raven_raven 12 013 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Musisz być połączony z Xbox Live!/PSN, wtedy gra wysyła replay na serwery EA, nie da się zapisać powtórki na dysk ;f. Ale pyta. Niemadre posuniecie ze strony EA. No, kapa to jest na maxa, na dodatek występuje we wszystkich sportówkach od EA ;/. Cytuj
raulos 19 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 (edytowane) Ktos moze ma ochote na baciki ? INV Edytowane 8 października 2009 przez raulos Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Musisz być połączony z Xbox Live!/PSN, wtedy gra wysyła replay na serwery EA, nie da się zapisać powtórki na dysk ;f. Ale pyta. Niemadre posuniecie ze strony EA. No, kapa to jest na maxa, na dodatek występuje we wszystkich sportówkach od EA ;/. Niedługo aby dać w grze pauzę też będzie trza wykupić Golda - paranoja :confused: Cytuj
Nedwed183 2 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Ej ludziska mam fifeczke na Ps3 i mam kamere pseye i jka gramy online z kumplem to sie wogole nie slyszymy bo za cicho slychac glos kolegi z glosnikow i nie wiecie jak to ustawic dobrze czy wogole sie da to ustawic czy trzena bedzie sie zapopatrzyc w sluchawke blutacz ?? jak tak to znacie jakis dobry model sluchawki. Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Lepiej zainwestuj w headseta. Kamerka jest mało praktyczna do rozmów. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Poradźcie mi coś, bo szlag mnie trafia :angry2: Jak radzić sobie z zagraniami "one-two", tudzież podaniami na dobieg? Gram Chelsea, ustawiłem obrońcom "strzałki do tyłu" ale gdy idzie akcja często durnie jedne robią krok do przodu w kierunku atakujących, idzie podanie do przodu, za ich plecy... Jak to okiełznać? Jakieś ustawienia, taktyki.... Tak tracę większośc bramek, odechciewa mi się grać. Na samym początku, grając z noobami nie było to tak widoczne, ale doświadczeni gracze stosują to notorycznie, echhhhh Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Dla mnie w tej Fifie obrona nie istnieje. Nie potrafię tego okiełznać. W 09 grając online traciłem max 2 bramki. Przeciwnik nie mógł podejść pod bramkę, większość meczy kończyłem z czystym kontem. Fifa coraz bardziej mnie wpienia, niedługo PES i dzieki bogu, piłka będzie chodzić jak sobie życzę. Random w Fife dobija. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 9 października 2009 Autor Opublikowano 9 października 2009 Kobik , a przecież tak ją wychwalałeś nad niebiosa (zanim wyszła). Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Poradźcie mi coś, bo szlag mnie trafia :angry2: Jak radzić sobie z zagraniami "one-two", tudzież podaniami na dobieg? Gram Chelsea, ustawiłem obrońcom "strzałki do tyłu" ale gdy idzie akcja często durnie jedne robią krok do przodu w kierunku atakujących, idzie podanie do przodu, za ich plecy... Jak to okiełznać? Jakieś ustawienia, taktyki.... Tak tracę większośc bramek, odechciewa mi się grać. Na samym początku, grając z noobami nie było to tak widoczne, ale doświadczeni gracze stosują to notorycznie, echhhhh A masz cofnieta obrone czy wysunieta? Agresje na jakim poziomie? Wyzsza agresja powoduje, ze zawodnik "szuka" kolesia z pilka. Podobnie wysunieta obrona ma odruchy na pulapke ofsajdowa (tylko ze zawsze jakas krowa zostaje). Cytuj
Gość Orson Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 (edytowane) Otóż mam cofnietych defensorów...na maxa, strzałki do tyłu, zaangażowanie w ataku ustawione na zero, w obronie wysokie (hmmm może paradoksalnie to ostatnie trzeba dać na niskie) a te kutafiuty robią krok do atakującego- a ten podanie na dobieg i właśnie "ten zrobiony krok" przeważa, że tracę bramkie. Trochę jestem zniechęcony, ale...i tak nie ma lepszej alternatywy, PES mi się nie spodobał, jest zbyt szybki i arcadeowy Aha- agresję i presing dałem na "1". Kurde patch potrzebny, pasowałoby te 1-2 ukrócić, to samo loby (chociaż to mnie mniej w.(pipi)ia) Edytowane 9 października 2009 przez Orson Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Kobik , a przecież tak ją wychwalałeś nad niebiosa (zanim wyszła). opierałem swoje zdanie, niepotrzebnie na podstawie wersji demo niesłusznie bo i singiel nie przekonuje mnie od edycji 97 multi w tej edycji mi nie siadło kompletnie stając się niegrywalnym tytułem. 09 nadal rządzi i dzieli a random w 10 odstawiam na bok. To ja chcę decydować o wyniku grze a nie kod gry. Odpuszczam. Szkoda nerwów. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Otóż mam cofnietych defensorów...na maxa, strzałki do tyłu, zaangażowanie w ataku ustawione na zero, w obronie wysokie (hmmm może paradoksalnie to ostatnie trzeba dać na niskie) a te kutafiuty robią krok do atakującego- a ten podanie na dobieg i właśnie "ten zrobiony krok" przeważa, że tracę bramkie. Trochę jestem zniechęcony, ale...i tak nie ma lepszej alternatywy, PES mi się nie spodobał, jest zbyt szybki i arcadeowy Aha- agresję i presing dałem na "1". Kurde patch potrzebny, pasowałoby te 1-2 ukrócić, to samo loby (chociaż to mnie mniej w.(pipi)ia) Spoko, mnie też to w(pipi)ia. Nie jesteś sam(też gram Czelsi). Przez neta pierd.olca dostaję, wczoraj wygrywałem 3-0 do 1 połowy(wolny z 30yrd rulz) i w sumie przegrałem 3-4. Potem mecz wygrywałem 2-0, ofc 2-3. Cytuj
maUpEck 0 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 no ja już na obronę narzekałem we wcześniejszych postach ;/ ogólnie da się grać i idzie się przyzwyczaić, ale są mecze, że obrony nie da się ogarnąć. Ogólnie im dłużej gram, tym więcej rzeczy doceniam i powoli online z 10 zaczyna do mnie przemawiać w równym stopniu co ten z o9, aczkolwiek czasami mam wrażenie, że zbyt dużo zależy od przypadku. A i mam jeszcze problem ze strzałami ;/ notorycznie w sytuacjach sam na sam walę prosto w bramkarza, chociaż cisnę kierunki, aż pad trzeszczy ;] Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Poradźcie mi coś, bo szlag mnie trafia :angry2: Jak radzić sobie z zagraniami "one-two", tudzież podaniami na dobieg? Gram Chelsea, ustawiłem obrońcom "strzałki do tyłu" ale gdy idzie akcja często durnie jedne robią krok do przodu w kierunku atakujących, idzie podanie do przodu, za ich plecy... Jak to okiełznać? Jakieś ustawienia, taktyki.... Tak tracę większośc bramek, odechciewa mi się grać. Na samym początku, grając z noobami nie było to tak widoczne, ale doświadczeni gracze stosują to notorycznie, echhhhh puscic kwadrat :] Cytuj
Gość Orson Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Bardzo smieszne. Bez kitu, odstawiam tę grę na jakiś czas, mam nadzieję, że wyjdzie patch. Grałem przed chwilą z jakimś typem, Chelsea, cofnięta defensywa na maxa. Przegrałem 2-1. Gole straciłem gdy: A. Cole pobiegł gdzieś do przodu- po co kur.w.a, skoro ma strzałkę do tyłu? To samo co wyżej tylko, że w roli głownej Bosingwa. Dwa podania prostopadłe za plecy tych panów i kolejna porazka. Wspaniale. Nie ogarniam tego, idiotyzm straszny Cytuj
kubanczyk 40 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Dzisiaj rano dostałem pianozy jak rozegrałem pierwszy meczyk tego dnia w online,myslałem że panowie z EA zlikwidowali mozliwość robienia dream team-ów,a tu patrz jakis odmieniec w Manchesterze ma Messiego,kake,pana z solarium (CR9,7)i innych tego typu robotów,całe szczescie niezepsuł mi całego dnia i pykłem go 1:0 Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Bezsens bo - obrony nie można cofnąć ręcznie na max. Tak żeby jełopy stały przy bramkarzu, nie ma żadnej edycji pozycji zawodnika. Dwa - ustawiam na max defensywę i wbijam kontrę - NIC daje. Obrońcy nadal zostawiają swoje pozycje uj wie komu, znaczy wiadomo komu - Krystynce i Benzynie. W 09 - dawałem max tyły, kontra i szło jak w masło. Tutaj defensywa nie istnieje, kontra przepadła. Wchodzą głupie podania które w realu nie mają miejsca - typu, tyłem do wszystkich, biegnąc w zupełnie innym kierunku. Śmierdzi mi tutaj starymi Fifami i używaniem jak najgłupszych zagrań i błędów gry. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 (edytowane) No właśnie, czemu nie mogę ustawić obrońców gdzie chcę? Czemu granicą jest 16 metr? O tym, że obrońcy gonia sobie momentami gdzie chcą (te momenty często równają się stracie gola) pisze kolo powyżej, sam już o tym wspominałem Ciekawe czy wyjdzie patch, coś się o to obawiam a to dlatego, że: 1 w Fifie 09 do samego końca nie poprawili tak banalnej rzeczy jak zrypanego przywileju korzyści 2 spekuluję- może EA celowo zryło grę obronną- by casuale też strzelali gole? Pogram sobie, różnymi klubam, tak dla relaksu, nie patrząc na ranking. (sad) Edit- co wkur.wi.a mnie najbardziej to recenzja w PE. Koso najwidoczniej grał za mało by zdążyć wyłapać błędy (wiem, że online nie było ale kilka sparów z żywym przeciwnikiem by nie zaszkodziło). W recenzji nie wspomina o spierdo.lo.nej grze obronnej, co zabija tę grę. Tu nie opłaca się bronić, warto grać ofensywnie bo jeśli nie strzelisz min 2 bramek to idiotyczni defensorzy ci je spreparują. Czas się zastanowić czy warto mieć reckę "koniecznie w tym miesiącu za wszelką cenę". Dzięki PE straciłem 189 zł, które wydałem na grę. Dzięki chłopaki. Czy mi się wydaje czy demo było lepsze? Poczekam z 2 tygodnie, nie będzie patcha pozbywam się Fify (PESa raczej nie kupię, demo mnie odrzuciło) Edytowane 9 października 2009 przez Orson Cytuj
daras 3 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Musisz być połączony z Xbox Live!/PSN, wtedy gra wysyła replay na serwery EA, nie da się zapisać powtórki na dysk ;f. Ale pyta. Niemadre posuniecie ze strony EA. No, kapa to jest na maxa, na dodatek występuje we wszystkich sportówkach od EA ;/. Niedługo aby dać w grze pauzę też będzie trza wykupić Golda - paranoja :confused: "Jak to mowi dzisiejsza mlodziez- MASAKRACJA" Cytuj
orion50 632 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Dziś dorwałem, zagrałem parę meczy. Kilka online i co mogę powiedzieć ? Rewelacja. Gra jest dla mnie lepsza od edycji 09. Zero lagów. Świetna animacja, bardzo fajnie się gra. Będę grał do edycji 11. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 (edytowane) Możecie mi powiedziec czy w fifie jest możliwośc wyboru jezyka ? zastanawiam się nad kupnem angielskiej wersji i zastanawiam się czy będe mógł wybrac polski język( co by manu w gzre było po PL ) tak jak to ma miejsce w demku ? Edytowane 10 października 2009 przez canuks Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Raczej nie. Kupując na dany region, możesz zmienić tylko komentarz, napisy w przypadku polskiej wersji - są tylko polskie. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Ja mam angielską wersję i języki,które mam do wyboru to:angielski,duński,szwedzki,norweski. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Możecie mi powiedziec czy w fifie jest możliwośc wyboru jezyka ? zastanawiam się nad kupnem angielskiej wersji i zastanawiam się czy będe mógł wybrac polski język( co by manu w gzre było po PL ) tak jak to ma miejsce w demku ? na czym w ogole polega problem? kupujesz polska wersje i masz tam wiele jezykow do wyboru, w tym polski i angielski. jezeli tak jak ja nie chcesz sluchac Szpakowskiego i Szaranowicza to po prostu wybierasz jezyk polski i potem w ustawieniach zmieniasz jezyk komentarza z polskiego na jaki tylko inny chcesz. po co bawic sie w kupowanie wersji angielskich? Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 "Po co bawic sie w kupowanie wersji angielskich?" Żeby nie mieć Lewandowskiego na okładce? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi