d0kt0r 1 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Ja gram najczęściej Realem bo tej drużynie kibicuje ale często zmieniam na Seville i potrafię wygrać z Realem, Interem, Bayernem, Arsenalem nawet różnicą 3 bramek ale wiadomo- zależy na kogo się trafi. Co do tych waszych lamentów na temat główek- nie mam z nimi żadnego problemu a stwierdzę nawet, że jak trochę pogracie i poćwiczycie to strzelanie główką będzie dla was bułką z masłem tylko nie oczekujcie, że 100% główek to będzie gol Pzdr. Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 A Juve nie jest przepakowane? Daj spokój. Już miałem Ci to napisać przy poprzedniej FIFIE, ale Cie zbanowali. Juve jest przepakowane ma bardzo dobrą obronę, (pipi)eg.o murzyna Sissoko ,który na DMFie w FIFIe nie ma sobie równych(no jeszcze Keita, Toure i Essien z nim rywalizują) i Amauriego oraz Del Piero w ataku. Bardzo mocna drużyna,więc odpuść sobie gadki jaki jesteś pokrzywdzony grając słabym Juve. no comment. Bana to ty powinieneś zebrać za takie posty. W 09 Juve było bardzo mocne, a teraz jest bardzo słabe. Ale cieszy fakt, że nikt nimi nie gra. Kto jest pokrzywdzony? w żadnym wypadku nie jestem, ot ludzie nie potrafią grać nikim innym prócz tych którzy "sezonują" w danym roku. Zresztą co może wiedzieć gracz o reszcie drużyn jak ciśnie Madrytem? słabiutko. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 (edytowane) Bez przesady z tym Juve- nie jest to słaba druzyna, 4,5 gwiazdki tyle co Arsenal. Walący z dyńki Trezegol, Del Piero trzaskający wolne, czy Sissoko czyszczący środek pola no i Camoranesi na skrzydło. I Canavaro oczywiści. I Gigi Buffon. Tak,że bez przesady Btw- za "swobodę" w ustawianiu formacji programistom należy się strzał w maskę <_< Spróbujcie zrobić coś takiego: dajcie 3 obrońców i powiedzmy na środku, trochę przed nimi czwartego stopera. Gra wyświetla komunikatt "brak wolnego miejsca w tej części boiska" A to tylko przykład. Co za szajbusy Edytowane 13 października 2009 przez Orson Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 :o Miazga ! A Tribute of Ronaldo wręcz genialne ...to z jaką łatwością on robi te triki i mija po kilku zawodników O jakim filmie mowisz, bo nie moge go znalesc. Pomyliłem trochę nazwy ale trzymaj http://www.youtube.com/user/Hjerpseth#p/u/24/Yc5pX6vLVRo Cytuj
nero2082 773 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 http://fifasoccerblog.com/blog/rooney-forced-to-change-gamertag/ grał ktoś z was z Rooneyem? Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Twierdzenie, że Juve to słaba bądź przeciętna drużyna jest delikatnie mówiąc przegięciem. Obrona w tej drużynie jest jedną z najlepszych w grze, bramkarz cyborg, Trezeguet kopie do bramki praktycznie z każdej pozycji. Do tego świetny Amauri, Diego itd. Także bez przesady... Cytuj
mahlik 0 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 ja krótko mówiąc jestem OLANY ...sam w to nie wierze...ja stary PES'owiec przeszedłem na ciemną strone mocy ...ale baaaardzo mi sie spodobała nowa fifka... ARSENALEM gra sie bardzo przyjemnie...mam pytanko...jak sobie wgrać ryja żeby go mieć na online?? Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Twierdzenie, że Juve to słaba bądź przeciętna drużyna jest delikatnie mówiąc przegięciem. Obrona w tej drużynie jest jedną z najlepszych w grze, bramkarz cyborg, Trezeguet kopie do bramki praktycznie z każdej pozycji. Do tego świetny Amauri, Diego itd. Także bez przesady... Ja wiem. Gram Juve od początku zaistnienia w serii ISS bodaj WE 2000, gdzie byli na licencji. W Fifie tak naprawdę męczę ich od edycji 08 więc znam ich na pamięć. Wiem, co ich boli a na kogo mogę stawiać. W 09 rozegrałem nimi ponad tysiąc meczy online więc dla mnie logicznym jest, że widzę słabości w F 10, nie? Buffon cyborg? gracie na sieci, spotykacie co drugiego gracza co bierze Juve? pokażcie mi ich. Na 78 meczy w sieci nie spotkałem żadnego gościa chcącego grać Juve, w 09 było ich paru przez cały rok. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Ja spotkałem paru, w tym Włocha, który cały czas wysyła mi maile w całości w języku włoskim a na mój odzew "english please" wypluł jeszcze coś bardzo długiego, również w języku makaronów Kobik pograj mecze nierankingowe, tam ludzie biorą przeróżne teamy, spotkasz Juve;-) Cytuj
canuks 63 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 zamówiłem soja kopie F10 ocenimy za kilka dni co to tam sklepicli nowego i czy kasy aby w boto nie wywaliłem A co do dyskusji to każdy gra takim zespołem który lubi .. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 A co do dyskusji to każdy gra takim zespołem który lubi .. Czyli Real Madryt jest najbardziej lubianym klubem;-) Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Na to wyglada. Gra w nim co najmniej dwoch uwielbianych powszechnie pilkarzy. Co wiecej to jeden z top 5 klubow majacych najwiecej kibicow na swiecie. Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Dziwne, że w tamtym roku wszyscy grali Manchesterem. Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Bo real był słabiutki, choć wystarczyło zagrać z Raulosem i zmienić zdanie. Orson - tylko rank mnie jara, towarzyskie o nic kompletnie mnie nie interesują, no chyba - że z polakami Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Ja gram Chelsea, która jest IMO bardzo dobrym zespołem w FIFIE10, co jako ich wieloletniego kibica bardzo mnie cieszy.Duet Drogba-Anelka rulez. Długa ławka jest bardzo przydatna, zwłaszcza, że kontuzje w FIFIE występują bardzo często. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 (edytowane) Jednych jara ranked, innych nie... Mnie nie jarają mecze rankingowe, bo tam większość ludzi gra schematami nie czerpiąc z rozgrywki żadnej przyjemności. W koło tylko jeden obczajony schemat i hola do przodu. Oczywiście nie mam na myśli wszystkich. Niema to jak kumpel z browarem obok, wtedy to dopiero są emocje hłehłe. Edit: Jeśli chodzi o te kontuzje to dziwna sprawa - w 09 były bardzo często, a w 10 rozegrałem już 2 sezony w trybie menadżerskim i nie złapałem ani jednej :confused: Edytowane 13 października 2009 przez Michał102 Cytuj
Oziek 10 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 jak ja nienawidzę barcelony i tych mutantów (ibra puyol itp)... moi zawodnicy odbijali się od nich jak od ściany.... nie wiem czemu znowu tak ją wypakowali... ibra, henry tylko dostaną piłke, koleś wciska RT i już go nie widzę... strzał z byle jakiego kąta i 1:0 w plecy .... ahhh tylko nerwy tracę grając przeciwko niej Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Poda ktoś jakiś dobry sposób na RT+A? Bo już mnie chu.j strzela jak każdy jeden fagas na necie gra barcą i mi Messim odbiera piłkę nawet jak już się zdenerwuję i wezmę jakąś Chelsea czy coś... Cytuj
Sivas 5 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Wersja "promotional copy" różni się czymś od tej bez tego napisu ? Wydaje mi się, że nie, ale wolę się upewnić. Cytuj
joseph 1 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Pawlo_PL ja również gram chelsea i jestem zadowolony ze składu i ich możliwości:) chociaż Drogba nie jest aż takim "czołgiem" jakim być powinien cieszy zwłaszcza nieźle przypakowany yuri zirkov:) i do tego niesamowity Daniel Sturridge który wg mnie bije na głowe salomona kalou:) sturridge często robi u mnie za 2 napastnika obok anelki gdy didier straci siły:) i mam jeszcze jedno pytanie..dlaczego podczas grania sezonu zawodnicy którzy siedzą na ławce jak i ci w dalszych rezerwach zawsze mają słabe "nastawienie" pomarańczowa strzałka w dół? u was też tak jest? od czego to zależy? Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Pawlo_PL ja również gram chelsea i jestem zadowolony ze składu i ich możliwości:) chociaż Drogba nie jest aż takim "czołgiem" jakim być powinien cieszy zwłaszcza nieźle przypakowany yuri zirkov:) i do tego niesamowity Daniel Sturridge który wg mnie bije na głowe salomona kalou:) sturridge często robi u mnie za 2 napastnika obok anelki gdy didier straci siły:) i mam jeszcze jedno pytanie..dlaczego podczas grania sezonu zawodnicy którzy siedzą na ławce jak i ci w dalszych rezerwach zawsze mają słabe "nastawienie" pomarańczowa strzałka w dół? u was też tak jest? od czego to zależy? Drogba rzeczywiście nie jest "czołgiem", ale i tak jestem bardzo zadowolony z tego, jakimi umiejętnościami dysponuje w F10.U mnie duet Anelka Drogba w lidze zdobył 79 goli (poziom legendarny),na trzecim miejscu uplasował się Lampard z 20 golami. Sturridge miażdży.Chciałem pobić swój rekord w lidze, dlatego Sturridge'a wstawiałem jedynie wtedy, jeśli ktoś z duetu miał kontuzję.W swoim pierwszym występie zdobył 2 gole.Teraz to się zmieni, bo po raz drugi zaczynam sezon i zamierzam grać "realistyczniej", czyli wstawiać go częściej. Zhirkov sprawia wrazenie "ociężałego",a przy tym jest bardzo zwinny.Zawsze mam dylemat,kto z trójki:J.Cole,Malouda,Zhirkov powinien grać od pierwszych minut. Niestety, jeszcze nie udało mi się strzelić gola głową Terrym. Szkoda tylko, że Zhirkov i Ivanović nie mają poprawnych twarzy. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Już mnie także chu.j zaczął strzelać z randomowością tej gry. Gram sobie Bayernem, koleś Arsenalem. Cisnę go jak mogę, mam kilka akcji, parę słupków, parę piłek obok słupka. Koleś nie gra NIC oprócz RT+A, seria podań, podanie do napastnika stojącego w miejscu w polu karnym i strzał. 0:0, dogrywka. Koleś strzela jedną bramkę w ww. sposób, następną zaś po kontrze po mojej akcji zakończonej kolejnym słupkiem. Ja wku.rwiony daję na rewanż, typ o dziwo się zgadza. On ciągle AFC, ja zaś zmieniam team na Atletico. 70. minuta, 4:0 dla mnie i koleś ucieka. To chyba daje do myślenia... Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Już mnie także chu.j zaczął strzelać z randomowością tej gry. Gram sobie Bayernem, koleś Arsenalem. Cisnę go jak mogę, mam kilka akcji, parę słupków, parę piłek obok słupka. Koleś nie gra NIC oprócz RT+A, seria podań, podanie do napastnika stojącego w miejscu w polu karnym i strzał. 0:0, dogrywka. Koleś strzela jedną bramkę w ww. sposób, następną zaś po kontrze po mojej akcji zakończonej kolejnym słupkiem. Ja wku.rwiony daję na rewanż, typ o dziwo się zgadza. On ciągle AFC, ja zaś zmieniam team na Atletico. 70. minuta, 4:0 dla mnie i koleś ucieka. To chyba daje do myślenia... W multi rzeczywiście może być to dobijające, ale gdyby nie to, wyniki w singlu byłyby dwucyfrowe. Cytuj
joseph 1 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Pawlo_PL to jakim grasz systemem? u mnie w pomocy po jednej stronie joey cole , po drugiej częściej pojawia się yuri,rzadziej malouda, na defensywnym pomocniku essien no i z przodu lamps Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi