Shakeawake 5 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 * gra będzie działa się 30 lat po filmie Obcy * miejscem akcji będzie planeta, na której marines będą tępili Obcych, a wkrótce do zabawy zechce przyłączyć się rasa Predatorów * dostaniemy 3 kampanie singleplayer (jedna dla każdej z ras) oraz tryb multi Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Po fantastycznym Aliens vs. Predator 2 na PC, wiążę z tą grą duże nadzieje. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 A więc mamy Alens: Colonial Marines a teraz nowego AVP, ciekawe ciekawe, ale niech już coś wyjdzie !! >:<. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 (edytowane) jako wielki fan tego uniwersum jestem wniebowzięty.Za tego AvsP odpowiada Rebelion czyli twórcy pierwszego AvsP na pc.Choć dwójka całościowo była lepsza to jednak jedynka była o wiele straszniejsza i bardziej odpowiadał mi jej klimat(no i była bardzo bardzo trudna ). pierwsze skany http://www.neogo.pl/newsy/16131 Edytowane 24 kwietnia 2009 przez Ficuś Cytuj
kts 2 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 ..... a kto pamięta jeszcze Avs.P na Jage? To była palma. Były to czasy 1 Dooma na PC biegającego w rozdzielczosci 320x200, który wyglądał ja "(pipi)zka" przy pięknym Avs.P na Jaguarze.... To były czasy, szkoda ze ta konsola tak szybko odeszła. Cytuj
drk2 7 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Ja pamietam Byl klimacik ale sterowanie zabijalo ta gre, pad od Jaga sie nie nadawal do fps'ow. Sciera masz jeszcze mojego Jaguara? Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 E tam, mimo ze gra ladnie wyglada na skanach to ja i tak nie ufam Rebellion, bo prawie wszystkie ich gry to sredniaki <_< Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 kwietnia 2009 O bohaterach kontynuacji... http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=46208 Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Jeśli ta część będzie tak samo dobra jak AvP2 to kupuję grę w ciemno. Dwójeczka należy do jednych z moich ulubionych tytułów z peceta i ciągle miałem nadzieję, że kiedyś jeszcze zrobią jakąś odsłonę na nowym silniku. A tu proszę, nie pozostaje mi nic jak tylko czekać na więcej zdjęć i jakiś filmik z gameplay'u ^_^ Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 (edytowane) Mnie tam wkurza że praktycznie zero informacji o Colonial Marines, oczywiście na new AVP czekam bardziej . Osobiście marzyłoby mi się by nad grą siedzieli zarówno Rebelion jak i Monolith - koncepcje obu firm na pewno stworzyłyby grę arcygenialną, jednak niemniej wierzę w same siły Rebelion - robili jedynkę, była hardcorowa jak chleb babuni. Za to Monolith nie tylko idealnie zbalansował całość w dwójce, stworzył jedną z najbardziej klimatycznych i grywalnych kampanii single, to jeszcze to multi........ M-O-C !! O_O . Edytowane 20 maja 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
walek 96 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Na gametrailers pojawil sie Teaser http://www.gametrailers.com/player/49480.html Mam nadzieje, ze kampiania Predatora bedzie bardziej pomyslowa niz w poprzednich czesciach AVP. Oczywiscie miejscowki mi sie podobaly, ale Predzio w dzungli czuje sie jak ryba w wodzie. W nowym AVP chce skakac po drzewach. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Nowe screeny: http://www.miastogier.pl/galeria,ps3,3624.html Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Gra na tych screenach u góry galerii wygląda choćby była robiona na PS2/Wii. Choć z drugiej strony pisze na nich "work in progress" więc wiele może się jeszcze zmienić... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Szczerze mam pewne obawy ... Rebellion jest troche nie przy zmyslach, w koncu robi tez Rogue Warrior - gre w ktorej bohaterem jest niejaki Dick Marcinko, w multi beda tam takie zabawy jak "Dick skin" czy "play with dick" . Poza tym egzekucje nozem (m'in prosto w dicka !) czy rozne wyrazu ze slowem fuck (lacznie z "fuck me !"). Edytowane 1 czerwca 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
walek 96 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 22 sekundy gameplay'u. Malo to, ale lepsze to, niz nic http://www.gametrailers.com/user-movie/ali...gameplay/319405 Taka wielka gra, a ludzie tutaj tak malo "poszcza". Dla mnie nowy AVP to "the most anti(pipi)ated game" 2009. Czkam na kolejne frgamenty gameplay... Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Filmik krótki, ale coś tam pokazano. Z gameplay'u AvP 3 przypomina swojego poprzednika, to dobrze, a czy faktycznie tak będzie w finalnym produkcie to się okaże. Bo z tak krótkiego filmiku wiele nie można wywnioskować. Czekam na więcej, ale już teraz ten tytuł wskakuje na moją listę "must have" ^_^ Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 (edytowane) http://www.gametrailers.com/video/e3-09-aliens-vs/50382 part I http://www.gametrailers.com/video/e3-09-aliens-vs/50380 part II Cały gameplay z E3, wygląda to o niebo lepiej niż na tych fotkach. Edytowane 3 czerwca 2009 przez Slupek88 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 (edytowane) W CDA podniecali sie ta brutalnoscia trofea. Ja tam nic brutalnego nie widze, glowa z kregoslupem - Sub Zero w MK1 mial takiego Fatala... Edytowane 3 czerwca 2009 przez Scorp1on Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 (edytowane) To że było w MK nie znaczy że w takiej jakości, jak znasz lepsze motywy wykończenia napisz maila do Rebellion, z pewnością cię wysłuchają :>(tak w ogóle Predator umiał to od zawsze). W końcu ta firma robi też grę w której głównym bohaterem jest ... Dick ... Marcinko ... Edytowane 3 czerwca 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Wooow! Najlepsza gra na E3, w moim osobistym rankingu. Moje oczekiwania zostaly spelnione, mimo ze troche mam pare zastrzezen jesli chodzi o zaprezentowane demo. Oczekiwalem dzungli, cos a'la filmowy Predator, jak w Crysisie. Mamy tradycyjnie waski korytarz, po ktorym Predator wykonuje potezne skoki na skarpy, wzniesienia, odgalezienia drzew etc. A liczylem na umiejetnosc wdrapywania sie, i przeskakiwania z drzewa na drzewo (zabraklo mocy obliczeniowej, czy co). No coz, trudno sie mowi. Nie wiem ilu marines stanie na drodze Predatora, ale zdobede wszystkie "glowki z kregoslupem". AvP 3 rules! :0 Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Dżungla jest niesamowita - ściana z lewej, ściana z prawej i 2 drzewa po środku, między którymi bez celu chodzi kilku żołnierzy. Twoje zadanie - wiadomo: idź przed siebie. Widać że twórcom od czasu avp2 nowe pomysły aż wylewają się z głów. Jeśli predator dostał możliwość precyzyjnego skoku to obcy tym bardziej powinien taką posiadać. Ciekawe czy skakanie obcym dalej będzie się odbywało na zasadzie strzału z katapulty. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Kratos ma niezłego konkurenta jeśli chodzi o brutalność.To wyrwanie głowy z kręgosłupem... :o a później podziwianie i przejechanie ręką po nim ... :o niezła jatka się szykuje. Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Szczególnie, że jak obejrzysz gameplay to widać znaczną różnorodność tej brutalności. Aż jeden, w kółko powtarzający się, motyw - wyrywanie głowy z kręgosłupem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi