Skocz do zawartości

Velvet Assassin

zimzvm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to jest z tą grą ?

wg niektórych serwisów nie ma planów wydania tego tytułu w Polsce.

z drugiej strony również nie pamiętam, jakichś konkretnych zapowiedzi tej gry w PSX eXtreme.

• Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzięki za link... ale nadal nie wyjaśniła się sytuacja dystrybucji tej gry w Polsce : /

nie ukrywam, że mam ogromną chrapkę na ten tytuł. sam nie wiem czemu, ale tak jest ; ]

Opublikowano (edytowane)

mam ogromną nadzieję, że i do nas trafi równo z premierą w EU.

jak nie to liczę, że ktoś na allegro będzie sprzedawał wersję zza granicy... nie mam zamiaru czekać, aż jakiś dystrybutor łaskawie sprowadzi grę do Polski.

Edytowane przez zimzvm
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

O ile sie nie myle, gra miala juz premiere a ja jak dotad nie widze zadnej reakcji, co jest grane? Przejadla si ewam tematyka 2 wojny? Gra w ogole bez rewelacji? A moze nkt nie wie nic?

Opublikowano

Szalenstwo, tez sie przymiezalem do tego tytulu, w sumie chcialem go juz jutro kupic i myslalem, ze to gwarantowany dobry kawalek kodu i ot co slysze... czasem dobrze jest miec pod reka naszych forumowiczow :)

Opublikowano
powinno coś być, tzn. mam nadzieję, chociaż w ciemno biorę tą grę.

Lepiej sobie odpusc po pietnastu minutach bedziesz mial dosyc. Ta gra jest tragiczna choc bardzo lubie gry typu SC ale to jest kupa poprostu.

Opublikowano

Przeszedłem 80% gry i mam mieszane uczucia.

Sam gameplay jest całkiem niezły (powiedzmy 7/10). Owszem, nie jest to mega wypas, ale nie ma ostatnio zbyt wielu skradanek.

To co może zabić ten tytuł to bugi. Jest ich od cholery: przeciwnicy, którzy nagle stają w bezruchu, znikający celownik, nie ładujące się filmiki, nie ładujące się skrypty (które np. powinny zakończyć misję). Tego typu rzeczy faktycznie w(pipi)iają, ale jakoś nadal chce mi się skończyć ten tytuł :)

Opublikowano
No właśnie gra niby jest skradanką, a po filmikach wygląda jak słabiutki shooter.

Nie wiem jakie filmiki oglądałeś, ale to na pewno nie jest shooter (no może poza ostatnią misją, która potrafi zajść za skórę właśnie przez to). Owszem, można wybrać taki styl gry, ale kończy się to szybko :) bo przeciwnicy cholernie celnie strzelają i biorą sporo ołowiu na klatę w porównaniu z bohaterką.

Zgadzam się, że Saboteur będzie pewnie lepszy, ale co do Splintera to mam obawy po wywijasach z tą grą.

Opublikowano

GameSpot wystawił tej grze 7.5, co jest całkiem przyzwoitą notą.

również średnia ocen graczy na tym portalu jest całkiem rozsądna... może jednak za szybko skreśliłem tą grę.

mam nadzieję, że będzie jakieś demko na XBL niedługo.

Opublikowano

Watpie aby sie pojawila, jesli masz dosc dobrego PC to pobierz sobie wersje na PC i sprawdz. Graficznie wersja PC wyglada lepiej i dziala lepiej od tej konsolowej z tego co widzialem na filmiku HD od GT

Opublikowano

opcja z moim laptusem odpada, niestety.

może uda mi się tą grę pożyczyć, ewentualnie wymienić za jakąś inną, którą już skończę/scalakuję... niedługo powinienem mieć 3 takie gry : ]