Edytowane 1 lutego 2010 przez kubanczyk Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 1 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2010 Miałem taki problem w 09,usunąłem sejwy i zadziałało,ale poczekaj na opinię jeszcze kogoś,może będzie inne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kazuma Opublikowano 1 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2010 (edytowane) Wykasuj sejwa i zrób nowego. Innej rady nie ma. Edytowane 1 lutego 2010 przez Kazuma Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 110 Opublikowano 1 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2010 Wyprzedziłem trochę EA i porobiłem sobie transfery w lidze angielskiej . Gram tylko tymi drużynami , reszta mnie nie obchodzi . Mam pytanie . Czy patch który wypuści EA uaktualnia tylko składy drużyn czy też statystyki poszczególnych zawodników też się zmieniają ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 3 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2010 Na zdrowy rozum powinni uaktualnić statystyki,choćby takiego Canalesa lub Bobadilli.Chyba jednak nie podniosą,wydaje mi się że w 09 nie podnieśli na przykład Lassowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzcyb 0 Opublikowano 4 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2010 (edytowane) witam, chciałbym pograc online z polakami w fife 10. Wysyłajcie mi zaproszenia mój nick FigoPOLAND Pozdrawiam gram na x360 Edytowane 4 lutego 2010 przez grzcyb Cytuj Odnośnik do komentarza
daras 3 Opublikowano 4 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2010 Czy Wy tez macie od czasu do czasu podczas rankingowego meczu online sporego laga? Nie wiem czy przeciwnik tez ma takiego ale jesli nie- jest to niesprawidliwe, bo w zasadzie nie moge grac, tak spore mam opoznienie. Wqrwiajace strasznie :angry2: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kazuma Opublikowano 4 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2010 Zawsze, na ekranie wyboru drużyn, masz w prawym górnym rogu pokazaną jakość połączenia. Na czerwonym nie ma co wchodzić do gry, bo lagi masz gwarantowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
daras 3 Opublikowano 5 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2010 A no tak. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
ONE! 0 Opublikowano 6 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2010 Mam pytanie, czy sciagajac tego patcha przed meczem na xbl do aktualizacji skladow, EA zrobila transfery w naszej ekstraklasie? Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 7 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2010 Witam, Ja mam takie pytanie, czy EA wypuscilo juz aktualizacje skladow na PS3? Bo gdy probuje pobrac to wyskakuje ze niby serwery sa odlaczone, i tak od wczoraj juz Cytuj Odnośnik do komentarza
Sivas 5 Opublikowano 9 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2010 Można jakoś sprawdzić ile już się grało w fifę ? Są jakieś statystyki w ogole prowadzone ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 9 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2010 Czasu spędzonego przy FIFIE nie znajdziesz, ale już ilość strzelonych bramek online na przykład jak najbardziej. Wejdź do centrum gracza, tam masz statsy, ewentualnie EA SPORTS Football World albo wejdź po prostu na Kompendium Gier, mój wpis o FIFIE, tam są porady dotyczące gry między innymi, także nie pytać się więcej jak strzelać z wolnych ! Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 9 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2010 Ktos wie kiedy beda te aktualizacje skladow? Bo robilem wczoraj ale nic sie nie zmienily. Cytuj Odnośnik do komentarza
Biedroon 0 Opublikowano 19 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2010 Mam moze troche glupie pytanie jak sie zapisac do ligi na ps3 bo cigle piszze ze musze podac haslo o co chodzi z tym haslem?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 19 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2010 Czy mając FIFE10 NTSC będę mógł bez problemu robić update gry i grać z graczami z Europy? Cytuj Odnośnik do komentarza
ACAB 3 Opublikowano 20 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2010 Czy mając FIFE10 NTSC będę mógł bez problemu robić update gry i grać z graczami z Europy? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Biedroon 0 Opublikowano 20 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2010 jak moge z kims grac przez neta np. z kolega albo z kims z forum ? musze go najpierw dodac do listy znajomych? Cytuj Odnośnik do komentarza
ACAB 3 Opublikowano 20 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2010 (edytowane) jak moge z kims grac przez neta np. z kolega albo z kims z forum ? musze go najpierw dodac do listy znajomych? Możesz dodać ale nie musisz;)Jak masz na liście znajomych i razem jesteście online - gra w sieci/moja fifa 10 w sieci/centrum gracza/książka adresowa/ wybierasz odpowiedni nick/zaproszenie do gry. Najprościej umówić się w tym samym salonie sieciowym albo założyć swój prywatny. Pzdr. Edytowane 20 lutego 2010 przez ACAB Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 23 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2010 Może mi ktoś powiedzieć na jakiej zasadzie działa lagowanie w online w fifie10 ? Rozegrałem 2 mecze (oba wygrane, 6:0 i 3:0) i było ok. Potem zaczęły się problemy z lagami. Miałem je straszne, a przy dwóch następnych meczach wywalało mnie z gry. Czy to jest tak, że jedną połowę hostuje ja a drugą przeciwnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi