Hurin 0 Opublikowano 18 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2010 Witam! Mam pewien problem z tym dodatkiem ultimate team mianowicie 99% meczy gram na wyjazdach (mowa o turniejach online) i nie ma opcji wyboru strony. Natomiast turnieje gdzie rywalem jest konsola zawsze jestem gospodarzem. Idzie jakoś w to ingerować?? Dodam że rozegrałem już ok 200 meczy w tym dodatku więc o przypadku nie ma tu mowy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Biedroon 0 Opublikowano 22 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2010 Słuchajcxie czy przez gre online mozna ustawic cofnieta obrone?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 22 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2010 Zanim jeszcze będziesz miał menu przedmeczowe. Ustawiasz w głównym menu. Cytuj Odnośnik do komentarza
fishbone 0 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2010 (edytowane) Impreza odbędzie się w "Dzień sportu" przy ratuszu w Centrum Białegostoku. Prócz gier konsolowych będzie tam także StreetBall, piłkarzyki oraz bieg po ulicach Białegostoku. Data: 14.05.2010 (piątek) Miejsce: Białystok Gry: Tekken 6, Call Of Duty Modern Warfare 2, PES 2010, FIFA 10. Nagrody: PlayStation 3 dla zwycięzcy. Dyplomy, puchary i medale dla top 4. - są to narazie wypisane nagrody, które są pewniakami. Znaczy to że nagród będzie jeszcze więcej a ich pełne zestawienie podam wkrótce... Cytuj Jeśli ktoś będzie miał chęć przyjechać dzień wcześniej, albo zostać na dłużej to jest możliwość rezerwacji pokoju w akademiku Politechniki - nocleg za FREE Pozostałe miejscówki to Hotelik - w granicach 30zł za osobę, no i hotele około 100zł za nocleg. Edytowane 3 kwietnia 2010 przez fishbone Cytuj Odnośnik do komentarza
kijek 3 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2010 Gram już chyba 3ci sezon w trybie menadzerskim Athletic Bilbao na poziomie legendarnym i co 2gi mecz mnie wkur.wia na maxa. Wydaje sie ze czego bym nie robil to jak mam przegrac to przegram,nagle komputer robi akcje z dup.y,zarzuca ciągle wrzuty i pakuje bramy które normalnie nie powinny wpaść i praktycznie nie da się nic zrobić. Aha i nie rozkminiam tego, że w meczach z zespołami ktore stoja wyzej w tabeli gra sie znacznie łatwiej niż z tymi z ostatnich miejsc,które graja jak barca momentami... Hmmm nie wiem czy dojde w fifce do takiej sytuacji zeby znaczna wiekszosc meczów w koncu z kompem wygrywac(na poziomie legend)... Fajnie ze łatwo nie jest,ale wydaje mi sie ze czesto komp oszukuje i jak musi czasem dostaje jakiegos niesamowitego powera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2010 (edytowane) Tak, mnie też wkurza ten cyborg mode. Dziś dostałem 5-0 od Interu i choćbym sie zes.rał to nie strzeliłbym gola w tamtym meczu. Konsola oszukuje, nie wiem czemu tak sie dzieje, ale nie powinno tak być. Chciałbym żeby gry piłkarskie były dopracowane, nie muszą być w 100% realistyczne bo tego nie uświadczymy, no ale nie takie kwiatki jakie mi odwalają przeciwnicy. Rzut wolny z okolic 25 metrów bomba nie do obrony a Buffon w bramce. Brakuje tylko dziury w siatce. Cała gra w trybie menadżerskim może nagle pójść do piachu bo co z tego że mam tych swoich fajnych piłkarzy jak konsolowi przeciwnicy, czy to topowe zespoły, czy te mające 10-15 mniej overalla walą akcje jak chcą, lub wymieniają 358 podań przed moim polem karnym bo tak sobie komp zażyczył w końcówkach meczów. I śmieszne jest to że sędzia nie gwiżdże wtedy choć powinien bo już po czasie. Dopiero po aucie lub gdy jakimś cudem odzyskam piłke i próbuje sklecić jaką akcje mecz sie kończy. Co mnie równie mocno irytuje to wspaniałe ustawienia taktyki a raczej ich brak. Przykład, gram 4-3-3 w ataku Hulk z Lennonem i Giovinco, chciałem żeby moja trójca od strzelania goli nie wracała sie aż tak bardzo (najlepiej by było gdyby stali w na środka boiska, albo na swojej połówce niezbyt od niego oddaleni) Pracowitość w obronie nisko, w ataku wysoko, strzałki tylko do ataku i co z tego jak Lennon nieraz biegnie jak dziki osioł pod pole karne, a przy rzucie rożnym to mam chyba 9 swoich w polu karnym a potem jak trzeba atak szybko wyprowadzić to wszyscy sa kilkanaście metrów za mną. A po to były te wszystkie ustawienia żeby niektórzy sie nie wracali, tak więc z szybkiego składnego ataku dupa. Przesuwanie jeszcze bardziej do przodu formacji też nic nie daje. Ja wiem że czasem wszyscy sie bronią bo tak jest w piłce, no ale bądźmy normalni. To co moi piłkarze odwalają czasem jest nie do przyjęcia np też mój prawy obrońca przy ataku skrzydłem przeciwnika jest gdzieś przy linii pola karnego, a jeden ze środkowych przy tym dośrodkowującym Co z tego że ustawiłem sobie formacje na zorganizowaną. Ehh.. Edytowane 4 kwietnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2010 (edytowane) Między innymi dlatego nie gram singla w FIFE bo jak komputer będzie chciał wygrać to i tak wygra. Jedyne co mnie irytuje to to, że online też nie działa. Właśnie siedzę od 5min i próbuję znaleźć przeciwnika i za każdym razem widzę 'This game session is no longer available'. Matchmaking w tej fifie jest tak zj.e.bany jak chyba w żadnej innej grze. Znalezienie bezproblemowej gry graniczy z cudem. Edytowane 5 kwietnia 2010 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2010 Spróbuj pozakładać własne sesje w salonach. Ja tak robię i ostatnio nie mogę się skarżyć na wygasające sesję. Co innego kiedy chcę rozegrać szybki mecz w sieci za pomocą pierwszej opcji z menu ' gra w sieci' Wtedy te mecze twarzą w twarz często nawet nie dają mi okazji wybrać drużyny. Pojawia się nick kolesia, a zaraz potem ' ta sesja gry jest niedostępna' Jak kogoś nudzi gra w fifie to niech włączy ustawienia ręczne, to jest prawdziwy football Cytuj Odnośnik do komentarza
fishbone 0 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2010 Przygotowania do wielkiego turnieju nie ustają, na brak sponsorów także nie możemy narzekać. Wkrótce zostanie ukończone także INTRO zapowiadające imprezę - szykujcie się na napawdę dobrą pokazówkę... (wskazane dobre nagłośnienie ) Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2010 Mam już dość tej gry na multi. Obrona większości "graczy" polega na wciskaniu non-stop RT+A, co oczywiście łatwo przejść grając spokojnie, dużą liczbą dokładnych podań. Ale ku.rwa CO Z TEGO jak jakiś ciul i tak trzymając tę je.baną kombinację odbierze mi piłkę nie wiadomo jak i zawsze stracę co najmniej jedną bramkę z jakiejś z du.py sytuacji po rykoszecie albo z podania na dobieg i rajdu cyborgiem a'la Krystyna czy Ibrahimovic. Do tego zawsze co najmniej 3 słupki po moich strzałach i tylko po moich. Cytuj Odnośnik do komentarza
helus 1 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 Witam Do rzeczy. Fifa 10 nie chce zaliczać mi niektórych wyzwań w trybie "zostań gwiazdą". szukałem, pytałem, irytacja wzbierała. Problem w tym że nie mogę rozwinąć swojej gwiazdy tak jak bym chciał ponieważ po wykonaniu zdaje by się oczywistej i prostej czynności konsola nie zalicza mi osiągnięcia ( nie chodzi o achievementy, o tym swoją drogą). Chodzi mi między innymi o finezyjny strzał zza pola karnego, czy podanie po ziemi do kolesia który strzela bramkę. Dla przykładu http://www.youtube.com/watch?v=-Ljzm_0ARZc Moi drodzy, istne oszustwo, prawda? Czy ktoś w was spotkał się z podobnym problemem? Proszę o opinie i pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Karol633 2 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 (edytowane) Pisze z PS3. Otóż mam problem z trophy za 100 wygranych meczów online. Na liczniku mioich zwycięstw widnieje liczba 118, a pucharka jak nie było, tak nie ma. Co z tym fantem czynić? ps. Napisałem tu bo w dziale trophy nie znalazłem topicu o FIFA 10 Edytowane 11 kwietnia 2010 przez Karol633 Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 @helus: chyba pozostało usunięcie sejwa, i trenowanie swojego zawodnika od początku niestety @karol: pisz do supportu EA, byle nie polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza
ACAB 3 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 Pisze z PS3. Otóż mam problem z trophy za 100 wygranych meczów online. Na liczniku mioich zwycięstw widnieje liczba 118, a pucharka jak nie było, tak nie ma. Co z tym fantem czynić? ps. Napisałem tu bo w dziale trophy nie znalazłem topicu o FIFA 10 Zaliczy po pełnych 100 wygranych meczach.Wygrane przez rozłączenia i ucieczki nie zalicza do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karol633 2 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 Aha rozumiem czyli tak jeszcz z 50 meczów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 wlasnie wygrałem 103 mecz online w grze rankingowej i nie wpadło trofeum Ton Up. Ktos wie o co chodzi i jak temu przeciwdziałać? Cytuj Odnośnik do komentarza
helus 1 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 Wiecie, odechciewa się grać. konsola zalicza mi osiągnięcia chyba losowo, bo nie wiem jak to nazwać inaczej. Nawet już sobie wykasowałem savy i rozwijam gwiazdę od nowa, a punkty za najprostsze strzelenie karnego podcinką czy w ogóle za strzelenie zza pola karnego nie wchodzą. Przecież to jakiś dramat Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2010 wlasnie wygrałem 103 mecz online w grze rankingowej i nie wpadło trofeum Ton Up. Ktos wie o co chodzi i jak temu przeciwdziałać? Zwycięstwa osiągane przez ucieczkę rywala nie są brane pod uwagę. Ta sprawa dość często się już pojawiała Cytuj Odnośnik do komentarza
helus 1 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2010 Czy ktoś potrafi rozwiązać problem, albo chociaż zna wytłumaczenie na tego typu sytuacje? http://www.youtube.com/watch?v=-Ljzm_0ARZc @qb3k - wykasowanie stanu gry i zabawa od nowa nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2010 To jest bug chyba we wszystkich FIFAch oprocz zapowiadanej WC. Asyste nalicza na pewno wtedy gdy zawodnik uderza z powietrza. Jeden krok napastnika z pilka i juz nie ma asystenta a wszystko co po ziemii, nawet z pierwszej pily to losowo... Zenada niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza
norbert75 0 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2010 jak gram mecz rankingowy online z nieznanym typem to mam najnowszy sklad Liverpoolu (np Rodriguez),a jak gram z przyjacielem nierankinga to mam starszy sklad i np tego rodrigueza nie mam.Jak to zmienic?? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2010 Odswiezyc sklady. Jest taka opcja ze sciaganiem skladow. Dawno nie gralem to nie pamietam gdzie. Czasem trzeba swoje wykasowac, by najnowsze sie sciagnely poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2010 Czy tylko ja po ostatniej aktualizacji mam problemy z gra online ? Chodzi mi o rankingi na PS3 - gra nagle staje w momencie, gdzie wyskakiwala notka o aktualizacji skladow... (PS3) Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 1 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2010 Od jakiegoś czasu przy każdym meczu online pobiera mi uaktualnienie składów, jest to denerwujące bo zawsze się traci troche czasu, tak powinno byc czy coś się u mnie pochrzaniło? No i ci ludzie uciekający z meczów to jest żenuła - na 13 meczów 11 wyszło . Cytuj Odnośnik do komentarza
saper39 1 Opublikowano 2 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 Witam!Zapraszam wszystkich na strone http://eliteliga.pl/news.php To nie tylko liga ale wiele innych turniejow w FIFA 10!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi