Opublikowano 29 stycznia 201015 l O kur.wa, dopiero teraz to wszystko zobaczyłem. No niezłego faila Mes zaliczył. Nigdy jakimś specjalnym zwolennikiem jego rapsów nie byłem, ale lubiłem posłuchać jego gadki w wywiadach i generalnie wydaje się gościem z którym można wypić litra. Generalnie problemem nie jest nagranie kawałka z Afromental i kimśtam do filmu, tylko że filmem tym jest ponoć jakaś komedia romantyczna, a jak większość zapewne wie (albo i nie) na youtube jest wywiad z 2cztery7 z backstage'u, w którym Mes dobitnie wyraża swoje zdanie na temat tych polskich komedii romantycznych, które jak grzyby po deszczu wyrastają na początku roku w okresie walentynkowo-dniokobiecym. Z tego (fajnego) filmiku wynika, że po prostu wje.bał się w jakieś gó.wno, ale fakt jest taki, że zapier.dala w klipie to do komedii romantycznej. No chyba, że film ten nie okaże się tym na co wygląda, ale z fragmentów zamieszczonych w teledysku wygląda to nieciekawie. Dalej napiłbym się z nim wódki, ale tak z 0,7.
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Co Ty pier.dolisz, Wojtek? ; ) Myślę iż Piotrek nie ma powodu by kłamać, że nie wiedział że ów ' Fenomen' będzie kolejną, polską chu.jową komedią romantyczną ; ]. Jest w porządku. A Ty powinieneś mimo wszystko ssać pento ; ). a kawałek był nagrany ponoć dawno temu : ). Edytowane 29 stycznia 201015 l przez alienator
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Ja przecież nie zarzucam mu kłamstwa. Może określenie "wje.bał się w jakieś gó.wno" nie było zbyt precyzyjne. Ale fakt jest taki, że zapier.dala w klipie do komedii romantycznej, więc wj.ebał się w gó.wno.
Opublikowano 29 stycznia 201015 l JESZCZE NIE WIADOMO CZY TO KOMEDIA ROMANTYCZNA, OGARNIJ SIĘ!!!!1111
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Bije ch.ujnią na kilometr. Jak z trailera 2012. Wracaj do oglądania klipu.
Opublikowano 30 stycznia 201015 l O kur.wa, dopiero teraz to wszystko zobaczyłem. No niezłego faila Mes zaliczył. Nigdy jakimś specjalnym zwolennikiem jego rapsów nie byłem, ale lubiłem posłuchać jego gadki w wywiadach i generalnie wydaje się gościem z którym można wypić litra. Generalnie problemem nie jest nagranie kawałka z Afromental i kimśtam do filmu, tylko że filmem tym jest ponoć jakaś komedia romantyczna, a jak większość zapewne wie (albo i nie) na youtube jest wywiad z 2cztery7 z backstage'u, w którym Mes dobitnie wyraża swoje zdanie na temat tych polskich komedii romantycznych, które jak grzyby po deszczu wyrastają na początku roku w okresie walentynkowo-dniokobiecym. Z tego (fajnego) filmiku wynika, że po prostu wje.bał się w jakieś gó.wno, ale fakt jest taki, że zapier.dala w klipie to do komedii romantycznej. No chyba, że film ten nie okaże się tym na co wygląda, ale z fragmentów zamieszczonych w teledysku wygląda to nieciekawie. Dalej napiłbym się z nim wódki, ale tak z 0,7. Wy naprawde nie macie nad czym myslec i co roztrzasac? ;[
Opublikowano 30 stycznia 201015 l Ja w tym dniu wszystko już obmyśliłem i roztrząsnąłem, więc musiałem czegoś poszukać.
Opublikowano 9 października 201014 l miernota nie wiem jak się można takim kimś jarać naprawdę . Co on sobą reprezentuję ?
Opublikowano 9 października 201014 l Można się nim jarać. Mes prezentuje luźny, imprezowy styl. A poza tym ma zajebiste flow.
Opublikowano 9 października 201014 l Dobre prowo Raiga, he he. To tak jakbys zapytal jak mozna sie jarac 98% polskiej sceny. Troche psychofansko, ale Mesiwo obecnie IMO najlepszym polskim raperem jest onym. Nie chce mi sie rozwodzic nad jego rapowa za(pipi)istoscia, poczytaj pare stron propsow tutaj. A i btw. rozi nie pisz w tym dziale wiecej, bo imprezowy styl to ty masz wylacznie jak usiadziesz na (pipi)e przed monitorem, wlaczysz sobie jakis kawalek 2cztery7 i bedziesz machal glowa w rytm piszczal.
Opublikowano 9 października 201014 l Nie spinaj się tak, bo widzę, że jesteś jego psychofanem. Nie wiem jak ty odbierasz rap Mesa, ale dla mnie ciężko doszukać się w nim głębszego przekazu.
Opublikowano 9 października 201014 l Piotrek zjada ~95% leszczy na polskiej scenie. Rajga chyba za dużo sie Ostroskiego nasłuchał i na łeb mu się rzuciło.
Opublikowano 10 października 201014 l w życiu bym nie wydał pieniędzy na płytę Mesa , ty pewnie masz oryginał . Dla mnie w obecnym stanie rapu w Polsce to Ostr jest na 1 miejsciu , potem trochę w tyle Tetris . Nie podchodzi mi jakoś styl Mesa
Opublikowano 10 października 201014 l czyli jesteś typowym chu.ja wiedzącym słuchaczem polskiego rapu. dyskusja z tobą nie ma sensu.
Opublikowano 10 października 201014 l kolejne chłopczyk który uważa się za znawce prawdziwego rapu i jego poziom nie pozwala na rozmowę z rówieśnikami dlatego zabiera swoje grabki i idzie słuchać Mesa papa edit : to o co ci chodzi Edytowane 10 października 201014 l przez Raiga