butch.stein 251 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 http://youtu.be/XsHRZBdzX3M Jakieś wątpliwości kto wygra rok?Ewentualnie nowy Eldo może to przeskoczyć. XDDDDD #Rozi Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Oba single dla mnie przeciętne. Więc w sumie wychodzi, że ja mam wątpliwości. Ale dla mnie Mes nigdy nie wygrał żadnego roku to i żadna nowość jak będzie podobnie w tym. Cytuj
Gość TopsyTurvy Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 (edytowane) Oba single dla mnie przeciętne. Więc w sumie wychodzi, że ja mam wątpliwości. Ale dla mnie Mes nigdy nie wygrał żadnego roku to i żadna nowość jak będzie podobnie w tym. @Robak: Zapiski Typa to opus magnum polskiego rapu, handluj. Edytowane 30 marca 2014 przez TopsyTurvy Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 Bla bla bla. Nie jaram się. Pojedyncze numery są bardzo dobre, reszta maks dobra. Ale jestem w stanie zrozumieć, że wielu uważa inaczej, bo Mest jest zaje.bistym raperem pod względem skillsów. Cytuj
Gość TopsyTurvy Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 Skillsy z czasem wyrobił jeszcze lepsze, chodzi o to, że ta płyta była (i co najważniejsze, dalej jest) ŚWIEŻA. Bardziej, niż płytę odbieram to jak pamiętnik melanżownika i łajdaka, którego przez życie prowadzi Bukowski. Czuję każdy z tych utworów. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Chyba szykuje się potworek, ale psyko Piotrka i tak fapują... Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 was ist das man. preordera nie anuluję, ale no kur.wa Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 już liveyourlive, czy chvj wi jak to się nazywało było strasznym potworkiem, a dikrajderzy i tak się jarali. Tego nie sprawdzam nawet, zostawię sobie niespodziankę na premierę xD Cytuj
janol 433 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Pier.dolicie. Wszystkie single bardzo dobre (a LoveYourLife zaje.biste), ostatni najdłużej wchodził ale po kilku przesłuchaniach się jaram. 2 Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Pewnie jakby mes pierdział do bitu z samplowanym odgłosem srania jako kick i wpadającą kupą do wody jako werbel też niektórzy by się jarali. 2 Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Pierwszy singiel był niezły,a pozostałe dwa już niestety niebezpiecznie zahaczają o asłuchalność. Ciekawe co będzie jeszcze na płycie skoro te potworki mają ją niby promować. Cytuj
Sugan 60 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 nie mówcie, olaf rządzi, jak i cała druga część kawałka Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Ej we Wroclawiu na Legnickiej kolo zajezdni wisi billboard z reklama najnowszego krazka mesa. Milo. Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 nie mówcie, olaf rządzi, jak i cała druga część kawałka Pewnie, szkoda, tylko, że to krótsza część i bez Mesa. A może i lepiej, że bez niego. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Dobra, preorder na plytke z ksiazka poszedl. Jak plyta nie podejdzie przynajmniej poczytam. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 wspolczuje troche Wujek, bo mes w tych swoich felietonach tyle glupot napie,rdolil, ze dziwilem sie ze ktos to w ogole czyta ja tam mam mieszane odczucia, no ale czekam w piezdu na plyte ostatni singiel z olafem nawet spoko, chociaz pierwszy odsluch to bylo takie WAAAAT Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Dam ci znac kolego jak poczytam bo ja nigdy nie mialem przyjemnosci obcowac z jego pisaniem wiec podchodze zupelnie bez wyrobionej opinii itd. Na plyte czekam z niecierpliwoscia. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 ostatnio np. napisal felieton o tym, jak to w duzym skrocie 'plecaki sa dla gowniarzy, torby sa gejowskie, nosmy reklamowki !1' muzyke robi swietna, ale czytalem troche jego popierdywan proza i to sa smutne rzeczy Cytuj
Sugan 60 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 no bo ogólnie mes to pozer i buc z przerrostem ego, ale na ta akurat płyte czekam, te single wchodziłyby lepiej gdyby gość sie nie bawił w te modulacje głosu całe Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Hehe, poczytam, uwielbiam swirow zyjacych w swoich wlasnych swiatach. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 no bo ogólnie mes to pozer i buc z przerrostem ego, ale na ta akurat płyte czekam, te single wchodziłyby lepiej gdyby gość sie nie bawił w te modulacje głosu całe Najlepiej niech pisze wersy od linijki i nawija jak Chada. No super oczekiwania polskich słuchaczy. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 WIesz, moze on jest z wyznajacych tylko odlskulowy rap i zadnych nowosci - bo przeciez "co nowe to i tak zrzyna z tych, co byli wczesniej". ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi