przema 0 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2009 tak to to. Właśnie o to chodzi, że się nie opłaciło, niechceliśmy podpisać umowy z UMC, bo chcieli z nas zrobić sterowany boysband a my ani ładni ani, aż tak głupi nie jesteśmy i kontrakt trafił do DNA/GAL i Grupy Operacyjnej między innymi ale, że to na youtube jest to niewiedziałem hahahaha Nie dziwie sie, ze UMC was chcialo, bylbys hitem jak jedenosiemel czy doniu w swoich lirycznych balladach. I naprawde nie masz prawa pisac, ze Mes jest slaby - to juz nawet nie jest hipokryzja. ;( nawet jeśli ? chopaki przynajmniej nie muszą tyrać w fabryce keczupu. A Mes jest słaby Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2009 tak to to. Właśnie o to chodzi, że się nie opłaciło, niechceliśmy podpisać umowy z UMC, bo chcieli z nas zrobić sterowany boysband a my ani ładni ani, aż tak głupi nie jesteśmy i kontrakt trafił do DNA/GAL i Grupy Operacyjnej między innymi ale, że to na youtube jest to niewiedziałem hahahaha Nie dziwie sie, ze UMC was chcialo, bylbys hitem jak jedenosiemel czy doniu w swoich lirycznych balladach. I naprawde nie masz prawa pisac, ze Mes jest slaby - to juz nawet nie jest hipokryzja. ;( nawet jeśli ? chopaki przynajmniej nie muszą tyrać w fabryce keczupu. A Mes jest słaby Wlacz sobie ten swoj track "serenada wyjeczana do mikrofonu" i porownaj ze skillem mesa. Idz i nie grzesz wiecej. -_-' Cytuj Odnośnik do komentarza
przema 0 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2009 (edytowane) a czy ja napisałem gdzieś, że on jest slabszy ode mnie ?? Czy Ty wiesz, po co wogóle nagrałem ten badziew hiphopolowy ? Napinasz się jak 17 latek, pewnie tyle masz. Jeżeli skillem są wy(pipi)ki rytmiczne, nosowy głos i te jego "głębokie" jak gardło dziewicy, przemyślenia w tekstach, to racja skill 10/10 Edytowane 12 sierpnia 2009 przez przema Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2009 a czy ja napisałem gdzieś, że on jest slabszy ode mnie ?? Napinasz się jak 17 latek, pewnie tyle masz. Umiem czytac ze zrozumieniem, a ty z pewnoscia jestes wyposazony przez nature w instynkt samozachowawczy? Jesli tak, naprawde nie powinienes pisac, ze Mes nagral cienka plyte podrzucajac swoj kawalek i jeszcze napominac, ze miales jakis kontrakt podpisywac... Cytuj Odnośnik do komentarza
przema 0 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2009 (edytowane) a czy ja napisałem gdzieś, że on jest slabszy ode mnie ?? Napinasz się jak 17 latek, pewnie tyle masz. Umiem czytac ze zrozumieniem, a ty z pewnoscia jestes wyposazony przez nature w instynkt samozachowawczy? Jesli tak, naprawde nie powinienes pisac, ze Mes nagral cienka plyte podrzucajac swoj kawalek i jeszcze napominac, ze miales jakis kontrakt podpisywac... a co ma piernik do wiatraka ? ja odpisywałem Nitronowi, o tym co i kiedy za muzykę robiłem, moje disco polo, niema nic wspólnego z tym co robie na scenie hh, a już napewno kontrakt, na ckliwe gó*na o miłości niema nic wspólnego z tym, czy mam jakieś pojęcie o muzyce, w której siedzę od prawie już 10 lat pewnie nawet dłużej niż Mes, albo i tyle samo. Edytowane 12 sierpnia 2009 przez przema Cytuj Odnośnik do komentarza
Blancoo 0 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2009 nawet jeśli ? chopaki przynajmniej nie muszą tyrać w fabryce keczupu. A Mes jest słaby Wole Tyrac w fabryce keczupu niz wciskac ludzia takie (pipi) i jeszcze byc z tego dumnym. To jest zgorszenie intelektualne i niewiem jak ktokolwiek moze tego sluchac a juz tym bardziej robic taka muzyke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2009 pie.rd.ol.icie, mi sie podoba. przynajmiej nie kolejne gdybanie o tym jaka trawa jest zielona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2009 W sumie też mógłbym to zacytować, ale drugi raz to nie to samo. Popieram opinię panów nade mną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 25 września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 września 2009 Jest widjoł do "Dwadzieścia pięć" http://www.youtube.com/watch?v=yHfSDtx9HlA Zaje.bioza <ok>. Szkoda, że bez ostatniej zwroty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 426 Opublikowano 25 września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 września 2009 Przekozackie video. W sumie do tego tracka mogliby wrzucić nawet największe (pipi), a i tak wyszłoby z tego coś przynajmniej dobrego. Dobrze zobaczyć Pjusa na nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 26 września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 września 2009 Mozna sie czepiac, ze pedalsko, ze ten cale bujanie sie mesa jest nudne, ze malo ciekawych ujec, bez pomyslu itd. itp. Ja sie jaram, inspiracja bukowskim na 1 planie, tylko troche za ladnie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2009 (edytowane) Nie wiem czy jest sens zakładania osobnego tematu o płycie Pjusa. Kawałek jak dla mnie średniawy, ale klip z całą pewnością zasługuje na uwagę. Edytowane 14 listopada 2009 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 15 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 mi sie podoba ziom. Nie jest zle, ty tam sluchaj swoich bengerow od czarizarda! Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 NIENAWIDZISZ GO BO MA WODOGŁOWIE! Myślicie, ze cała płyta Pjusa będzie o tym, ze jest głuchy i ma metal w głowie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 15 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 Nie wiem czy jest sens zakładania osobnego tematu o płycie Pjusa. Kawałek jak dla mnie średniawy, ale klip z całą pewnością zasługuje na uwagę. Człowiek który ogłuchł nie może robić dobrej muzyki. Wg mnie jego kawałków (z drobnymi wyjątkami) nie da się słuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 15 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 Nie teko, ale bedzie to motyw przewodni. No i reiko, przeciez on sam tej muzyki nie robi, c'nie. Ja tam czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 28 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2009 Hehe, płytka Karola już śmiga w rapidszopach, tydzień przed premierą. Poza tym można ją całkowicie legalnie przesłuchać na oficjalnym majspejsie Pjusa: myspace.com/pjus022 Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 28 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2009 Jedynym minusem jest anty-flow pjusa. Poza tym bardzo ciekawa plyta z bardzo dobrymi tekstami i wy(pipi)istymi bitami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2009 Jedynym minusem jest anty-flow pjusa. Poza tym bardzo ciekawa plyta z bardzo dobrymi tekstami i wy(pipi)istymi bitami. Przeciez on ma szwy na ciele, lezy na neurochirurgii i kiedy wyjdzie nikt nie wie, ale mowi siema jol szufla pozdro elo wariat i wciaz nagrywa, 2pac k.u.r.w.a bohater narodowy a glos ma jakby sie nasieniem ciagle krztusil jak robi gale mesowi za to, ze moze sie dograc do jakiegos tracka. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ari 1 Opublikowano 3 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2009 widzę bujna wyobraźnia wjechała... Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 3 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2009 No to mowie wujek, spoko plyta, tylko przeruchane flow. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 mes napisal zwrotke dla tego łoza i martiny. No ja pier,dole, zal jak chu,j, dobrze ze mes reprezentuje godnie. Szkoda, ze nie kontrkulture. Je,bac go, juz nie jestem psychofanem ((( Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 mes napisal zwrotke dla tego łoza i martiny. Zgrywasz się prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 28 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2009 A nie, to inaczej bylo. Zwrotkę Tomsona napisał Ten Typ Mes, który pomógł również w tworzeniu tekstu Martiny W kazdym razie zenka. Mes hipokryta, ale fajnie polecial po bicie ; d afropedaly to pedaly, je,bac ich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi