Skocz do zawartości

Ten Typ Mes - Zamach Na Przeciętność

Featured Replies

Opublikowano
tak to to. Właśnie o to chodzi, że się nie opłaciło, niechceliśmy podpisać umowy z UMC, bo chcieli z nas zrobić sterowany boysband :D a my ani ładni ani, aż tak głupi nie jesteśmy i kontrakt trafił do DNA/GAL i Grupy Operacyjnej między innymi :D ale, że to na youtube jest to niewiedziałem hahahaha

Nie dziwie sie, ze UMC was chcialo, bylbys hitem jak jedenosiemel czy doniu w swoich lirycznych balladach. I naprawde nie masz prawa pisac, ze Mes jest slaby - to juz nawet nie jest hipokryzja. ;(

nawet jeśli ? chopaki przynajmniej nie muszą tyrać w fabryce keczupu. A Mes jest słaby

• Odpowiedzi 406
  • Wyświetleń 162,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• shanhaevel
    shanhaevel

Co do najlepszej płyty ostatnich w PL w muzyce....to akurat nie jest argument za tym, że płyta jest dobra. Poziom polskiej muzyki jest żenujący (łagodnie rzecz ujmując) - mam na myśli płyty, które moż

• W końcu fajny singiel.

• w życiu bym nie wydał pieniędzy na płytę Mesa , ty pewnie masz oryginał . Dla mnie w obecnym stanie rapu w Polsce to Ostr jest na 1 miejsciu , potem trochę w tyle Tetris . Nie podchodzi mi jakoś styl

Opublikowano
tak to to. Właśnie o to chodzi, że się nie opłaciło, niechceliśmy podpisać umowy z UMC, bo chcieli z nas zrobić sterowany boysband :D a my ani ładni ani, aż tak głupi nie jesteśmy i kontrakt trafił do DNA/GAL i Grupy Operacyjnej między innymi :D ale, że to na youtube jest to niewiedziałem hahahaha

Nie dziwie sie, ze UMC was chcialo, bylbys hitem jak jedenosiemel czy doniu w swoich lirycznych balladach. I naprawde nie masz prawa pisac, ze Mes jest slaby - to juz nawet nie jest hipokryzja. ;(

nawet jeśli ? chopaki przynajmniej nie muszą tyrać w fabryce keczupu. A Mes jest słaby

Wlacz sobie ten swoj track "serenada wyjeczana do mikrofonu" i porownaj ze skillem mesa. Idz i nie grzesz wiecej. -_-'

Opublikowano

a czy ja napisałem gdzieś, że on jest slabszy ode mnie ?? Czy Ty wiesz, po co wogóle nagrałem ten badziew hiphopolowy ? Napinasz się jak 17 latek, pewnie tyle masz.

Jeżeli skillem są wy(pipi)ki rytmiczne, nosowy głos i te jego "głębokie" jak gardło dziewicy, przemyślenia w tekstach, to racja skill 10/10 :D

Edytowane przez przema

Opublikowano
a czy ja napisałem gdzieś, że on jest slabszy ode mnie ?? Napinasz się jak 17 latek, pewnie tyle masz.

Umiem czytac ze zrozumieniem, a ty z pewnoscia jestes wyposazony przez nature w instynkt samozachowawczy? Jesli tak, naprawde nie powinienes pisac, ze Mes nagral cienka plyte podrzucajac swoj kawalek i jeszcze napominac, ze miales jakis kontrakt podpisywac...

Opublikowano
a czy ja napisałem gdzieś, że on jest slabszy ode mnie ?? Napinasz się jak 17 latek, pewnie tyle masz.

Umiem czytac ze zrozumieniem, a ty z pewnoscia jestes wyposazony przez nature w instynkt samozachowawczy? Jesli tak, naprawde nie powinienes pisac, ze Mes nagral cienka plyte podrzucajac swoj kawalek i jeszcze napominac, ze miales jakis kontrakt podpisywac...

a co ma piernik do wiatraka ?

ja odpisywałem Nitronowi, o tym co i kiedy za muzykę robiłem, moje disco polo, niema nic wspólnego z tym co robie na scenie hh, a już napewno kontrakt, na ckliwe gó*na o miłości niema nic wspólnego z tym, czy mam jakieś pojęcie o muzyce, w której siedzę od prawie już 10 lat pewnie nawet dłużej niż Mes, albo i tyle samo.

Edytowane przez przema

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wole Tyrac w fabryce keczupu niz wciskac ludzia takie (pipi) i jeszcze byc z tego dumnym. To jest zgorszenie intelektualne i niewiem jak ktokolwiek moze tego sluchac a juz tym bardziej robic taka muzyke.

Opublikowano

pie.rd.ol.icie, mi sie podoba. przynajmiej nie kolejne gdybanie o tym jaka trawa jest zielona.

Opublikowano

W sumie też mógłbym to zacytować, ale drugi raz to nie to samo. Popieram opinię panów nade mną.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przekozackie video. W sumie do tego tracka mogliby wrzucić nawet największe (pipi), a i tak wyszłoby z tego coś przynajmniej dobrego. Dobrze zobaczyć Pjusa na nogach.

Opublikowano

Mozna sie czepiac, ze pedalsko, ze ten cale bujanie sie mesa jest nudne, ze malo ciekawych ujec, bez pomyslu itd. itp.

Ja sie jaram, inspiracja bukowskim na 1 planie, tylko troche za ladnie ;]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem czy jest sens zakładania osobnego tematu o płycie Pjusa. Kawałek jak dla mnie średniawy, ale klip z całą pewnością zasługuje na uwagę.

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

mi sie podoba ziom.

Nie jest zle, ty tam sluchaj swoich bengerow od czarizarda!

Opublikowano

NIENAWIDZISZ GO BO MA WODOGŁOWIE!

Myślicie, ze cała płyta Pjusa będzie o tym, ze jest głuchy i ma metal w głowie?

Opublikowano

Nie wiem czy jest sens zakładania osobnego tematu o płycie Pjusa. Kawałek jak dla mnie średniawy, ale klip z całą pewnością zasługuje na uwagę.

Człowiek który ogłuchł nie może robić dobrej muzyki. Wg mnie jego kawałków (z drobnymi wyjątkami) nie da się słuchać.

Opublikowano

Nie teko, ale bedzie to motyw przewodni.

No i reiko, przeciez on sam tej muzyki nie robi, c'nie.

Ja tam czekam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hehe, płytka Karola już śmiga w rapidszopach, tydzień przed premierą.

Poza tym można ją całkowicie legalnie przesłuchać na oficjalnym majspejsie Pjusa:

myspace.com/pjus022

Opublikowano

Jedynym minusem jest anty-flow pjusa. Poza tym bardzo ciekawa plyta z bardzo dobrymi tekstami i wy(pipi)istymi bitami.

Opublikowano

Jedynym minusem jest anty-flow pjusa. Poza tym bardzo ciekawa plyta z bardzo dobrymi tekstami i wy(pipi)istymi bitami.

Przeciez on ma szwy na ciele, lezy na neurochirurgii i kiedy wyjdzie nikt nie wie, ale mowi siema jol szufla pozdro elo wariat i wciaz nagrywa, 2pac k.u.r.w.a bohater narodowy a glos ma jakby sie nasieniem ciagle krztusil jak robi gale mesowi za to, ze moze sie dograc do jakiegos tracka. ;/

Opublikowano

widzę bujna wyobraźnia wjechała...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mes napisal zwrotke dla tego łoza i martiny. No ja pier,dole, zal jak chu,j, dobrze ze mes reprezentuje godnie. Szkoda, ze nie kontrkulture. Je,bac go, juz nie jestem psychofanem :((((

Opublikowano

mes napisal zwrotke dla tego łoza i martiny.

Zgrywasz się prawda?

Opublikowano

A nie, to inaczej bylo.

Zwrotkę Tomsona napisał Ten Typ Mes, który pomógł również w tworzeniu tekstu Martiny

W kazdym razie zenka. Mes hipokryta, ale fajnie polecial po bicie ; d afropedaly to pedaly, je,bac ich.