Kwapi 1 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Od jakiegoś tygodnia nie działa mi poprawnie friendlista. Pomijam to, że profile graczy ładują się teraz w ciągu 3 sekund(a nie minuty jak ostatnio). Pokazuje mi tylko mój nick, a pod nim nicki wszystkich znajomych, ale bez avatarów, niedostępnych i bez napisu kiedy ostatnio się logowali. Prawdopodobnie nie dostaję też wiadomości tekstowych. Nie wiem czym to jest spowodowane. Profile działają, compare trophies pokazuje trofea zdobyte ostatnio, ale nie mogę zobaczyć kto jest dostępny. Nic nie zmieniałem w ustawieniach. Gram na Wi-Fi, net 2mb. Nigdy nie było problemów. Mój nat to NAT2, to chyba dobrze. Ktoś ma jakieś pomysły? Może komuś też to się przytrafiło? Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Próbowałeś dodać nową osobę do friendlisty? Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 kwietnia 2009 Wysłałem Tobie, spróbuj dodać. Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 kwietnia 2009 (edytowane) Sorry za double posta, ale nic się nie zmieniło. Nie dostałem wiadomości od maciuchy, mam go w znajomych, ale wszystko wygląda tak samo... Na stronie playstation.com widać wszystkich znajomych, u kumpla tak samo. Edytowane 23 kwietnia 2009 przez Kwapi Cytuj
Szczawik13 2 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Ok, wysłałem Ci info jak to naprawić. Powinno pomóc Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 pochwal się tu jak to naprawić by było dla potomnych jeśli komuś coś podobnego wyskoczy Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 kwietnia 2009 No więc zrobiłem pare rzeczy i zadziałało. 1.Byłem u kumpla u niego odebrałem pare wiadomości i wysłałem jedną. 2.Zmieniłem opis u siebie. 3.Zrestartowałem konsolę. Po tym zadziałało. Radości nie było końca Cytuj
saptis 620 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Ja mam troche inna sprawe - gdy ktos wysle mi invite'a, a ja chce go zaakceptowac to pojawia sie error i lipa, invite znika i tyle. Nie wiem co jest grane, ale juz przy kilku zaproszeniach tak bylo, na liscie nie mam jeszcze nawet 100 osob bo jak pamietam wlasnie na tyle jest ograniczenie. Co jest grane, mieliscie tak z zaproszeniami ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi