Opublikowano 12 sierpnia 200915 l tak to to. Właśnie o to chodzi, że się nie opłaciło, niechceliśmy podpisać umowy z UMC, bo chcieli z nas zrobić sterowany boysband a my ani ładni ani, aż tak głupi nie jesteśmy i kontrakt trafił do DNA/GAL i Grupy Operacyjnej między innymi ale, że to na youtube jest to niewiedziałem hahahaha Nie dziwie sie, ze UMC was chcialo, bylbys hitem jak jedenosiemel czy doniu w swoich lirycznych balladach. I naprawde nie masz prawa pisac, ze Mes jest slaby - to juz nawet nie jest hipokryzja. ;( nawet jeśli ? chopaki przynajmniej nie muszą tyrać w fabryce keczupu. A Mes jest słaby
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l tak to to. Właśnie o to chodzi, że się nie opłaciło, niechceliśmy podpisać umowy z UMC, bo chcieli z nas zrobić sterowany boysband a my ani ładni ani, aż tak głupi nie jesteśmy i kontrakt trafił do DNA/GAL i Grupy Operacyjnej między innymi ale, że to na youtube jest to niewiedziałem hahahaha Nie dziwie sie, ze UMC was chcialo, bylbys hitem jak jedenosiemel czy doniu w swoich lirycznych balladach. I naprawde nie masz prawa pisac, ze Mes jest slaby - to juz nawet nie jest hipokryzja. ;( nawet jeśli ? chopaki przynajmniej nie muszą tyrać w fabryce keczupu. A Mes jest słaby Wlacz sobie ten swoj track "serenada wyjeczana do mikrofonu" i porownaj ze skillem mesa. Idz i nie grzesz wiecej. -_-'
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l a czy ja napisałem gdzieś, że on jest slabszy ode mnie ?? Czy Ty wiesz, po co wogóle nagrałem ten badziew hiphopolowy ? Napinasz się jak 17 latek, pewnie tyle masz. Jeżeli skillem są wy(pipi)ki rytmiczne, nosowy głos i te jego "głębokie" jak gardło dziewicy, przemyślenia w tekstach, to racja skill 10/10 Edytowane 12 sierpnia 200915 l przez przema
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l a czy ja napisałem gdzieś, że on jest slabszy ode mnie ?? Napinasz się jak 17 latek, pewnie tyle masz. Umiem czytac ze zrozumieniem, a ty z pewnoscia jestes wyposazony przez nature w instynkt samozachowawczy? Jesli tak, naprawde nie powinienes pisac, ze Mes nagral cienka plyte podrzucajac swoj kawalek i jeszcze napominac, ze miales jakis kontrakt podpisywac...
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l a czy ja napisałem gdzieś, że on jest slabszy ode mnie ?? Napinasz się jak 17 latek, pewnie tyle masz. Umiem czytac ze zrozumieniem, a ty z pewnoscia jestes wyposazony przez nature w instynkt samozachowawczy? Jesli tak, naprawde nie powinienes pisac, ze Mes nagral cienka plyte podrzucajac swoj kawalek i jeszcze napominac, ze miales jakis kontrakt podpisywac... a co ma piernik do wiatraka ? ja odpisywałem Nitronowi, o tym co i kiedy za muzykę robiłem, moje disco polo, niema nic wspólnego z tym co robie na scenie hh, a już napewno kontrakt, na ckliwe gó*na o miłości niema nic wspólnego z tym, czy mam jakieś pojęcie o muzyce, w której siedzę od prawie już 10 lat pewnie nawet dłużej niż Mes, albo i tyle samo. Edytowane 12 sierpnia 200915 l przez przema
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l nawet jeśli ? chopaki przynajmniej nie muszą tyrać w fabryce keczupu. A Mes jest słaby Wole Tyrac w fabryce keczupu niz wciskac ludzia takie (pipi) i jeszcze byc z tego dumnym. To jest zgorszenie intelektualne i niewiem jak ktokolwiek moze tego sluchac a juz tym bardziej robic taka muzyke.
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l pie.rd.ol.icie, mi sie podoba. przynajmiej nie kolejne gdybanie o tym jaka trawa jest zielona.
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l W sumie też mógłbym to zacytować, ale drugi raz to nie to samo. Popieram opinię panów nade mną.
Opublikowano 25 września 200915 l Jest widjoł do "Dwadzieścia pięć" http://www.youtube.com/watch?v=yHfSDtx9HlA Zaje.bioza <ok>. Szkoda, że bez ostatniej zwroty.
Opublikowano 25 września 200915 l Przekozackie video. W sumie do tego tracka mogliby wrzucić nawet największe (pipi), a i tak wyszłoby z tego coś przynajmniej dobrego. Dobrze zobaczyć Pjusa na nogach.
Opublikowano 26 września 200915 l Mozna sie czepiac, ze pedalsko, ze ten cale bujanie sie mesa jest nudne, ze malo ciekawych ujec, bez pomyslu itd. itp. Ja sie jaram, inspiracja bukowskim na 1 planie, tylko troche za ladnie ;]
Opublikowano 14 listopada 200915 l Nie wiem czy jest sens zakładania osobnego tematu o płycie Pjusa. Kawałek jak dla mnie średniawy, ale klip z całą pewnością zasługuje na uwagę. Edytowane 14 listopada 200915 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 15 listopada 200915 l mi sie podoba ziom. Nie jest zle, ty tam sluchaj swoich bengerow od czarizarda!
Opublikowano 15 listopada 200915 l NIENAWIDZISZ GO BO MA WODOGŁOWIE! Myślicie, ze cała płyta Pjusa będzie o tym, ze jest głuchy i ma metal w głowie?
Opublikowano 15 listopada 200915 l Nie wiem czy jest sens zakładania osobnego tematu o płycie Pjusa. Kawałek jak dla mnie średniawy, ale klip z całą pewnością zasługuje na uwagę. Człowiek który ogłuchł nie może robić dobrej muzyki. Wg mnie jego kawałków (z drobnymi wyjątkami) nie da się słuchać.
Opublikowano 15 listopada 200915 l Nie teko, ale bedzie to motyw przewodni. No i reiko, przeciez on sam tej muzyki nie robi, c'nie. Ja tam czekam.
Opublikowano 28 listopada 200915 l Hehe, płytka Karola już śmiga w rapidszopach, tydzień przed premierą. Poza tym można ją całkowicie legalnie przesłuchać na oficjalnym majspejsie Pjusa: myspace.com/pjus022
Opublikowano 28 listopada 200915 l Jedynym minusem jest anty-flow pjusa. Poza tym bardzo ciekawa plyta z bardzo dobrymi tekstami i wy(pipi)istymi bitami.
Opublikowano 2 grudnia 200915 l Jedynym minusem jest anty-flow pjusa. Poza tym bardzo ciekawa plyta z bardzo dobrymi tekstami i wy(pipi)istymi bitami. Przeciez on ma szwy na ciele, lezy na neurochirurgii i kiedy wyjdzie nikt nie wie, ale mowi siema jol szufla pozdro elo wariat i wciaz nagrywa, 2pac k.u.r.w.a bohater narodowy a glos ma jakby sie nasieniem ciagle krztusil jak robi gale mesowi za to, ze moze sie dograc do jakiegos tracka. ;/
Opublikowano 27 grudnia 200915 l mes napisal zwrotke dla tego łoza i martiny. No ja pier,dole, zal jak chu,j, dobrze ze mes reprezentuje godnie. Szkoda, ze nie kontrkulture. Je,bac go, juz nie jestem psychofanem (((
Opublikowano 28 grudnia 200915 l A nie, to inaczej bylo. Zwrotkę Tomsona napisał Ten Typ Mes, który pomógł również w tworzeniu tekstu Martiny W kazdym razie zenka. Mes hipokryta, ale fajnie polecial po bicie ; d afropedaly to pedaly, je,bac ich.