butch.stein 251 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 http://youtu.be/XsHRZBdzX3M Jakieś wątpliwości kto wygra rok?Ewentualnie nowy Eldo może to przeskoczyć. XDDDDD #Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 kurt_rolson Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Oba single dla mnie przeciętne. Więc w sumie wychodzi, że ja mam wątpliwości. Ale dla mnie Mes nigdy nie wygrał żadnego roku to i żadna nowość jak będzie podobnie w tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 2005 wygrał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość TopsyTurvy Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Oba single dla mnie przeciętne. Więc w sumie wychodzi, że ja mam wątpliwości. Ale dla mnie Mes nigdy nie wygrał żadnego roku to i żadna nowość jak będzie podobnie w tym. @Robak: Zapiski Typa to opus magnum polskiego rapu, handluj. Edytowane 30 Marca 2014 przez TopsyTurvy Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Bla bla bla. Nie jaram się. Pojedyncze numery są bardzo dobre, reszta maks dobra. Ale jestem w stanie zrozumieć, że wielu uważa inaczej, bo Mest jest zaje.bistym raperem pod względem skillsów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość TopsyTurvy Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Skillsy z czasem wyrobił jeszcze lepsze, chodzi o to, że ta płyta była (i co najważniejsze, dalej jest) ŚWIEŻA. Bardziej, niż płytę odbieram to jak pamiętnik melanżownika i łajdaka, którego przez życie prowadzi Bukowski. Czuję każdy z tych utworów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Chyba szykuje się potworek, ale psyko Piotrka i tak fapują... Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 was ist das man. preordera nie anuluję, ale no kur.wa Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 już liveyourlive, czy chvj wi jak to się nazywało było strasznym potworkiem, a dikrajderzy i tak się jarali. Tego nie sprawdzam nawet, zostawię sobie niespodziankę na premierę xD Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 429 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Pier.dolicie. Wszystkie single bardzo dobre (a LoveYourLife zaje.biste), ostatni najdłużej wchodził ale po kilku przesłuchaniach się jaram. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Pewnie jakby mes pierdział do bitu z samplowanym odgłosem srania jako kick i wpadającą kupą do wody jako werbel też niektórzy by się jarali. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Pierwszy singiel był niezły,a pozostałe dwa już niestety niebezpiecznie zahaczają o asłuchalność. Ciekawe co będzie jeszcze na płycie skoro te potworki mają ją niby promować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sugan 60 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 nie mówcie, olaf rządzi, jak i cała druga część kawałka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Ej we Wroclawiu na Legnickiej kolo zajezdni wisi billboard z reklama najnowszego krazka mesa. Milo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 nie mówcie, olaf rządzi, jak i cała druga część kawałka Pewnie, szkoda, tylko, że to krótsza część i bez Mesa. A może i lepiej, że bez niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dobra, preorder na plytke z ksiazka poszedl. Jak plyta nie podejdzie przynajmniej poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 wspolczuje troche Wujek, bo mes w tych swoich felietonach tyle glupot napie,rdolil, ze dziwilem sie ze ktos to w ogole czyta ja tam mam mieszane odczucia, no ale czekam w piezdu na plyte ostatni singiel z olafem nawet spoko, chociaz pierwszy odsluch to bylo takie WAAAAT Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dam ci znac kolego jak poczytam bo ja nigdy nie mialem przyjemnosci obcowac z jego pisaniem wiec podchodze zupelnie bez wyrobionej opinii itd. Na plyte czekam z niecierpliwoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 ostatnio np. napisal felieton o tym, jak to w duzym skrocie 'plecaki sa dla gowniarzy, torby sa gejowskie, nosmy reklamowki !1' muzyke robi swietna, ale czytalem troche jego popierdywan proza i to sa smutne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Sugan 60 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 no bo ogólnie mes to pozer i buc z przerrostem ego, ale na ta akurat płyte czekam, te single wchodziłyby lepiej gdyby gość sie nie bawił w te modulacje głosu całe Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Hehe, poczytam, uwielbiam swirow zyjacych w swoich wlasnych swiatach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 no bo ogólnie mes to pozer i buc z przerrostem ego, ale na ta akurat płyte czekam, te single wchodziłyby lepiej gdyby gość sie nie bawił w te modulacje głosu całe Najlepiej niech pisze wersy od linijki i nawija jak Chada. No super oczekiwania polskich słuchaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 WIesz, moze on jest z wyznajacych tylko odlskulowy rap i zadnych nowosci - bo przeciez "co nowe to i tak zrzyna z tych, co byli wczesniej". ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi