Skocz do zawartości

How I met your mother

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Fajna komedia, może nie równa się z Friendsami, ale polecam. 1 sezon był średni, ale można go pominąć. W 3-4 serii za to naprawdę czasem są mistrzowskie momenty.

A Barney ze swoim "legen - wait for it - dary", "im awesome", "get a suit" jest kapitalny :D

Jedynie aktorki grające główne role nie są najlepsze (szczególnie Robin, która nie pasuje do komedii).

Polecam!

Edytowane przez Figaro
Opublikowano (edytowane)

W sumie gdyby nie Neil Patrick Harris i jego postać, to już dawno przestałbym to oglądać. Ogólnie jest nieźle, tylko niech Ted w końcu ją pozna, bo za długo to ciągną.

Edytowane przez Hela
Opublikowano

Niezły serial.

Barney Stinson zawsze w swoim garniaczku mistrzowski. Najsłabszą postacią jest Robin, a reszta jest do przyjęcia. Ogólnie w miarę zastępuje mi friendsów.

• 1 rok później...
Opublikowano

Trochę tak, no bo co by jednak nie mówić, Stinson to wciąż najlepszy element tego serialu. Ale Teda, to bym wy*ebał na zbity pysk gdyby nie był głównym bohaterem, kolo kompletnie mi nie pasuje do tej odjechanej paczki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

fajną rolę ma cameron, mam nadzieję że zostanie na dłużej (przynajmniej do końca sezonu). no i niezłe cemeo maclachlana :).

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

Ja nawet nie będę pisał jak bardzo lubię ten serial. Po prostu napisze, że od czasu premiery 100 odcinka HIMYM na mojej empetrójce wciąż leży "Nothing Suits Me Like A Suit", które słucham regularnie.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...